Predai viitorilor programatori în orașul tău și dobândești noi aptitudini și recompense.

SDA are campusuri în întreaga lume. Dorim să devii instructor la unul dintre ele. Dacă ești un programator cu experiență și ai potențial didactic – te potrivești!

Obiectivul nostru este de a-i ajuta pe oamenii să-și schimbe viața profesională. Credem că oricine poate deveni programator în anumite circumstanțe. Trebuie doar să fii pasionat de puzzle-uri, să ai o gândire logică și să nu renunți ușor  Vino alături de noi și ajută-i pe viitorii inovatori să-și schimbe parcursul profesional.

SDA

De ce să predai la SDA?

Te alături unei companii globale cu o vastă rețea de programatori experimentați

Ai acces la cele mai bune materiale de formare și contribui la crearea altora noi

Îți împărtășești experiența și îți îmbunătățești aptitudinile de lider și interpersonale

Cum te vom răsplăti?

Comunitate de semeni

Intri într-o rețea internațională de instructori. Faci schimb de cunoștințe, experiență și păreri. Îți sporești vizibilitatea.

Perfecționarea aptitudinilor

În calitate de instructor, îți vei perfecționa aptitudinile de lider, abilitățile de exprimare în public și de predare. Îți vom pune la dispoziție instrumentele necesare și îți vom oferi în mod constant feedback.

Lărgirea cunoștințelor

Devii un specialist cu un portofoliu mai larg folosind, oricând dorești, materialele noastre disponibile online. Îți exersezi abilitățile de conducere și de instruire.

Ateliere grozave

Profiți de atelierele noastre originale pentru formatori și vezi cum profesia de instructor te poate ajuta în carieră.

Program flexibil

Tu decizi ce și când predai. Nu trebuie să renunți la slujba ta zilnică. Cursurile nostre de weekend și serale îți permit să predai oricând dorești, în timpul tău liber.

Lucrând ca formator la SDA m-a ajutat să-mi dezvolt aptitudinile netehnice – cum ar fi exprimarea în public sau coordonarea echipei. De asemenea, le sunt recunoscător tuturor colegilor valoroși și experimentați pe care i-am întâlnit. Este întotdeauna util să-ți lărgești rețeaua profesională. Pot să spun că le recomand și altor programatori cu experiență să predea la SDA :)

Marek Bobcow

Software Engineer, SDA Trainer

Cum facem angajări?

Aplică pe site-ul nostru web din rețeaua de socializare.

Vorbește cu colegul nostru de echipă și spune-i care sunt obiectivele tale și ce experiență ai.

Discută detaliile tehnice cu specialistul nostru senior.

Devino instructor și alege materiile pe care dorești să le predai.

Predă la clasă, inspiră-i pe alții și ajută-i să-și urmeze cariera pe care o visează.

Devino formator – aplică!

 

Alatura-te noua daca ai cel putin 2 ani de experienta ca developer, aptitudini de software, o atitudine positiva, bune abilitati de comunicare si empatie. Trebuie sa ai disponibilitate pentru a sustine cursurile in weekend sau seara. In acest moment recrutam pentru orasele Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Galati, Craiova. Cautam traineri pentru cursuri de Java, Python si Software Tester.

 


Un consimțământ pentru comunicarea în scop de marketing, pentru a primi, printre altele, oferte speciale de la compania SDA Sp. z o.o. și de la partenerii săi.

Îmi dau consimțământul pentru**: Textul integral al consimțământului Textul integral al consimțământului: În conformitate cu articolul 6 alin. 1 litera (a) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor și de abrogare a Directivei 95/46 /CE, îmi dau consimțământul pentru compania SDA Sp. z o.o., cu sediul social în Gdynia, precum și pentru partenerii săi:

*Câmpuri obligatorii

**Furnizarea datelor cu caracter personal este opțională, însă necesară pentru furnizarea serviciilor de către compania SDA Sp. Z o.o., cu sediul în Gdynia, și de către partenerii săi.

Administratorul datelor cu caracter personal ale utilizatorului este compania SDA Sp. z o.o., cu sediul social în Gdynia (KRS 0000554532, Tribunalul Districtual Gdańsk-Północ din Gdańsk, Divizia Comerțului 8 al Registrului Național al Curții), CUI 5842741225, cu un capital social de 5 000 PLN. Utilizatorul are dreptul de a accesa oricând informațiile personale, precum și de a le modifica, de a solicita ștergerea sau de a limita prelucrarea, precum și dreptul de a transfera informațiile, dreptul de a obiecta, dreptul de a revoca consimțământul, fără a afecta legalitatea prelucrării care a fost efectuată pe baza consimțământului înainte de revocare. Informațiile personale vor fi stocate până când utilizatorul va revoca consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopurile de mai sus.