Tester de software

Cluj-Napoca - 14.03.2020

Începe cariera în domeniul IT ca și Tester-manual.
Datorită cursului practic și a programului nostru de asistență în găsirea de locuri de muncă, te poți alătura industriei IT în doar câteva luni!

De ce merită să devii Software Tester?

An de an cererea globală pentru noile soluții software este în creștere. Fiecare companie care lucrează în domeniul software-ului și dezvoltării de aplicații mobile acordă atenție calității proiectelor și produselor finale. Pentru acest motiv au nevoie de testeri și aceasta este o mare șansă pentru tine! Ca și viitor tester de software, vei avea grijă de fiecare detaliu legat de procesul de dezvoltare a software-ului, dar mai întâi de toate vei avea grijă de calitate.

Remuneraţie

Remunerație ridicată și beneficii atractive! În plus, o mulțime de companii oferă posibilitatea lucrului de la distanță.

Cunoştinţe

Testerul de software are o cunoaștere largă cu privire la modul în care funcționează aplicația. În plus, vei înțelege nu doar perspectiva clientului, ci și cerințele de afaceri, comerciale. Datorită acestui lucru vei fi o parte foarte importantă a fiecărei companii.

Posibilităţi

Dezvoltarea ta personală nu se va opri odată cu testarea manuală. Lucrul în această profesie îți permite să dezvolți și alte abilități, iar în viitor, poți deveni Tester pe proiecte de testare automată, Tester de aplicații mobile, Tester pe standard Agile, Analist de afaceri sau chiar Programator. Depinde de tine ce cale pentru dezvoltare personală alegi și îți place.

Știai că...?

Suntem parteneri cu Asociația Internațională de Testare a calitații sistemelor IT

Știai că...?

Un salariu de bază al unui Software Tester începător pornește, în medie, de la

conform studiului realizat de TalentUP.io, aprilie 2019

1 000 EUR net

Programul cursului

Vei învăța, printre altele:

Vei învăța termenii de bază și definițiile necesare pentru a înțelege lumea testării.

Vei înțelege de ce testarea software-ului este extrem de importantă și de ce obiectivul său principal nu este doar acela de a găsi erori.

Vei învăța despre principiile de testare care conțin sfaturile cele mai bune pentru orice tip de test.

Include:

Să faci ceva fără a avea un plan nu are niciun sens sau finalitate previzibilă. Testarea este similară. Pentru a testa bine aplicația, trebuie să planifici mai întâi ceea ce dorești să verifici, de ce și în ce ordine. În acest modul vei învăța cum să descrii modul corect de funcționare pentru tot software-ul în cauză.

Dezvoltatorii de software și testerii trebuie să răspundă rapid la modificările aduse designului. Aici, diferite metode de lucru învățate te ajută să gestionezi ”haosul” informațional, provocările din cadrul funcționării echipei și, nu mai puțin important, să ai o comunicare mai eficientă în cadrul proiectului.

Include:

Va trebui să salvezi erorile din aplicație în locurile potrivite. Există instrumente pentru asta – ne permit să observăm procesul de reparare și să le permitem să fie gestionate corespunzător.

Arma testerului constă, de asemenea, din multe alte instrumente mai mici, dar la fel de importante. Vei învăța cum să le utilizezi pentru a îți face munca mai eficientă.

Include:

Nu toate proiectele sunt perfecte. Documentația incompletă, cerințele, instabilitatea mediului de testare, o bibliotecă defectuoasă reprezintă unul dintre numeroasele riscuri cu care te poți confrunta. Vei învăța cum să le identifici și să le administrezi.

Testarea este o chestiune foarte aplicată. Trebuie să practici pentru a deveni din ce în ce mai bun â. Astfel, în timpul acestor ateliere vei învăța despre diferite tipuri de pagini web și aplicații și vei învăța cum să le testezi pe fiecare, după specific. Sistemele informatice complexe nu te vor mai speria după acest modul.

Include:

Vei învăța construcții de bază în programare și vei descoperi cum să scrii programe simple pentru a le putea testa mai târziu.

Înțelegerea nevoilor clienților nu este ușoară. Crearea testelor automate bazate pe comportament ne asigură că vom livra clientului exact ceea ce are nevoie și ceea ce este important pentru el.

