JavaScript de la Zero – remote

Romania - 25.05.2021

Alătură-te industriei IT. În primul rând, învață cel mai popular limbaj de programare. Datorită cursului practic și a programului nostru de asistență în găsirea de locuri de muncă, îți poți schimba viața în doar câteva luni!

De ce merită să alegeți cursul JavaScript? 

Internetul este pretutindeni iar browserele devin tot mai puternice. Multe aplicații pe care în trecut le instalam pe PC-uri sunt acum disponibile online. Acesta este motivul pentru cererea în continuă creștere a dezvoltatorilor cu cunoștințe despre tehnologii JavaScript, HTML și CSS, care sunt inima oricărui site web. JavaScript este:

Ușor de început

Deoarece tot ceea ce creăm, rulăm în browser. Nivelul de început este într-adevăr foarte simplu. Veți crea un site simplu în timpul primului curs.

O bază solidă

Există o mulțime de limbaje de back-end, dar partea de front-end este întotdeauna aceeași - merită să cunoașteți tehnologiile din spatele ei.

Popular

Cunoașteți tehnologiile în care au fost create Gmail, Youtube, Facebook, Spotify, Slack, Netflix și multe altele.

În ce constă învățarea la distanță?

"Îți prezentăm metoda patentată SDA inIT® Știm că sprijinul oferit de un programator cu experiență este cel mai important element al procesului de învățare. De aceea, sesiunile cu un formator reprezintă 100% din cursul nostru de învățare la distanță."

Atelier live – sesiuni la distanță cu un formator

Aceste lecții practice sunt predate live într-o sală de clasă virtuală, având oportunitatea de a interacționa atât cu formatorul, cât și cu întregul grup. Pe parcursul sesiunii, formatorul va discuta despre noi subiecte, utilizând o abordare pas cu pas, și va răspunde la întrebări.

Atelier final cu un formator

Ai întrebări suplimentare? Vrei să înveți mai multe? Orarul cursurilor conține ateliere finale, supravegheate de un formator, în cadrul cărora poți recapitula materiale din lecții anterioare sau poți învăța ceva nou.

Sesiune de formare

Lecții care au loc după un atelier sau după o codare live, în timpul cărora efectuezi sarcini atribuite de noi. Formatorul te poate ajuta pe tot parcursul sesiunii.

Sesiune individuală

Timpul alocat pentru munca individuală asociată materialelor care sunt atribuite la atelierul live. Pentru a-ți simplifica procesul de învățare, oferim spațiul „Open Room” pentru a putea comunica cu ceilalți membri ai grupului.

Codare live – învățăm să programăm împreună

Învață să programezi în timpul sesiunilor live la distanță cu formatorul. Formatorul îți verifică codurile pe parcurs și îți oferă asistență.

Pachete SDA

Vei primi un suport de curs al cărui autor este Directorul Tehnic SDA. Acesta conține exemple, exerciții și informații suplimentare pentru facilitarea înțelegerii și aplicării practice a tehnologiei JavaScript.

Acestea sunt ateliere practice predate unui grup prin intermediul unui proces de învățare la distanță. În timpul cursului, formatorul parcurge, împreună cu participanții, subiectele incluse în materialele curriculare ale cursului.

Cursurile sunt predate pentru grupuri de până la 20 de persoane.

Participanții la curs fac programare în timp real, supravegheați de un formator.

Astfel, are loc verificarea permanentă a muncii și oportunitatea de a învăța codarea „curată”.

În cadrul unei sesiuni de formare cu respectivul formator, participantul începe să învețe materialele, primește teme pentru acasă și are posibilitatea de consultare live cu formatorul.

Sesiunea individuală este utilă pentru ca participantul, în mod individual (fără formator), să își continue munca pentru sarcinile atribuite în spațiul oferit de SDA, respectiv în „Open Room”.

Un atelier final este o sesiune în cadrul căreia formatorul recapitulează materialele din capitolele cheie incluse în curs. Acest lucru le permite participanților să continue formarea după consolidarea cunoștințelor necesare pentru a stăpâni alte subiecte.

