Java de la Zero

Cluj-Napoca - 29.02.2020

Alătură-te industriei IT. În primul rând, învață cel mai popular limbaj de programare. Datorită cursului practic și a programului nostru de asistență în găsirea de locuri de muncă, îți poți schimba viața în doar câteva luni!

De ce să alegi acest curs?

Java este limbajul de programare cel mai dorit de angajatori și cel mai popular în rândul programatorilor.

Accesibil și pentru începători

Comenzi clare și ușor de înțeles și acces la fragmente de cod existente, dezvoltate de alți programatori (economisiți timp!).

Numărul 1 în ceea ce privește popularitatea

Google, Amazon, YouTube, eBay și Twitter folosesc Java pentru a dezvolta software pentru PC și dispozitive mobile.

Comunitate

O comunitate mare de programatori Java înseamnă că este ușor să găsești ajutor și să ai acces la tutoriale.

Știai că?

95% dintre cursurile organizate de SDA în Europa sunt cursuri JAVA

Programul cursului

Vei învăța, printre altele:

Pentru început, te vom introduce în lumea programării. Te vei familiariza cu problemele de bază pe care trebuie să le cunoască orice programator. Vei învăța, de asemenea, cum să transformi soluția problemei din gândire în text.

La pasul următor, te vei familiariza cu Java – unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. Vei învăța să transformi un fișier care conține un text într-o aplicație funcțională. Împreună, vom dezvolta aplicații simple cu cele mai importante elemente de bază Java aplicate.

Un algoritm este un mod strict definit de rezolvare a unui anumit grup de probleme. De exemplu, poți amesteca un pachet de cărți, dar poți descrie pas cu pas cum ai făcut-o? Fără să sari peste vreun punct? Acest modul se concentrează pe prezentarea exactă a gândurilor folosind un cod. În plus, vei învăța să înțelegi structurile de bază ale datelor care ne înconjoară în lumea programării. De exemplu, știm cu toții cum funcționează linia de stocare. În timpul cursurilor, vom transfera o astfel de linie în lumea programării – și multe altele!

Acestea sunt tehnologii concepute pentru a crea site-uri web. Browserele web analizează codul stocat cu aceste instrumente și afișează pagini funcționale.
HTML este responsabil pentru conținutul site-ului, CSS pentru aspectul său și JavaScript pentru funcționarea acestuia.

Vei învăța, printre altele:

O mare parte a software-ului în curs de dezvoltare constă în testarea sa. Acesta este modul în care te asiguri că funcționează corect codul pe care l-ai scris. TDD este metoda de creare a codului, unde începi să scrii un test și apoi scrii un cod pentru ca testele să poată verifica funcționarea corectă a codului.

Poți scrie coduri în diverse moduri – cu toate acestea, este important să o faci corect. „Corectitudinea” este definită de cele mai bune practici, adică o colecție a bunelor (cele mai bune) practici care trebuie aplicate.

Atunci când dezvolți software, se întâmplă deseori să întâmpini o problemă cu care s-a confruntat deja o altă persoană. Soluțiile reutilizabile pentru problemele asociate cu ingineria unui fragment al unei aplicații se numesc modele de design. Vei cunoaște cele mai utilizate modele de design și vei afla când și cum să le aplici.

Vei învăța, printre altele:

Aplicațiile utilizează foarte des date.
Aceste date pot fi stocate utilizând fișiere, dar de obicei este mai bine să se aplice baze de date. Acest lucru îți va permite să lucrezi cu mecanisme concepute pentru introducerea, modificarea și căutarea datelor. Bazele de date SQL stochează date sub formă de tabele.

Un alt tip de baze de date sunt bazele de date NoSQL – acestea diferă în modul în care sunt stocate datele. Aceste baze de date stochează un document separat care reprezintă o parte separată a realității.

Atunci când baza de date și aplicația sunt gata, trebuie să le conectezi. Pentru a face acest lucru, poți utiliza instrumentele JDBC și Hibernate.
În acest stadiu, vei putea să dezvolți o aplicație care să poată citi datele din baza de date și să le înregistreze în aceasta.

Vei învăța, printre altele:

Când utilizezi un browser web, acesta comunică cu serverul. Ca urmare, un anumit site web situat pe server poate fi „plasat” în browser. Uneori, un astfel de site web este generat pe partea de server – pentru acesta, este proiectat JSP (și rezultatele sale, cum ar fi JSF) . Pe de altă parte, site-ul web va comunica frecvent cu serverul.
Această comunicare poate fi raționalizată cu servlets, adică entități de caractere de pe partea serverului care decid cu privire la o acțiune care trebuie efectuată într-o astfel de situație.

Multe instrumente au fost create pentru a ajuta programatorii să dezvolte aplicații complexe.
Spring aparține celor mai populare.
Spring vă permite să aplicați soluții care acceptă înregistrarea datelor, protejarea aplicațiilor, crearea de aplicații online și multe altele.

Vei învăța, printre altele:

Imaginează-ți un scenariu în care dezvolți un proiect cu echipa ta. Se poate întâmpla ca mai mulți oameni să dorească să editeze simultan același fișier. Veți fi puși într-o postură delicată, iar în cadrul echipei va trebui să se decidă cine va edita primul, cine va fi următorul etc.
Astfel de dificultăți sunt rezolvate cu GIT, adică instrumentul care permite o lucrare în echipă pe un proiect. De fapt, GIT este ceva mai mult – de exemplu, îți permite să vizualizezi istoricul modificărilor fișierelor și ramurilor din proiectul tău.

Folosim deseori un serviciu pe bază de client-server. Un client utilizează ceea ce oferă serverul. Vei învăța cum să creezi servere, cum să le configurezi și cum să comunici cu acestea.

Aplicațiile bazate pe Java rulează pe diferite sisteme de operare datorită procesului în care este inițiată o mașină virtuală Java (responsabilă de funcționarea aplicației noastre). În acest modul, vom discuta despre motivul pentru care se întâmplă acest lucru și care sunt beneficiile unei mașini virtuale Java pentru un programator.

Când lucrezi la un proiect cu o echipă, este bine să adopți o metodologie. Pentru proiectele de dezvoltare a programelor software, se folosește deseori așa-numita metodologie Agile. Principiile acesteia sunt evoluția cerințelor și a lucrărilor cu pași mici.

După ce ai dobândit abilitățile menționate mai sus, vei putea să dezvolți un proiect în care să le poți folosi. Împreună cu trainerul și cu colegii, vei discuta subiectul și ipotezele proiectului și apoi îl vei implementa.
Proiectul va fi o mare oportunitate pentru tine de a-ți pune în aplicare abilitățile și, mai mult, poți să îl incluzi în primul tău portofoliu de carieră!

Știai că?

Salariul unui Java Developer începător pornește de la aproximativ

date din Raportul privind salariile din industria IT, Smartree Romania, 2018

1 500 EUR net

Ce anume vei învăța pe parcursul cursului?

Știai că avem cea mai mare experiență dintre toate academiile de programare din Europa Centrală și de Est în ceea ce privește predarea cunoștințelor despre limbajul de programare Java? Datorită acestui fapt, am dezvoltat o serie de cursuri pentru a vă echipa complet cu cunoștințele și abilitățile necesare.

Utilizarea instrumentelor de programare

Vei cunoaște mediul de programare necesar implementării sarcinilor de dezvoltare și optimizării productivității. Acestea includ instrumentele pentru proiectarea interfețelor, gestionarea versiunii codului pe care lucrezi, crearea de baze de date, furnizarea de instrucțiuni de sintaxă de cod etc.

