Python de la zero

București - 22.02.2020

Alătură-te industriei IT! Începe aventura învățând unul dintre limbajele de programare cu cea mai rapidă dezvoltare. Cursul practic și ajutorul pe care ți-l oferim în găsirea unui loc de muncă, îți pot schimba viața în numai câteva luni!

De ce merită să alegi cursul Python?

Python este considerat drept cea mai bună alegere pentru a învăța programare. Este simplu, clar și îți oferă posibilitatea de a-ți alege viitoarea specializare. Cunoașterea Python îți oferă multiple opțiuni.

Ușor de învățat

Modul de scriere a codului în Python se aseamănă foarte mult cu folosirea limbii engleze. Astfel, chiar dacă nu cunoaștem anumite mecanisme, putem înțelege totuși modul în care funcționează.

Este transparent și compact.

Lipsa mecanismelor complicate ajută la o învățare eficientă și rapidă.

Popularitate

Python este unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare.

Știai că?

Numele acestui limbaj de programare a fost inspirat din serialul Monty Python's Flying Circus.

Programul cursului

Inclusiv:

Vei afla ideea care a stat la baza creării Python, așa numitul Zen al lui Python. Vei învăța cum să utilizezi structuri de date de bază și elemente de limbaj, cum ar fi programare orientată pe obiecte, formatare de text și manipulare de fișiere.

Un modul foarte important dedicat configurării, mediilor virtuale, gestionării dependențelor, dezvoltării proiectelor și mediului de dezvoltare integrat (IDE) Python (editor de cod).

Continuarea modului „Noțiuni de bază în Python”. Aici vei învăța expresii obișnuite și ce poți face cu ele. De asemenea, îți vom arăta cum să utilizezi expresii lambda sau excepții și cum să manipulezi fișiere.

Un algoritm este un mod strict definit de a rezolva o anumită categorie de probleme.
De exemplu: putem aranja pachetul de cărți, însă am puteam descrie pas cu pas cum o facem? În acest modul, ne concentrăm pe precizia de prezentare a ideilor prin intermediul codului.
Un alt lucru pe care îl exersăm în sala de curs este înțelegerea structurilor datelor de bază pe care le întâlnim la tot pasul în lumea programării. De exemplu – cu toții știm cum funcționează coada de la magazin – pe durata cursurilor vom descrie o astfel de coadă în lumea programării.

Inclusiv:

Imaginează-ți un scenariu în care dezvolți un proiect împreună cu echipa ta. S-ar putea ca mai mulți colegi să-și dorească să editeze același fișier în același timp. În acest caz, s-ar ivi o problemă, iar echipa ta ar fi nevoită să decidă cine-l va edita primul, cine va fi următorul etc.
Astfel de probleme sunt rezolvate cu GIT, adică instrumentul care permite munca în echipă pe un proiect. De fapt, GIT este ceva mai mult — de exemplu, îți permite să vizualizezi în proiectul tău istoricul fișierului și al modificărilor din ramificații.

O mare parte din procesul de dezvoltare a unui software constă în testarea acestuia. Astfel te asiguri că codul pe care l-ai scris funcționează corect. TDD este metoda de creare de coduri în care începi prin a scrie un test, iar apoi un cod, astfel încât testele să poată verifica funcționarea corectă a codului.

Atunci când programezi, de multe ori dai peste o problemă cu care s-au confruntat și alții. Soluțiile reutilizabile la problemele asociate proiectării unei părți dintr-o aplicație se numesc tipare de proiectare. Veți afla care sunt cele mai des folosite tipare de proiectare, când și cum pot fi ele aplicate.

Atunci când lucrezi la un proiect împreună cu o echipă, este bine să adopți o anumită metodologie. În cazul proiectelor de dezvoltare software, sunt utilizate adesea așa numitele metode agile. Acestea funcționează pe principiul evoluției cerințelor și al lucrului din aproape în aproape.

Inclusiv:

Aplicațiile utilizează foarte frecvent date.
Aceste date pot fi stocate folosind fișiere, însă, de obicei, este mai bine să aplici baze de date. Acest lucru îți va permite să lucrezi cu mecanisme proiectate pentru a introduce, modifica și căuta date. Bazele de date SQL stochează date sub formă de tabele.

Un alt tip de baze de date sunt bazele de date NoSQL — acestea diferă prin modul în care sunt stocate datele. Aceste baze de date stochează un document separat, care reprezintă o felie de realitate separată.

Acum că ți-ai făcut deja o idee despre bazele de date, este timpul să le folosești în Pytho. În acest sens, vei utiliza ORM (adică, cum să reconciliezi obiectul cu lumea relațională) pe baza Django. Programele tale vor stoca și procesa informațiile în baze de date.

Inclusiv:

Aceasta este o introducere în protocolul HTTP. Vei înțelege cum funcționează comunicarea pe Internet. Comenzile, metodele, antetele, codurile de stare ale solicitărilor și arhitectura software în stil REST – toate acestea nu vor mai fi un secret pentru tine. La fel și instrumentele prezentate în acest modul.

Tehnologiile front-end sunt utilizate pentru a crea site-uri web. Browserele web analizează codul creat cu aceste instrumente, pentru a afișa paginile funcționale.
HTML este responsabil de conținutul site-ului web, CSS de cum arată, iar JavaScript de cum funcționează. De asemenea, vei descoperi microframework-ul Flask și șabloanele Jinja2.