În plus, vei primi acces la materiale online, care îți vor permite să dobândești cunoștințe teoretice despre programare în domeniile suplimentare selectate.

Examenul vă permite să rezumați cunoștințele pe care le-ați obținut în timpul cursului.

La terminarea cursului, vei primi un Certificat care va atesta participarea ta în cadrul acestuia [este necesar un grad prezență de minim 60%]. Acesta conține și informații despre Academia noastră, în calitate de organizator al cursului.

Certificatul SDA este o dovadă a participării dvs. în cadrul cursului și că ați dobândit competențele de a lucra ca programator. Certificatul nostru este larg recunoscut de companiile din domeniul IT din Polonia și Europa.

Pachetul IT Career conține toate componentele pachetului Knowledge.

În cadrul acestui curs, vei învăța când se întâmplă ca simbolul de „lacăt verde” doar să dea impresia de securitate, de ce este important să ai grijă când te conectezi, dintr-o cafenea, la contul din aplicația mobilă a băncii tale, precum și ce legătură există între amestecul de diverse culori cu toate aceste lucruri.

Vei învăța despre principiul care stă la baza diferitelor atacuri asupra aplicațiilor de internet, cunoștințele fundamentale despre criptografie și despre „blockchain” (lanțul de blocuri), care este tehnologia din spatele Bitcoin, dar vei vedea și ce se va întâmpla cu lumea odată cu apariția computerelor cuantice.

Grație acestor cunoștințe, în cadrul activității tale profesionale, vei acorda mai multă atenție amenințărilor de securitate cibernetică și vei evita cele mai frecvente greșeli la crearea și testarea aplicațiilor.

Vei primi în mod constant o colecție de sugestii pregătite de noi. Acestea privesc piața locurilor de muncă și pașii care trebuie urmați pentru a reuși în găsirea unui loc de muncă în domeniul IT.

Consilierul nostru în carieră va lucra cu tine în mod individual, te va consilia în timpul căutării unui loc de muncă și te va ajuta în timpul procesului de recrutare.

Acest curs îți va oferi oportunitatea de a participa la webinarii/ateliere de 3,5 ore în compania unui Consilier în carieră. Consilierul va parcurge un proces complet de recrutare, de la crearea unui CV până la discutarea importanței profilului tău de LinkedIn.

Veți participa la o întâlnire cu un formator pentru a vă pregăti pentru primul dumneavoastră interviu de angajare. Astfel, veți ști cum arată interviul de angajare în IT și cum să vă prezentați optim.

Vei primi un proiect suplimentar care îți va îmbogăți portofoliul.

Pachetul IT Career PRO conține toate componentele pachetelor Knowledge și IT Career

Industria IT are o necesitate nesfârșită de explorare a cunoștințelor de specialitate, motiv pentru care le oferim studenților noștri acces gratuit la biblioteca virtuală a editurii HELION. Aceasta este o platformă dedicată studenților și absolvenților noștri, datorită căreia vă puteți aprofunda cunoștințele și puteți deveni un specialist și mai bun în domeniu. Pe această platformă veți putea găsi materiale publicate de editura Helion, în special legate de programare, dar nu numai. Accesul la Bibliotecă este posibil în timpul Instruirii, dar și timp de 1 an de la încheierea acesteia.

Acest curs este condus folosind metode și tehnici de învățare de la distanță. Cursurile sunt conduse de un formator, fiind organizate în grupe de 12 persoane. Această formă de învățare este cea mai eficientă datorită posibilităților dublate – munca în echipă și munca individuală cu formatorul în timpul orelor de curs. Participantul la curs va putea dezvolta abilități care pot fi apoi utilizate în activitatea din sectorul IT. Participantul va primi materialele de instruire în cadrul cursului. Acestea constau într-o prezentare și documentele care îi vor asigura o bază de cunoștințe necesare. Cursul Scrum vă pregătește pentru colaborarea în metodologia AGILE, care este cea mai populară metodologie în sectorul IT. Absolventul va primi un certificat de finalizare a Cursului și un certificat SDA special pentru încheierea Cursului Scrum. Certificatul confirmă participarea la cursuri, indică subiectul instruirii, numărul de ore și informațiile despre organizator. Certificatul SDA este emis în format electronic prin intermediul platformei certificate DiplomaSafe și este un document distinct de Certificatul de absolvire a Cursului, care confirmă finalizarea cursului la nivelul cerut de SDA. Pentru a obține Certificatul SDA, este necesară participarea la întregul curs și trecerea testului final.

