Vom recruta și pregăti programatori calificați în funcție de așteptările tale!

Cauți o academie care să îți pregătească noi specialiști? Sau poate dorești să îmbunătățești competențele echipei tale actuale? Ne potrivim perfect. Avem o experiență de aproape 30 de proiecte dedicate celor 500 de participanți care au acumulat noi cunoștințe sau au îmbunătățit una deja existentă.

Suna a ceva de care ai nevoie? Să vorbim atunci. Spune-ne despre nevoile tale și îți vom prezenta o propunere adecvată. Fiecare proiect de recrutare și formare este adaptat nevoilor individuale.

SDA

De ce ar trebui să lucrezi cu noi?

Avem o experiență bogată în pregătirea specialiștilor IT.

Abordare profesională și practică

Rulam întregul pachet pentru tine - de la diagnosticarea nevoilor tale, până la recrutarea solidă, la instruire, la introducerea unei noi echipe în compania ta. Lucrăm, de asemenea, cu echipele existente de dezvoltatori pentru a-i ajuta să își îmbunătățeacă competențele. Spune-ne ce nevoi ai!

Echipă cu experiență

Echipa noastră are mulți ani de experiență în SDA. Acest lucru îi permite să-și lărgească know-how-ul. Ne mândrim cu cunoștințele noastre de afaceri și cu abordarea individuală pe care o aplicăm.

Aproape 30 de cursuri finalizate

În ultimii ani, am încheiat cu succes aproape 30 de cursuri pentru partenerii noștri. Printre aceștia se numără: Nordea, Sapiens, Tieto, TARR și BAE Systems.

Suntem prezenți în jurul Europei

Nu ne limităm la o anumită țară. Spune-ne unde ai nevoie de noi și vom fi acolo.

Am finalizat cursuri dedicate pentru: