Fii propriul tău Moș Crăciun

De Crăciun, fă-ți un cadou de care vei beneficia pentru totdeauna. Cumpără toate cursurile noastre cu 30% reducere!

oferă-ți un curs cadou sub brad

Cum să-ți faci cel mai frumos cadou de Crăciun?

Sfârșitul anului este un moment de schimbare și de planificare pentru ceea ce urmează. Lasă vorbele şi treci la fapte. Începe să îți îndeplinești rezoluțiile de Anul Nou acum, oferindu-ți un cadou special de Crăciun – o carieră în IT!

Toate cursurile cu 30% reducere!

Oferă-le celor dragi cadouri magice de Crăciun, dar nu uita de tine. Și tu meriți un cadou special și, cu atât mai mult, unul care să te însoțească mult timp. De aceea, ți-am pregătit o reducere de 30% la fiecare curs din oferta noastră. Astfel, poți economisi până la 4000 RON!

Sună bine?

Completează formularul din partea de jos a paginii și vom lua legătura cu tine!

Lasă-ne numărul tău de telefon!

Profită de cea mai bună ofertă de Crăciun

Cele mai bune cadouri sunt cele care rămân cu tine pentru o viață întreagă.

Înscrie-te la curs prin intermediul formularului din partea de jos a paginii.

Între 19 decembrie și sfârșitul zilei de 6 ianuarie, înscrie-te la un curs care acoperă una dintre următoarele tehnologii: Java, JavaScript, Python, Software Tester şi UX/UI

Vei putea alege dintre cursurile enumerate, cu o reducere de preț de 30%. 

Toate cursurile din perioada menționată mai sus beneficiază de o reducere de 30% din prețul standard. De asemenea, beneficiezi de o reducere la toate pachetele oferite de Software Development Academy: Knowledge, IT Career  și Employment Guarantee.

Prin ce diferă pachetul Employment Guarantee de pachetul IT Career

 

 • Un curs de 280 de ore cu formator (instruire Java de la zero, atelier Scrum, curs de resurse umane, interviu IT)
 • Materiale de instruire (acces la Knowledge Base, instruire video, Suport de curs – Introducere în IT
 • Examen
 • Certificat de absolvire a cursului
 • Certificat SDA
 • Acces la Student Zone
 • Pregătirea unui CV și a unui profil Linkedin împreună cu un consilier de carieră experimentat

 

 • Un curs de 280 de ore cu formator (instruire Java de la zero, atelier Scrum, curs de resurse umane, interviu IT)
 • Materiale de instruire (acces la Knowledge Base, instruire video, Suport de curs – Introducere în IT
 • Examen
 • Certificat de absolvire a cursului
 • Certificat SDA
 • Acces la Student Zone
 • Pregătirea unui CV și a unui profil Linkedin împreună cu un consilier de carieră experimentat
 • Workshop Scrum, adică Project Management în IT
 • Engleză în IT
 • Simularea unui interviu soft skills (abilități de comunicare) cu un consilier în carieră
 • Primirea unei liste de oferte de muncă disponibile în fiecare săptămână după finalizarea cursului

De ce să investești în pachetul Employment Guarantee?

Pe lângă beneficiile incluse în pachetul IT Career, atunci când achiziționezi Employment Guarantee, îți maximizezi șansele de a intra pe piață cât mai curând posibil. Poveștile cursanților noștri confirmă faptul că, profitând de Employment Guarantee, îți cresc șansele să găsești un loc de muncă chiar în timpul cursului! 

Ca parte a acestui serviciu, vei beneficia, în plus, de o serie de activități care te pregătesc pentru o carieră în IT. Printre acestea se numără cursuri suplimentare de formare în aplicațiile Asana, consultații în limba engleză pentru a putea maximiza cunoștințele pe care le ai deja sau simulări de interviuri de recrutare cu feedback din partea unor recrutori cu experiență. De asemenea, consilierii noștri de carieră îți vor oferi în permanență posturi vacante la care poți candida și sarcini de dezvoltare care te vor ajuta să te pregătești mai bine pentru interviurile de recrutare, să ai grijă de brandul tău personal online și îți vor permite să te diferențiezi de ceilalți candidați.

Vrei să profiți de reducere și să economisești până la 4000 RON, dar încă ai dubii? Completează formularul de mai jos și îți vom explica totul 🙂

Înscrie-te

Ce tehnologie poți învăța

Programator Java

Java este unul dintre acele limbaje pe care merită să le înveți peste tot, nu doar pentru a obține un loc de muncă stabil și bine plătit. De asemenea, este important faptul că acest limbaj este îmbunătățit în mod constant și vă permite să creați aproape orice pe internet și vă oferă oportunități mari de dezvoltare. Java este o alegere bună pentru persoanele care doresc să intre rapid în industria IT.

Programator JavaScript

JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje din IT. Acesta permite implementarea de elemente complexe pe site-ul web, datorită cărora se pot afișa nu doar informații statice, ci și elemente în mișcare, cum ar fi hărți interactive, grafice sau animații. Datorită simplității sale și pragului de intrare scăzut, este adesea limbajul preferat la începutul unei cariere în IT.

Programator Python

Python este în prezent unul dintre cele mai populare și mai utilizate limbaje de programare din lume. Ceea ce face Python, atât de popular este faptul că orice tehnologie și orice aplicație în industrie poate fi dezvoltată cu el. Este folosit de multe companii mari, cum ar fi Google, Facebook și Netflix.

Tester de software

Un tester este o persoană care verifică software-ul, găsește erorile și, de asemenea, analizează cerințele pentru o anumită aplicație sau program. Există două tipuri de testeri: un tester manual, care verifică manual un anumit produs și evaluează dacă toate funcțiile funcționează corect și eficient, și un tester automat, care trebuie să pregătească scripturi care testează în locul lui.

Proiectarea UX/UI

UX/UI Designer sunt, de fapt, două profesii diferite, dar foarte apropiate una de cealaltă. Prima se ocupă cu proiectarea site-urilor web și a produselor digitale în așa fel încât acestea să fie intuitive și plăcute pentru utilizator (user experience). La rândul său, designerul UI (user interface) se concentrează pe pregătirea designului interfețelor țintă.

Experţii noştri

Răzvan Zanc

Răzvan are o experiență de peste 6 ani ca programator Java. Și-a perfecționat competențele la companii precum IBM, NTT DATA și Endava. A obținut certificări precum Oracle Certified Professional Java SE 8 Programmer, Docker Certified Associate și IBM Certified Application Developer – Cloud Platform V2. Răzvan a devenit unul dintre formatorii noștri deoarece crede cu adevărat că nu există un dar mai mare decât să învețe cursanţii cum să implementeze idei unice.

Cosmin Bucur

Cosmin are o experiență de peste 4 ani în dezvoltarea aplicațiilor web și a microserviciilor pentru companii precum Stefanini, Cegeka și Kambi. Deși se axează pe tehnologii back-end, cum ar fi Spring și Vertx, nu se ferește de provocările front-end și utilizează Angular și React. Pe parcursul carierei sale bogate în programare, a contribuit la crearea unei aplicații Android pentru o companie de telecomunicații cu o bază uriașă de utilizatori.

Completează formularul

 

Oferă-ți cel mai bun cadou de Crăciun. Completează formularul de mai jos pentru a participa la oferta de Crăciun. Vom reveni la tine pentru detalii.