Mentorul Tău este persoana care se ocupă de Tine pentru perioada de la începutul studiilor până la 3 luni după terminarea cursului. Cooperarea cu mentorul Tău va include trei domenii importante: Dezvoltarea, Cariera și Succesul. Ca parte a „Dezvoltării”, mentorul Tău îți va recomanda în mod regulat articole din biblioteca SDA, publicații notorii și informații despre evenimentele din industria IT, conferințe, sesiuni și webinare. După terminarea instruirii, mentorul Tău va organiza o consultare individuală de trei ore cu un formator cu care vei fi capabil să discuți despre chestiunile care te deranjează în industria IT. La sfârșitul cursului, vei primi o listă de formatori cu care veți putea consulta în viitor. De asemenea, vei primi și informațiile despre disponibilitatea acestora. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare, nu va avea dreptul la nicio altă despăgubire. Când vine vorba de „Carieră”, mentorul tău va pregăti împreună cu tine o listă de companii și o strategie pentru a ajunge la acestea. Acesta va optimiza CV-ul tău, profilul de candidat și profilul LinkedIn – toate împreună cu tine. Mentorul va pregăti anunțuri pentru ocuparea unor locuri de muncă care să corespundă competențelor și așteptărilor tale. Ca o parte a „Carierei”, vei primi cel puțin 10 oferte din regiunea în care locuiești, precum și din alte regiuni pe care le-ai indicat. De asemenea, vei primi un instrument numit Progress Card, datorită căruia Mentorul va putea monitoriza în mod eficient progresul carierei tale. Acum, să vedem în ce constă „Succesul”? Mentorul tău va colabora cu tine pentru a construi relații cu persoanele care se ocupă de recrutare pe Linkedin. Acesta îți va oferi mai multe sfaturi datorită cărora vei putea obține primul loc de muncă într-un mod simplu. Mentorul tău va organiza interviuri de recrutare simulate, împreună cu Consilierul pe probleme de carieră. În timpul căutării unui loc de muncă, pentru o perioadă de trei luni de la sfârșitul Instruirii, mentorul Tău îți va organiza trei consultări de la distanță individuale – fiecare a câte 30 de minute – cu un Consilier pe probleme de carieră. Astfel îți vei pregăti mai bine interviul pentru recrutare. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare cu Consilierul pe probleme de carieră, acesta nu va avea dreptul la nicio despăgubire.

În timpul Instruirii, vei avea o întâlnire de 3 ore cu un Consilier pe probleme de carieră și vei afla mai multe detalii despre specificul funcționării echipelor IT moderne. În timpul acestei întâlniri, Consilierul pe probleme de carieră va analiza punctele tari și punctele slabe la care trebuie să mai lucrezi. Împreună, veți putea discuta despre diferitele opțiuni pentru dezvoltarea carierei, în baza cunoștințelor, experienței de lucru, abilităților și intereselor proprii. Veți vorbi despre următorii pași pe care îi poți face pentru a îți atinge obiectivul profesional.

PACHETE - NOȚIUNI DE BAZĂ ÎN JAVASCRIPT

Înainte de alegerea pachetului corespunzător, te rugăm să studiezi conținutul acestuia!

