Tester de software – remote

Romania - 11.05.2021

Cu ajutorul cursului practic și al programului nostru de asistență pentru găsirea locurilor de muncă, te poți alătura domeniului IT în doar câteva luni!

În ce constă învățarea la distanță?

"Îți prezentăm metoda patentată SDA inIT® Știm că sprijinul oferit de un programator cu experiență este cel mai important element al procesului de învățare. De aceea, sesiunile cu un formator reprezintă 100% din cursul nostru de învățare la distanță."

Atelier live – sesiuni la distanță cu un formator

Aceste lecții practice sunt predate live într-o sală de clasă virtuală, având oportunitatea de a interacționa atât cu formatorul, cât și cu întregul grup. Pe parcursul sesiunii, formatorul va discuta despre noi subiecte, utilizând o abordare pas cu pas, și va răspunde la întrebări.

Atelier final cu un formator

Ai întrebări suplimentare? Vrei să înveți mai multe? Orarul cursurilor conține ateliere finale, supravegheate de un formator, în cadrul cărora poți recapitula materiale din lecții anterioare sau poți învăța ceva nou.

Sesiune de formare

Lecții care au loc după un atelier sau după o codare live, în timpul cărora efectuezi sarcini atribuite de noi. Formatorul te poate ajuta pe tot parcursul sesiunii.

Sesiune individuală

Timpul alocat pentru munca individuală asociată materialelor care sunt atribuite la atelierul live. Pentru a-ți simplifica procesul de învățare, oferim spațiul „Open Room” pentru a putea comunica cu ceilalți membri ai grupului.

Testare live

În timpul cursurilor live la distanță, împreună cu un formator, vei învăța cum să testezi programe software. Acest lucru permite verificarea muncii tale în timp real și testarea manuală a procesului de învățare într-un mod eficient.

Pachete SDA

Un suport de curs realizat de echipa meritorie a SDA. Acesta cuprinde exerciții care însumează atât cunoștințe, cât și informații suplimentare, care îți vor permite să înțelegi cum funcționează industria IT.

Acestea sunt ateliere practice predate unui grup prin intermediul unui proces de învățare la distanță. În timpul cursului, formatorul parcurge, împreună cu participanții, subiectele incluse în materialele curriculare ale cursului.

Cursurile sunt predate pentru grupuri de până la 20 de persoane.

În timpul cursurilor live la distanță, împreună cu un formator, vei învăța cum să testezi programe software. Acest lucru permite verificarea muncii tale în timp real și testarea manuală a procesului de învățare într-un mod eficient.

În cadrul unei sesiuni de formare cu respectivul formator, participantul începe să învețe materialele, primește teme pentru acasă și are posibilitatea de consultare live cu formatorul.

Sesiunea individuală este utilă pentru ca participantul, în mod individual (fără formator), să își continue munca pentru sarcinile atribuite în spațiul oferit de SDA, respectiv în „Open Room”.

Un atelier final este o sesiune în cadrul căreia formatorul recapitulează materialele din capitolele cheie incluse în curs. Acest lucru le permite participanților să continue formarea după consolidarea cunoștințelor necesare pentru a stăpâni alte subiecte.

În plus, vei primi acces la materiale online, care îți vor permite să dobândești cunoștințe teoretice despre programare în domeniile suplimentare selectate.

Examenul vă permite să rezumați cunoștințele pe care le-ați obținut în timpul cursului.

La terminarea cursului, vei primi un Certificat care va atesta participarea ta în cadrul acestuia [este necesar un grad prezență de minim 60%]. Acesta conține și informații despre Academia noastră, în calitate de organizator al cursului.

Certificatul SDA este o dovadă a participării dvs. în cadrul cursului și că ați dobândit competențele de a lucra ca programator. Certificatul nostru este larg recunoscut de companiile din domeniul IT din Polonia și Europa.

Pachetul Career in IT conține toate componentele pachetului Knowledge.

În cadrul acestui curs, vei învăța când se întâmplă ca simbolul de „lacăt verde” doar să dea impresia de securitate, de ce este important să ai grijă când te conectezi, dintr-o cafenea, la contul din aplicația mobilă a băncii tale, precum și ce legătură există între amestecul de diverse culori cu toate aceste lucruri.

Vei învăța despre principiul care stă la baza diferitelor atacuri asupra aplicațiilor de internet, cunoștințele fundamentale despre criptografie și despre „blockchain” (lanțul de blocuri), care este tehnologia din spatele Bitcoin, dar vei vedea și ce se va întâmpla cu lumea odată cu apariția computerelor cuantice.

Grație acestor cunoștințe, în cadrul activității tale profesionale, vei acorda mai multă atenție amenințărilor de securitate cibernetică și vei evita cele mai frecvente greșeli la crearea și testarea aplicațiilor.

Vei primi în mod constant o colecție de sugestii pregătite de noi. Acestea privesc piața locurilor de muncă și pașii care trebuie urmați pentru a reuși în găsirea unui loc de muncă în domeniul IT.

Consilierul nostru în carieră va lucra cu tine în mod individual, te va consilia în timpul căutării unui loc de muncă și te va ajuta în timpul procesului de recrutare.

Acest curs îți va oferi oportunitatea de a participa la webinarii/ateliere de 3,5 ore în compania unui Consilier în carieră. Consilierul va parcurge un proces complet de recrutare, de la crearea unui CV până la discutarea importanței profilului tău de LinkedIn.

Veți participa la o întâlnire cu un formator pentru a vă pregăti pentru primul dumneavoastră interviu de angajare. Astfel, veți ști cum arată interviul de angajare în IT și cum să vă prezentați optim.

Veți primi materiale suplimentare care vă vor ajuta să deveniți un Tester și mai bun.

Vei primi un proiect suplimentar care îți va îmbogăți portofoliul.

Pachetul IT Career PRO conține toate componentele pachetelor Knowledge și IT Career

Industria IT are o necesitate nesfârșită de explorare a cunoștințelor de specialitate, motiv pentru care le oferim studenților noștri acces gratuit la biblioteca virtuală a editurii HELION. Aceasta este o platformă dedicată studenților și absolvenților noștri, datorită căreia vă puteți aprofunda cunoștințele și puteți deveni un specialist și mai bun în domeniu. Pe această platformă veți putea găsi materiale publicate de editura Helion, în special legate de programare, dar nu numai. Accesul la Bibliotecă este posibil în timpul Instruirii, dar și timp de 1 an de la încheierea acesteia.

Acest curs este condus folosind metode și tehnici de învățare de la distanță. Cursurile sunt conduse de un formator, fiind organizate în grupe de 12 persoane. Această formă de învățare este cea mai eficientă datorită posibilităților dublate – munca în echipă și munca individuală cu formatorul în timpul orelor de curs. Participantul la curs va putea dezvolta abilități care pot fi apoi utilizate în activitatea din sectorul IT. Participantul va primi materialele de instruire în cadrul cursului. Acestea constau într-o prezentare și documentele care îi vor asigura o bază de cunoștințe necesare. Cursul Scrum vă pregătește pentru colaborarea în metodologia AGILE, care este cea mai populară metodologie în sectorul IT. Absolventul va primi un certificat de finalizare a Cursului și un certificat SDA special pentru încheierea Cursului Scrum. Certificatul confirmă participarea la cursuri, indică subiectul instruirii, numărul de ore și informațiile despre organizator. Certificatul SDA este emis în format electronic prin intermediul platformei certificate DiplomaSafe și este un document distinct de Certificatul de absolvire a Cursului, care confirmă finalizarea cursului la nivelul cerut de SDA. Pentru a obține Certificatul SDA, este necesară participarea la întregul curs și trecerea testului final.