Acest tehnologii sunt utilizate pentru a crea logica operațională, inima aplicației – codul care va fi instalat pe server. La finalizarea acestui modul, vei ști cum să creezi un panou de administrare, să formezi suport, sesiuni și cookie-uri. De asemenea, aici vei exersa framework-ul Django, mecanismele de autorizare și autentificare.

Odată ce ai dobândit competențele menționate mai sus, vei putea să dezvolți un proiect în care să le pui în practică. Împreună cu formatorul și ceilalți participanți la curs, vei discuta despre subiectul și premisele proiectului și apoi îl vei implementa.
Proiectul va fi o oportunitate grozavă să îți perfecționezi competențele și, în plus, îl poți include în primul tău portofoliu profesional!

Ce vei învăța mai exact pe durata cursului?

Un absolvent al cursului Python știe noțiuni de bază ale tehnologiei front-end și back-end. Poate crea cu succes o pagină simplă în HTML folosind CSS și JavaScript, poate programa în Python și poate utiliza framework-ul Django. Sună tentant, nu-i așa? ;)

Programarea în Python

Vei scrie chiar tu codul și vei verifica dacă funcționează corect testându-l. Aplicațiile tale vor utiliza baze de date pe care le vei accesa prin intermediul site-urilor web. Urmând bunele practici și tiparele de proiectare, codul tău va fi clar și sistematic.

Utilizarea de instrumente de programare

Vei afla care este mediul de dezvoltare (IDE) necesar pentru a implementa sarcini de dezvoltare și a optimiza productivitatea. Mediul conține instrumente pentru proiectare de interfețe, versiunea de control, crearea și testarea de aplicații.

Tehnologii necesare pentru o programare eficientă

Pe durata cursului, ne străduim să te pregătim cât mai bine, pentru a putea crea programe în mod independent, și să îți oferim instrumente care să te ajute să-ți creezi primul tău portofoliu profesional! Vei fi pregătit să utilizezi atât tehnologii front-end, cât și back-end.

Muncă de proiect — exact ca cea din viitoarea ta companie!

Cea mai populară metodologie de gestionare a proiectelor IT este metodologia Agile Scrum. Aceasta te va ajuta să te familiarizezi cu așa numitul cadru de dezvoltare pe care îl vei putea utiliza în viitoarea ta activitate legată de implementarea de proiecte și dezvoltarea de produse.

Sprijin în găsirea unui loc de muncă

Obiectivul tău este obiectivul nostru; prin urmare, acordăm o atenție deosebită pentru a ne asigura că vei obține un loc de muncă în domeniul IT la sfârșitul cursului.

Consultanță profesională

Vei fi pe mâini bune! Consultantul nostru profesional va avea grijă de organizarea procesului de resurse umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Ți-am pregătit o bază de date cu întrebări asociate procesului de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe pe piața muncii în domeniul IT. Probabil că intri pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoști bine domeniul și din mai multe perspective. De asemenea, vei avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Îți vom pune la dispoziție oferte de muncă selectate. Programul nostru de interviuri în domeniul IT îți crește șansele de a avea un interviu de succes! Vei participa la simularea personalizată a unui interviu specific acestui domeniu cu trainerul nostru.

Curs HR – instruire cu consultanți în resurse umane

Cursul de HR este o pregătire specifică și practică care are loc pe parcursul modulului. Aceasta este realizată de recrutori IT cu experiență care îți vor spune la ce să acorzi atenție pe parcursul cursului pentru a obține un loc de muncă în domeniul IT. Este ceva esențial! :)

Managerul Absolvenților de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la domeniul IT la fiecare pas al intrării tale pe piața IT :) Ai nevoie de un profil Linkedin sau de CV mai bun? Anunță-ne! Te vom surprinde :)

Absolvenții Academiei lucrează la:SDA

Da, programarea este pentru toată lumea!

Cursul „Python de la zero” este potrivit și pentru persoane fără experiență anterioară de programare.

01

Cel mai în vârstă student pe care l-am avut avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani.

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucrători manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua munca fără probleme pe parcursul participării la curs

Dacă dorești să înveți programare și să îți testezi abilitățile, acesta este locul ideal!

Verifică-ți potențialul cu ajutorul testului de predispoziții!

Află cum poți intra în domeniul IT

Înscrie-te pentru o întâlnire gratuită de informare și află mai multe despre Academie și despre curs

Alege metoda de finanțare perfectă pentru tine și înscrieți-te la curs!

Află detaliile următoarei ediții a cursului!

Modulul de weekend al cursului nostru durează 311 de ore de instruire

Data de începere a cursului

22.02.2020

Orașul

București

Prețul total 8499 RON

de la 142 RON /lună.*

SDA

Mai multe modalități de plată

Numerar 5%, împrumut, rate 0% – SDA

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a-ți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pe care să le consulți înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva noțiuni de bază în codare, necesare pentru a începe cursul. Dorim să menționăm că este obligatorie consultarea materialelor.

Cursurile durează între 5 și 7 luni, în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau weekend). Acesta este realizat de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului, vei învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, pentru a-ți înțelege nivelul de cunoștințe. Însă nu este obligatoriu și nu-ți va afecta procesul de certificare.

În timpul cursului și după acesta, consultantul nostru în resurse umane din domeniul IT te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă. El te va pregăti pentru un interviu în domeniul IT, te va ajuta să îți îmbunătățești CV-ul, să îți perfecționezi abilitățile în domeniul programelor software și să deprinzi cunoștințe asociate celor mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.