Știi cum să alegi metoda potrivită pentru o mai bună dezvoltare a echipei tale?  Noi știm!

Lipsa de personal IT corespunzător te împiedică să-ți dezvolți afacerea? Crezi că ți-ai putea extinde compania, dar încă nu ai suficienți programatori? Sau poate ești responsabil de introducerea de noi tehnologii și cauți oameni care să te ajute în acest proces? Dacă ai răspuns „da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, înseamnă că te afli la locul potrivit pentru a afla cum să-ți îmbunătățești afacerea și să-ți transformi neșansa într-o poveste de succes.

SDA

Îmbunătățește-ți afacerea, adică, investește în IT!

Cooperăm cu alte companii încă de când am început să activăm pe piață. În calitate de SDA, am implementat deja cu succes peste 200 de proiecte de formare și de recrutare, cu diverși parteneri de afaceri din Polonia și din străinătate. Spectrul activităților noastre se concentrează pe îmbunătățirea calificărilor, reconversia profesională, dobândirea celor mai bune talente și pe oferirea de angajați gata formați, care să fie pregătiți și familiarizați. În cadrul proiectelor noastre dedicate exclusiv companiilor, putem spune cu mândrie că am recrutat 45 de programatori pentru Sapiens, peste 70 pentru Nordea, și aceasta este doar vârful aisbergului!

Să stabilim o întâlnire pentru a discuta despre ce are nevoie afacerea ta!

La SDA, ne ocupăm de întregul proces:

01

stabilim obiectivele și premisele unui anumit proiect,

02

promovăm proiectul pe Internet,

03

organizăm întruniri de informare pentru candidați,

04

RECRUTĂM! Pe durata unui proiect putem strânge chiar și câteva sute de cereri de înaltă calitate.

Metoda noastră în doi pași!

Înscriem

datorită rețelei noastre extinse de persoane care lucrează în domeniul recrutării, a numărului mare de cursuri continue și unui departament de marketing modern de succes, putem strânge chiar zeci de cereri pentru un singur post în cadrul unui anumit proiect.

Oferim

selectăm cei mai buni candidați din cererile strânse și începem un curs la sfârșitul căruia compania ta va câștiga o serie de persoane gata de muncă.

Sprijină-ți angajații să atingă cel mai înalt nivel de performanță.

Cursul de programare este și o soluție grozavă pentru angajații care lucrează de mult timp în compania ta. În cooperare cu SDA, vei îmbunătăți calificările angajaților din IT și vei recalifica profesional angajații care au nevoie de noi provocări, însă nu doresc să-și schimbe angajatorul. Vei oferi companiei tale o sursă constantă de programatori de înaltă calitate și vei împiedica plecarea angajaților de top. Cursul de programare oferă angajaților o oportunitate reală de a-și spori veniturile, sub forma unei recunoașteri și aprecieri a acestora, în plus previne epuizarea profesională a oamenilor loiali și valoroși. Creează o legătură între capacitățile actuale ale echipei și competențele necesare pentru dezvoltarea companiei.

Îmbunătățește-ți afacerea în 2 pași!

Perfecționează competențele

transformă membrii obișnuiți din echipă, cu un potențial neexploatat, în viitori lideri în domeniul lor, prin programe de formare bine puse la punct, practice și personalizate.

Recalifică profesional

optimizează talentele pe care le ai deja - păstrează oamenii valoroși și talentați, în loc să pierzi timp și resurse cu recrutarea de oameni noi.

Colaborând cu SDA, delegi sarcini unor specialiști cu o procedură, strategie și metodă de operare dovedită și eficientă. În același timp, menții posibilitatea personalizării procesului și ai control deplin asupra evoluției sale.

SDA

Așadar, fă acești mici pași și

îmbunătățește-ți echipa prin formare intensivă, evaluare și oferirea de specialiști IT de înaltă calitate

ocupă posturile critice mai repede, reducând cheltuielile de recrutare

redu pierderile printr-un program de recrutare și implementare eficient

Nu mai aștepta! Contactează-ne! Împreună, vom discuta despre cum îți putem îmbunătăți compania și transforma într-o afacere de succes.

Nu putem să nu menționăm că echipa noastră este formată din oameni pasionați, care își împărtășesc cu plăcere și angajament cunoștințele. Formatorii noștri sunt oameni care lucrează în domeniu și cunosc foarte bine ce implică formarea și subiectele pe care le acoperă, precum și specificul acestei piețe. Mulțumită lor, angajații noștri nu vor dobândi doar competențe noi, ci vor intra mai adânc în subiect și se vor strădui să-și dezvolte și să-și lărgească în mod continuu cunoștințele. Insuflă-le angajaților tăi pasiunea de a lucra în domeniul IT.

       ……………………………….                                         

                                   ……………………………….