Vrei să câștigi mai mult timp pentru cazuri de testare mai complicate? Te-ai saturat de exerciții manuale, tot timpul cu acelasi scenariu? Selenium WebDriver te va ajuta, automatizând testele.

Acest modul va fi un rezumat cuprinzător al cunoștințelor dobândite de tine până aici. Vei aplica abilitățile dobândite pe un proiect complicat, sub ochii atenți și îndrumarea formatorului.

Sprijin în găsirea de locuri de muncă

Vei primi sprijin în timpul și după finalizarea cursului.

Consultanță pentru carieră

Vei fi în mâinile bune ale consultantului nostru de carieră, care va avea grijă de organizarea resurselor umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Am pregătit pentru dvs. o bază de date cu întrebări de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe ale pieței muncii IT. Probabil că intrați pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoașteți bine industria și din diferite perspective. De asemenea, veți avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Programul nostru Interviu IT va spori șansele pentru un interviu de succes! Vei participa la simulare personalizată a unui interviu IT cu antrenorul nostru.

Modulul HR

Clasa HR este o pregătire specifică și practică care are loc în timpul cursului. Acesta este condus de recrutorii IT cu experiență care vă vor spune ce să vă acorde atenție pe parcursul cursului pentru a pune capăt unui loc de muncă IT. E ceva important! :)

Managerul Absolventului de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la industria IT la fiecare pas al intrării tale. pe piața IT :) Profilul Linkedin sau CV-ul tău are nevoie de ajustare? Anunță-ne! Te vom surprinde :)

Absolvenții Academiei lucrează pentru:

Ce vei învăța la curs?

În epoca supraîncărcării informaționale - articole, ghiduri și alte publicații - cursul nostru oferă esența a ceea ce este necesar pentru a deveni un tester de software. În plus, am pus cap la cap acest program analizând nevoile angajatorilor și tendințele actuale din industria IT.

Noțiunile de bază care îți vor permite să te dezvolți în continuare

Vei obține cunoștințele extinse de care ai nevoie pentru a deveni un tester manual. Pornind de la principiile de bază în testare, tehnici de testare a funcționalităților, până la gestionarea și managementul rezultatelor obținute.

Abordare practică

Cursul nostru nu este doar o teorie lipsită de aplicabilitate, nu pregătim teoreticieni. Punem accent pe cunoștințele pe care le vei folosi la noul tău loc de muncă începând cu prima zi. Vei învăța cum să testezi diferite tipuri de pagini și aplicații - de la cele mai simple până la cele mai complicate.

Cele mai bune tehnici de testare

Predăm cele mai bune metode de testare bazate pe cele mai populare instrumente din industrie.

Pregătirea pentru ISTQB

Vei învăța cum să abordezi toate întrebările referitoare la examenul ISTQB. În special, cele mai dificile.


SDA

Da, testarea este pentru toată lumea!

Cursul Software Tester este potrivit și pentru persoanele fără experiență de programare anterioară.

01

Cel mai în vârstă student al nostru avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucratori manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua activitatea fără probleme în timpul participării la curs

Dorești să devii Tester de software?

Verifică-ți potențialul cu testul de predispoziții!

Aflați cum puteți intra în industria IT

Înscrieți-vă pentru o reuniune de informare libere și aflați mai multe despre Academia și cursul

Alegeți metoda de finanțare perfectă pentru dvs. și înscrieți-vă cursul!

Cunoașteți detaliile următoarei ediții a cursului!

Cursul nostru durează 112 de ore de instruire într-un mod de weekend

Începerea cursului

14.03.2020

Oraș

Cluj-Napoca

Preț total 5999 RON

de la 100 RON / lună.

SDA

Multe forme de plată

Numerar 5%, împrumut, rate 0% SDA

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a îți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pentru a studia înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva dintre elementele de bază ale codării necesare pentru a începe cursul. Te rog să ai în vedere că este obligatoriu să studiezi materialele.

Cursurile sunt de 2-3 luni în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau week-end). Acesta este condus de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului veți învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, astfel încât să îți poți înțelege nivelul de cunoștințe. Nu este însă obligatoriu și nu va afecta procesul de certificare.

În timpul și după curs, consultantul nostru de resurse umane din industria IT te va ajuta să găsești locuri de muncă. El te va pregăti pentru interviul IT, te va ajuta să îți ajustezi CV-ul, să îți cizelezi abilitățile soft și să te echipezi cu o listă cu cele mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.