 • i Suport de curs - Introducere în JavaScript
 • i Atelier live cu un formator
 • i Codare live cu un formator
 • i Sesiuni de formare cu un formator
 • i Sesiuni individuale
 • i Atelier final cu un formator
 • i Curs video suplimentar
 • i Examen
 • i Certificat de participare
 • i Certificat SDA
 • i Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT
 • i Pachetului Carieră în IT
 • i Sesiuni individuale cu un consilier în carieră
 • i Clasă HR - Atelier de asistență directă
 • i Interviul IT
 • i Project+
 • i Accesul la Biblioteca SDA
 • i Cursul SCRUM
 • i Mentorul Tău
 • i Job coaching
 • TRANȘĂ
 • PREȚUL CURSULUI
 • Suport de curs - Introducere în JavaScript i

 • Atelier live cu un formator i

 • Codare live cu un formator i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasă HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviul IT i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  8490 RON
IT Career PRO
 • Suport de curs - Introducere în JavaScript i

 • Atelier live cu un formator i

 • Codare live cu un formator i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasă HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviul IT i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  15990 RON
  14990 RON *

Aplica

Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale și contactarea d-stră pentru a vă oferi un curs în tehnologie care vă interesează (conținutul complet al clauzei de informații)

Dacă doriți să primiți informații care vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera în domeniul IT, cum ar fi informații despre alte cursuri, promoții, evenimente din industrie, oferte de job-uri, stagii și practică, etc., la datele de contact furnizate de dvs., bifați caseta de mai jos:

* Câmpuri obligatorii
* Preţul este valabil pentru plată integrală, în limita locurilor disponibile

Programul cursului

Vei învăța, printre altele:

Veți învăța tehnologii utilizate pentru a crea site-uri web. Browserele web analizează codul scris cu aceste instrumente și afișează pagini funcționale. HTML este responsabil pentru conținutul unui site web, iar CSS pentru aspectul acestuia.

În aplicațiile web mari care se dezvoltă în prezent, CSS singur nu mai este suficient, motiv pentru care au fost create preprocesoare CSS, care facilitează munca la proiectele mari. Veți întâlni cel mai popular preprocesor – Sass.

Când creăm o aplicație nouă, nu avem întotdeauna timp să ne ocupăm de aspectul fiecărui element, cum ar fi un buton sau un câmp de formular. Din fericire, există biblioteci care furnizează pachete de elemente gata făcute. Veți cunoaște cea mai populară dintre acestea – Bootstrap și veți vedea cât de mult vă accelerează munca. Veți afla, de asemenea, ce este receptivitatea și cum ajută Bootstrap la atingerea acesteia.

Atunci când vă simțiți confortabil cu soluțiile de bază HTML și CSS, este bine să aflați despre cele mai recente tendințe și să încercați să construiți un site web cu elemente care sunt la modă în acest moment. În timpul acestor cursuri, veți învăța animație, veți folosi elemente precum audio, video sau canvas și veți învăța câteva trucuri din lumea modernului front-end.

Veți învăța elementele de bază ale programării. Veți afla ce este un algoritm. Veți rula primul program simplu. În plus, veți învăța elementele de bază ale limbajului de programare JavaScript, care sunt comune tuturor tehnologiilor: variabile, funcții, enunțuri condiționale, bucle.

Ce este hoistingul? Ce este recursiunea? După ce ați învățat elementele de bază, trebuie să extindeți gama de construcții de limbaj pe care le folosiți, astfel încât să puteți rezolva sarcini din ce în ce mai complexe și să învățați cum să rezolvați probleme ca un programator adevărat.

Una dintre cele mai importante tendințe în programare este încercarea de a modela realitatea și relațiile sale folosind o programare orientată pe obiecte. Veți afla ce este un obiect, ce este o clasă și cum să scrieți un cod orientat pe obiect folosind JavaScript.

Vei învăța, printre altele:

Un programator JavaScript conștient ar trebui să știe cum funcționează Internetul din interior. Veți afla cum funcționează serverele și cum browserul știe ce să afișeze atunci când introduceți google.ro în bara de adrese.

Veți afla care sunt diferențele între front-end și back-end. De asemenea, veți învăța tehnologia AJAX care vă permite să schimbați informații cu serverul fără a reîncărca pagina. Datorită acestei metode este posibil să citiți mai multe informații când ajungeți la sfârșitul paginii – la fel ca pe Facebook.

JavaScript este în continuă evoluție și versiunile noi sunt create în mod regulat pentru a adăuga ceva la cele anterioare. Aceste caracteristici noi nu sunt esențiale pentru funcționarea aplicației, dar fac codul mai ușor de scris și mai ușor de citit. Ca parte a acestui bloc, veți exersa cele mai importante noutăți.