Mentorul Tău este persoana care se ocupă de Tine pentru perioada de la începutul studiilor până la 3 luni după terminarea cursului. Cooperarea cu mentorul Tău va include trei domenii importante: Dezvoltarea, Cariera și Succesul. Ca parte a „Dezvoltării”, mentorul Tău îți va recomanda în mod regulat articole din biblioteca SDA, publicații notorii și informații despre evenimentele din industria IT, conferințe, sesiuni și webinare. După terminarea instruirii, mentorul Tău va organiza o consultare individuală de trei ore cu un formator cu care vei fi capabil să discuți despre chestiunile care te deranjează în industria IT. La sfârșitul cursului, vei primi o listă de formatori cu care veți putea consulta în viitor. De asemenea, vei primi și informațiile despre disponibilitatea acestora. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare, nu va avea dreptul la nicio altă despăgubire. Când vine vorba de „Carieră”, mentorul tău va pregăti împreună cu tine o listă de companii și o strategie pentru a ajunge la acestea. Acesta va optimiza CV-ul tău, profilul de candidat și profilul LinkedIn – toate împreună cu tine. Mentorul va pregăti anunțuri pentru ocuparea unor locuri de muncă care să corespundă competențelor și așteptărilor tale. Ca o parte a „Carierei”, vei primi cel puțin 10 oferte din regiunea în care locuiești, precum și din alte regiuni pe care le-ai indicat. De asemenea, vei primi un instrument numit Progress Card, datorită căruia Mentorul va putea monitoriza în mod eficient progresul carierei tale. Acum, să vedem în ce constă „Succesul”? Mentorul tău va colabora cu tine pentru a construi relații cu persoanele care se ocupă de recrutare pe Linkedin. Acesta îți va oferi mai multe sfaturi datorită cărora vei putea obține primul loc de muncă într-un mod simplu. Mentorul tău va organiza interviuri de recrutare simulate, împreună cu Consilierul pe probleme de carieră. În timpul căutării unui loc de muncă, pentru o perioadă de trei luni de la sfârșitul Instruirii, mentorul Tău îți va organiza trei consultări de la distanță individuale – fiecare a câte 30 de minute – cu un Consilier pe probleme de carieră. Astfel îți vei pregăti mai bine interviul pentru recrutare. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare cu Consilierul pe probleme de carieră, acesta nu va avea dreptul la nicio despăgubire.

În timpul Instruirii, vei avea o întâlnire de 3 ore cu un Consilier pe probleme de carieră și vei afla mai multe detalii despre specificul funcționării echipelor IT moderne. În timpul acestei întâlniri, Consilierul pe probleme de carieră va analiza punctele tari și punctele slabe la care trebuie să mai lucrezi. Împreună, veți putea discuta despre diferitele opțiuni pentru dezvoltarea carierei, în baza cunoștințelor, experienței de lucru, abilităților și intereselor proprii. Veți vorbi despre următorii pași pe care îi poți face pentru a îți atinge obiectivul profesional.

PACHETE - SOFTWARE TESTER

Înainte de alegerea pachetului corespunzător, te rugăm să studiezi conținutul acestuia!

 • i Suport de curs - Introducere în testare
 • i Atelier live cu un formator
 • i Testare live
 • i Sesiuni de formare cu un formator
 • i Sesiuni individuale
 • i Atelier final cu un formator
 • i Curs video suplimentar
 • i Examen
 • i Certificat de participare
 • i Certificat SDA
 • i Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT
 • i Pachetului Carieră în IT
 • i Sesiuni individuale cu un consilier în carieră
 • i Clasa HR - Atelier de asistență directă
 • i Interviu IT
 • i Tester +
 • i Project+
 • i Accesul la Biblioteca SDA
 • i Cursul SCRUM
 • i Mentorul Tău
 • i Job coaching
 • TRANȘĂ
 • PREȚUL CURSULUI
 • Suport de curs - Introducere în testare i

 • Atelier live cu un formator i

 • Testare live i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasa HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviu IT i

 • Tester + i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  6490 RON
IT Career PRO
 • Suport de curs - Introducere în testare i

 • Atelier live cu un formator i

 • Testare live i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasa HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviu IT i

 • Tester + i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  10990 RON
  9990 RON

Aplica

Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale și contactarea d-stră pentru a vă oferi un curs în tehnologie care vă interesează (conținutul complet al clauzei de informații)

Dacă doriți să primiți informații care vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera în domeniul IT, cum ar fi informații despre alte cursuri, promoții, evenimente din industrie, oferte de job-uri, stagii și practică, etc., la datele de contact furnizate de dvs., bifați caseta de mai jos:

* Câmpuri obligatorii
Știai că...?

