Vrei să afli mai multe?

Descarcă JetPackBook și află mai multe despre toate aspectele pe care le implică profesia de programator. În acest ghid, introducem teme precum situația industriei IT, dovezi și comentarii privind industria, mai multe informații despre Academia noastră și câteva sugestii de la absolvenții și formatorii noștri. Descarcă-l acum!

Trimite programul cursului pe adresa ta de e-mail

Un consimțământ pentru comunicarea în scop de marketing, pentru a primi, printre altele, oferte speciale de la compania SDA Sp. z o.o. și de la partenerii săi.

Îmi dau consimțământul pentru**: Textul integral al consimțământului Textul integral al consimțământului: În conformitate cu articolul 6 alin. 1 litera (a) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor și de abrogare a Directivei 95/46 /CE, îmi dau consimțământul pentru compania SDA Sp. z o.o., cu sediul social în Gdynia, precum și pentru partenerii săi:

*Câmpuri obligatorii

**Furnizarea datelor cu caracter personal este opțională, însă necesară pentru furnizarea serviciilor de către compania SDA Sp. Z o.o., cu sediul în Gdynia, și de către partenerii săi.

Administratorul datelor personale ale utilizatorului este SDA Sp. z o.o. cu sediul social în Gdynia (KRS 0000554532, Tribunalul Districtual Gdańsk-Północ din Gdańsk, Divizia Comerțului 8 al Registrului Național al Curții), NIP 5842741225, capital social de 5 000 PLN. În orice moment, utilizatorul are dreptul de a accesa informațiile personale, precum și de a le modifica, de a solicita ștergerea sau de a limita procesarea, dreptul de a transfera informațiile, dreptul de a obiecta, dreptul de a revoca consimțământul în orice moment fără a afecta legalitatea prelucrării care a fost efectuată pe baza consimțământului înainte de a fi revocată. Informațiile personale vor fi stocate până când utilizatorul va revoca acordul pentru prelucrarea datelor în scopurile de mai sus.