Dacă o aplicație este planificată a fi cu adevărat mare, merită să folosiți frameworks-urile pentru a nu face totul pe cont propriu. Cel mai interesant produs este Angular furnizat de Google, care dezvoltă această bibliotecă pentru propriile sale aplicații și o pune la dispoziție ca sursă deschisă gratuită tuturor celor interesați.

Vei învăța, printre altele:

Un programator bun nu trebuie să cunoască doar sintaxa limbajelor de programare pe care le folosește, ci și să știe să programeze în conformitate cu standardele, recomandările și practicile bune acceptate în general și care sunt create de cei mai buni.

Într-o perioadă în care dezvoltarea continuă a produselor a devenit foarte populară, testarea devine din ce în ce mai populară, pentru că permite să verificăm dacă funcționalitățile nou adăugate nu au influențat negativ părțile mai vechi ale sistemului. În timpul acestor cursuri, veți învăța elementele de bază ale scrierii testelor automate care vor verifica dacă o aplicație creată funcționează în continuare așa cum trebuie.

Progresul rapid în lumea dezvoltării de software necesită, de asemenea, o abordare modernă a managementului. Veți afla care sunt metodologiile Agile și veți lucra cu cea mai populară dintre ele – Scrum. Veți învăța, de asemenea, despre alte tehnici utilizate în fiecare zi în industrie, astfel încât să puteți deveni ușor parte a unei echipe dinamice în noul loc de muncă.

Vei învăța, printre altele:

Imaginați-vă scenariul în care creați un proiect în echipă. Luați în considerare situația în care mai multe persoane vor dori să editeze un singur fișier în același timp. Aceste tipuri de probleme sunt rezolvate de GIT – un instrument care permite lucrul în echipă la un proiect. De asemenea, acesta oferă o perspectivă asupra istoriei modificărilor fișierelor și a secțiunilor din proiectul dumneavoastră.

Prezentare generală a instrumentelor care facilitează cooperarea dintre Designer și Programator, exemple: Zeplin, Adobe XD, Avocode sau, eventual, Photoshop. Veți învăța elementele de bază ale lucrului cu aplicații ca acestea pentru a transforma cu ușurință designul într-un produs funcțional.

Pentru a crea un site web sau un magazin Internet, trebuie doar să învățați HTML, CSS, JavaScript și să folosiți un sistem de gestionare a conținutului (CMS). Deoarece cunoașteți deja tehnologiile de tip front-end în această etapă, merită să cunoașteți și unele de tip CMS. Pe exemplul WordPress veți putea vedea cât de ușoară poate fi crearea și administrarea unui site web.

Programatorul folosește adesea diverse instrumente suplimentare în timpul activității sale. În timpul cursului veți cunoaște și veți învăța să folosiți cele mai populare dintre acestea. Ce sunt NodeJS, npm, Webpack? La ce folosesc? Veți primi răspunsuri la aceste întrebări în timpul cursurilor.

După ce dobândiți abilitățile menționate mai sus, veți putea crea un proiect util. Împreună cu persoana care conduce cursurile și grupul, veți discuta despre subiectul unui proiect, după care îl veți putea implementa. Proiectul nu numai că vă va permite să vă încercați abilitățile, dar va fi și primul dumneavoastră portofoliu!

Crearea aspectului și conținutului site-urilor web

Prin utilizarea tehnologiilor HTML5 și CSS3, veți putea crea un șablon de website, implementa orice conținut în acesta și seta aspectul după propria dorință sau în baza unui design pregătit.

Cum se utilizează instrumentele și bibliotecile

Crearea de website-uri și aplicații web este atât de populară încât mai multe soluții au fost create pentru a îmbunătăți acest proces. Veți afla, de exemplu, cum să vă îmbunătățiți stilul de lucru cu preprocesorul CSS, cum să folosiți soluții gata pregătite de Bootstrap și cum să lucrați cu puternicul framework Google - Angular.