Suntem parteneri cu Asociația Internațională de Testare a calitații sistemelor IT

Programul cursului

Vei învăța, printre altele:

Vei învăța termenii de bază și definițiile necesare pentru a înțelege lumea testării.

Vei înțelege de ce testarea software-ului este extrem de importantă și de ce obiectivul său principal nu este doar acela de a găsi erori.

Vei învăța despre principiile de testare care conțin sfaturile cele mai bune pentru orice tip de test.

Include:

Să faci ceva fără a avea un plan nu are niciun sens sau finalitate previzibilă. Testarea este similară. Pentru a testa bine aplicația, trebuie să planifici mai întâi ceea ce dorești să verifici, de ce și în ce ordine. În acest modul vei învăța cum să descrii modul corect de funcționare pentru tot software-ul în cauză.

Dezvoltatorii de software și testerii trebuie să răspundă rapid la modificările aduse designului. Aici, diferite metode de lucru învățate te ajută să gestionezi ”haosul” informațional, provocările din cadrul funcționării echipei și, nu mai puțin important, să ai o comunicare mai eficientă în cadrul proiectului.

Include:

Va trebui să salvezi erorile din aplicație în locurile potrivite. Există instrumente pentru asta – ne permit să observăm procesul de reparare și să le permitem să fie gestionate corespunzător.

Arma testerului constă, de asemenea, din multe alte instrumente mai mici, dar la fel de importante. Vei învăța cum să le utilizezi pentru a îți face munca mai eficientă.

Include:

Nu toate proiectele sunt perfecte. Documentația incompletă, cerințele, instabilitatea mediului de testare, o bibliotecă defectuoasă reprezintă unul dintre numeroasele riscuri cu care te poți confrunta. Vei învăța cum să le identifici și să le administrezi.

Testarea este o chestiune foarte aplicată. Trebuie să practici pentru a deveni din ce în ce mai bun â. Astfel, în timpul acestor ateliere vei învăța despre diferite tipuri de pagini web și aplicații și vei învăța cum să le testezi pe fiecare, după specific. Sistemele informatice complexe nu te vor mai speria după acest modul.

Include:

Vei învăța construcții de bază în programare și vei descoperi cum să scrii programe simple pentru a le putea testa mai târziu.

Înțelegerea nevoilor clienților nu este ușoară. Crearea testelor automate bazate pe comportament ne asigură că vom livra clientului exact ceea ce are nevoie și ceea ce este important pentru el.

Vrei să câștigi mai mult timp pentru cazuri de testare mai complicate? Te-ai saturat de exerciții manuale, tot timpul cu acelasi scenariu? Selenium WebDriver te va ajuta, automatizând testele.

Acest modul va fi un rezumat cuprinzător al cunoștințelor dobândite de tine până aici. Vei aplica abilitățile dobândite pe un proiect complicat, sub ochii atenți și îndrumarea formatorului.

Știai că...?

Un salariu de bază al unui Software Tester începător pornește, în medie, de la

conform studiului realizat de TalentUP.io, aprilie 2019

1 000 EUR net

Ce vei învăța la curs?

În epoca supraîncărcării informaționale - articole, ghiduri și alte publicații - cursul nostru oferă esența a ceea ce este necesar pentru a deveni un tester de software. În plus, am pus cap la cap acest program analizând nevoile angajatorilor și tendințele actuale din industria IT.

Noțiunile de bază care îți vor permite să te dezvolți în continuare

Vei obține cunoștințele extinse de care ai nevoie pentru a deveni un tester manual. Pornind de la principiile de bază în testare, tehnici de testare a funcționalităților, până la gestionarea și managementul rezultatelor obținute.

Abordare practică

Cursul nostru nu este doar o teorie lipsită de aplicabilitate, nu pregătim teoreticieni. Punem accent pe cunoștințele pe care le vei folosi la noul tău loc de muncă începând cu prima zi. Vei învăța cum să testezi diferite tipuri de pagini și aplicații - de la cele mai simple până la cele mai complicate.

Cele mai bune tehnici de testare

Predăm cele mai bune metode de testare bazate pe cele mai populare instrumente din industrie.

Pregătirea pentru ISTQB

Vei învăța cum să abordezi toate întrebările referitoare la examenul ISTQB. În special, cele mai dificile.


Sprijin în găsirea de locuri de muncă

Vei primi sprijin în timpul și după finalizarea cursului.

Consultanță pentru carieră

Vei fi în mâinile bune ale consultantului nostru de carieră, care va avea grijă de organizarea resurselor umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Am pregătit pentru dvs. o bază de date cu întrebări de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe ale pieței muncii IT. Probabil că intrați pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoașteți bine industria și din diferite perspective. De asemenea, veți avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Modulul HR

Clasa HR este o pregătire specifică și practică care are loc în timpul cursului. Acesta este condus de recrutorii IT cu experiență care vă vor spune ce să vă acorde atenție pe parcursul cursului pentru a pune capăt unui loc de muncă IT. E ceva important! :)

Managerul Absolventului de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la industria IT la fiecare pas al intrării tale. pe piața IT :) Profilul Linkedin sau CV-ul tău are nevoie de ajustare? Anunță-ne! Te vom surprinde :)

Absolvenții Academiei lucrează pentru:

Fă cunoștință cu instructorii noștri

Învată de la programatori și experți IT cu experiență

SDA

Radu Tudor

QA Engineer

SDA

Matei Busui

Software Engineer

SDA

Da, testarea este pentru toată lumea!

Cursul Software Tester este potrivit și pentru persoanele fără experiență de programare anterioară.

01

Cel mai în vârstă student al nostru avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucratori manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua activitatea fără probleme în timpul participării la curs

Dorești să devii Tester de software?

Verifică-ți potențialul cu testul de predispoziții!

Aflați cum puteți intra în industria IT

Înscrieți-vă pentru o reuniune de informare libere și aflați mai multe despre Academia și cursul

Când?

27.04.2021

La ce oră?

18:00

Oraș:

Romania

Vezi oferta completă: Romania

Când?

19.04.2021

La ce oră?

18:00

Oraș:

Romania

Vezi oferta completă: Romania

Alegeți metoda de finanțare perfectă pentru dvs. și înscrieți-vă cursul!

Cunoașteți detaliile următoarei ediții a cursului!

Cursul nostru durează 120 de ore de instruire într-un mod de seară

Începerea cursului

11.05.2021

Oraș

Romania

Preț total 5990 RON

de la 218 RON / lună.

SDA

Multiple metode de finanţare: sistem de eşalonare a plăţii şi o gamă variată de opţiuni financiare.

Află mai multe informaţii despre metodele de finanţare

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a îți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pentru a studia înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva dintre elementele de bază ale codării necesare pentru a începe cursul. Te rog să ai în vedere că este obligatoriu să studiezi materialele.

Cursurile sunt de 2-3 luni în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau week-end). Acesta este condus de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului veți învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, astfel încât să îți poți înțelege nivelul de cunoștințe. Nu este însă obligatoriu și nu va afecta procesul de certificare.

În timpul și după curs, consultantul nostru de resurse umane din industria IT te va ajuta să găsești locuri de muncă. El te va pregăti pentru interviul IT, te va ajuta să îți ajustezi CV-ul, să îți cizelezi abilitățile soft și să te echipezi cu o listă cu cele mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.