Tehnologii necesare pentru eficientizarea activității unui programator

Depunem eforturi pentru a te pregăti complet pentru programare independentă și îți punem la dispoziție instrumente care te vor ajuta să îți construiești primul portofoliu de carieră pe parcursul cursului! :)

Codarea Java

Vei dobândi abilitățile necesare pentru a scrie un cod, a verifica corectitudinea acestuia și a crea algoritmi și baze de date. În plus, vei cunoaște modelele de design, adică un tip de standarde datorită cărora codul tău va fi lizibil și structurat.

Lucrul la proiect – la fel ca cel din viitoarea ta companie!

Cea mai populară metodologie în gestionarea proiectelor IT este metodologia Agile-Scrum. Te va ajuta să te familiarizezi cu așa-numitul cadru de dezvoltare pe care îl vei putea utiliza în activitatea viitoare de implementare a proiectelor și de dezvoltare a produselor.Sprijin în găsirea unui loc de muncă

Obiectivul tău este obiectivul nostru; prin urmare, acordăm o atenție deosebită pentru a ne asigura că vei obține un loc de muncă în domeniul IT la sfârșitul cursului.

Consultanță profesională

Vei fi pe mâini bune! Consultantul nostru profesional va avea grijă de organizarea procesului de resurse umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Ți-am pregătit o bază de date cu întrebări asociate procesului de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe pe piața muncii în domeniul IT. Probabil că intri pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoști bine domeniul și din mai multe perspective. De asemenea, vei avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Îți vom pune la dispoziție oferte de muncă selectate. Programul nostru de interviuri în domeniul IT îți crește șansele de a avea un interviu de succes! Vei participa la simularea personalizată a unui interviu specific acestui domeniu cu trainerul nostru.

Curs HR – instruire cu consultanți în resurse umane

Cursul de HR este o pregătire specifică și practică care are loc pe parcursul modulului. Aceasta este realizată de recrutori IT cu experiență care îți vor spune la ce să acorzi atenție pe parcursul cursului pentru a obține un loc de muncă în domeniul IT. Este ceva esențial! :)

Managerul Absolvenților de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la domeniul IT la fiecare pas al intrării tale pe piața IT :) Ai nevoie de un profil Linkedin sau de CV mai bun? Anunță-ne! Te vom surprinde :)

Absolvenții Academiei lucrează la:

SDA

Da, programarea este pentru toată lumea!

Cursul „Java de la zero” este potrivit și pentru persoane fără experiență anterioară de programare.

01

Cel mai în vârstă student pe care l-am avut avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani.

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucrători manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua munca fără probleme pe parcursul participării la curs

Dacă dorești să înveți programare și să îți testezi abilitățile, acesta este locul ideal!

Verifică-ți potențialul cu ajutorul testului de predispoziții!

Află cum poți intra în domeniul IT

Înscrie-te pentru o întâlnire gratuită de informare și află mai multe despre Academie și despre curs

Alege metoda de finanțare perfectă pentru tine și înscrieți-te la curs!

Află detaliile următoarei ediții a cursului!

Modulul de weekend al cursului nostru durează 360 de ore de instruire

Data de începere a cursului

29.02.2020

Orașul

Cluj-Napoca

Prețul total 9499 RON

de la 158 RON /lună.*

SDA

*O simulare pentru plata împrumuturilor

Mai multe detalii pot fi setate cu consilierul. Preț promoțional pentru persoane fizice, se aplică termeni și condiții.

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a-ți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pe care să le consulți înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva noțiuni de bază în codare, necesare pentru a începe cursul. Dorim să menționăm că este obligatorie consultarea materialelor.

Cursurile durează între 5 și 7 luni, în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau weekend). Acesta este realizat de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului, vei învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, pentru a-ți înțelege nivelul de cunoștințe. Însă nu este obligatoriu și nu-ți va afecta procesul de certificare.

În timpul cursului și după acesta, consultantul nostru în resurse umane din domeniul IT te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă. El te va pregăti pentru un interviu în domeniul IT, te va ajuta să îți îmbunătățești CV-ul, să îți perfecționezi abilitățile în domeniul programelor software și să deprinzi cunoștințe asociate celor mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.