Programare în JavaScript

JavaScript este un limbaj destul de simplu, dar totodată puternic. Veți putea învăța cu ușurință elementele de bază ale profesiei de programare, de exemplu: declarațiile de control. Veți afla, de asemenea, ce sunt algoritmii și cum să abordați problemele și să le rezolvați ca un programator adevărat.

Crearea aspectului și conținutului site-urilor web

Prin utilizarea tehnologiilor HTML5 și CSS3, veți putea crea un șablon de website, implementa orice conținut în acesta și seta aspectul după propria dorință sau în baza unui design pregătit.

Lucrul la un proiect împreună cu echipa

Cea mai populară metodologie în managementul proiectelor IT este Scrum. Datorită acesteia veți învăța cum să lucrați în echipă la un proiect IT. Veți putea folosi Scrum în activitatea viitoare în timpul implementării proiectelor și dezvoltării produselor.Sprijin în găsirea unui loc de muncă

Obiectivul tău este obiectivul nostru; prin urmare, acordăm o atenție deosebită pentru a ne asigura că vei obține un loc de muncă în domeniul IT la sfârșitul cursului.

Consultanță profesională

Vei fi pe mâini bune! Consultantul nostru profesional va avea grijă de organizarea procesului de resurse umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Ți-am pregătit o bază de date cu întrebări asociate procesului de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe pe piața muncii în domeniul IT. Probabil că intri pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoști bine domeniul și din mai multe perspective. De asemenea, vei avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Curs HR – instruire cu consultanți în resurse umane

Cursul de HR este o pregătire specifică și practică care are loc pe parcursul modulului. Aceasta este realizată de recrutori IT cu experiență care îți vor spune la ce să acorzi atenție pe parcursul cursului pentru a obține un loc de muncă în domeniul IT. Este ceva esențial! :)

Managerul Absolvenților de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la domeniul IT la fiecare pas al intrării tale pe piața IT :) Ai nevoie de un profil Linkedin sau de CV mai bun? Anunță-ne! Te vom surprinde :)

Absolvenții Academiei lucrează la:

SDA

Da, programarea este pentru toată lumea!

Cursul „Java de la zero” este potrivit și pentru persoane fără experiență anterioară de programare.

01

Cel mai în vârstă student pe care l-am avut avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani.

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucrători manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua munca fără probleme pe parcursul participării la curs

Dacă dorești să înveți programare și să îți testezi abilitățile, acesta este locul ideal!

Verifică-ți potențialul cu ajutorul testului de predispoziții!

Află cum poți intra în domeniul IT

Înscrie-te pentru o întâlnire gratuită de informare și află mai multe despre Academie și despre curs

Alege metoda de finanțare perfectă pentru tine și înscrieți-te la curs!

Află detaliile următoarei ediții a cursului!

Modulul de seară al cursului nostru durează 280/291 de ore de instruire

Data de începere a cursului

25.05.2021

Orașul

Romania

Prețul total 7490 RON

de la 218 RON /lună.*

SDA

Multiple posibilități de plată: Numerar, card bancar, împrumut bancar, card de cumpărături fără dobândă, 3 rate SDA

*Simulare de plată în cazul unui împrumut bancar. Prețul afișat este promotional, pentru persoane fizice. Acesta are caracter informativ și poate suferi modificări neanunțate. Se aplică termeni și condiții. Pentru mai multe detalii vă rugăm să luați legatura cu unul dintre consultanții noștri, la numărul de telefon: 0374 349 900

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a-ți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pe care să le consulți înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva noțiuni de bază în codare, necesare pentru a începe cursul. Dorim să menționăm că este obligatorie consultarea materialelor.

Cursurile durează între 5 și 7 luni, în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau weekend). Acesta este realizat de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului, vei învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, pentru a-ți înțelege nivelul de cunoștințe. Însă nu este obligatoriu și nu-ți va afecta procesul de certificare.

În timpul cursului și după acesta, consultantul nostru în resurse umane din domeniul IT te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă. El te va pregăti pentru un interviu în domeniul IT, te va ajuta să îți îmbunătățești CV-ul, să îți perfecționezi abilitățile în domeniul programelor software și să deprinzi cunoștințe asociate celor mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.