Vei primi sprijin atât în timpul, cât și după finalizarea cursului

Modulul HR

Modulele HR reprezintă exerciții practice cu ajutorul cărora te familiarizăm cu procesul de recrutare și te ajutăm să te pregătești pentru acesta. Vei învăța următoarele:
care sunt opțiunile profesionale după finalizarea cursului;
cum să pregătești un CV interesant și atrăgător pentru un job în domeniul IT;
cum să analizezi ofertele de muncă și să folosești cuvinte-cheie;
de ce îmbunătățirea profilului tău de LinkedIn și extinderea rețelei de contacte te ajută să devii mai vizibil și să stârnești interesul specialiștilor în recrutare;
cum să te pregătești pentru testarea cunoștințelor tehnice și de software în cadrul interviului;
ce trebuie să faci dacă nu te contactează niciun specialist în recrutare în urma candidaturii tale.

Materiale conexe industriei IT

Îți vom pune la dispoziție ghidul nostru JetPack, care conține informații esențiale despre industria IT, procesul de recrutare și despre multe altele. De asemenea,blogul nostru conține știri din domeniul IT. Se poate accesa aici.

Interviu în domeniul IT

Înțelegem cât de important este să fii pregătit pentru primul tău interviu în domeniul IT. Atât în ceea ce privește întrebările ce țin de aspectele tehnice, cât și pe cele referitoare la aptitudinile software. Academia noastră oferă o sesiune individuală cu un instructor, în cadrul căreia recreăm mediul unui interviu, pentru a-l face mai puțin stresant și imprevizibil. După ce va cunoaște fiecare cursant, instructorul nostru va oferi feedback referitor la aspectele ce trebuie îmbunătățite până la următorul interviu.

Sprijin de la Managerul de succes al absolventului

Managerul de succes al absolventului este un consilier care te sprijină pe tot parcursul procesului. În cadrul programului, vei beneficia de consiliere profesională, în timpul căreia:
vei primi un șablon modern de CV și sfaturi pentru crearea unui CV profesional;
îți vom analiza profilul LinkedIn și îți vom semnala aspectele care trebuie îmbunătățite;
îți vom oferi sfaturi practice referitoare la modul în care trebuie să te prezinți la primul interviu pentru un job în domeniul IT;
vei primi o listă a companiilor IT din orașul tău, pentru a afla care dintre acestea oferă locuri de muncă sau stagiaturi;
îți vom elimina toate dubiile referitoare la piața forței de muncă în domeniul IT.

Recomandări de îmbunătățire

După finalizarea cursului, vei primi recomandări de la instructori, care îți vor prezenta calitățile pe care le poți valorifica pentru a-ți îmbunătăți CV-ul. De asemenea, instructorii îți vor spune ce elemente trebuie îmbunătățite pentru a te pregăti mai bine pentru un job în domeniul IT.

Dezvoltă-ți cunoștințele

De asemenea, pentru a-ți veni în ajutor, îți oferim cele mai noi știri din industria IT. Fii în pas cu tendințele, dezvoltă-ți cunoștințele despre industria IT, citește și află cum te poți pregăti pentru procesul de recrutare. Citește blogul nostru.

Aflați mai multe la întâlnirea gratuită

Vino la întâlnire și află mai multe despre cursul ales.

Absolvenții Academiei lucrează la:

Barbara Ciach
Career Advisor

[email protected]
+48 795 900 514

Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale și contactarea d-stră pentru a vă oferi un curs în tehnologie care vă interesează (conținutul complet al clauzei de informații)

Dacă doriți să primiți informații care vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera în domeniul IT, cum ar fi informații despre alte cursuri, promoții, evenimente din industrie, oferte de job-uri, stagii și practică, etc., la datele de contact furnizate de dvs., bifați caseta de mai jos:

* Câmpuri obligatorii