Vei primi sprijin în timpul și după finalizarea cursului.

Modulul HR

Modulele HR reprezintă exerciții practice în care te familiarizăm cu procesul de recrutare și te ajutăm să te pregătești pentru el. Vei învăța cum să pregătești un CV interesant, care atrage privirea, pentru joburile din domeniul IT. De asemenea, îți vom arăta cum și unde să îți cauți locul de muncă visat și cum să te pregătești pentru un interviu.

Materiale legate de IT

Îți vom înmâna Cartea Absolventului de Succes cu informații esențiale despre industria IT, procesul de recrutare și multe altele. De asemenea, trimitem actualizări absolvenților noștri cu materiale și sfaturi dedicate.

Interviu IT

Înțelegem cât de important este să fii pregătit pentru primul tău interviu IT. Atât pentru întrebările tehnice, cât și pentru abilități soft. La Academia noastră oferim o sesiune individuală cu un antrenor în care recreăm mediul de interviu, pentru a-l face mai puțin stresant și imprevizibil.

Sprijin de la Managerul de Succes al Absolventului

Managerul de Succes al Absolventului este un consultant care este acolo pentru a te susține pe tot parcursul procesului. Doar anunță-ne și te vom ajuta să îți îmbunătățești CV-ul, profilul LinkedIn și multe altele!

Aflați mai multe la întâlnirea gratuită

Vino la întâlnire și află mai multe despre cursul ales.

Absolvenții SDA lucrează la: