Special Offer! Completează formularul şi poţi obţine un discount de până la 3500 RON

Obligații de informare

CINE ESTE OPERATORUL DVS. DE DATE PERSONALE ȘI CUM PUTEȚI SĂ NE CONTACTAȚI?

Operatorul dvs. de date personale este S.C. FORGE OF TALENTS S.R.L. Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Clădirea TechHub, etaj 2, Sector 2, București, România

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor personale si drepturile dvs., contactați-ne la: [email protected]

ÎN CE SCOP ȘI PENTRU CÂT TIMP VOM PROCESA DATELE DVS. PERSONALE?

Dacă sunteți interesat să participați la un curs și dacă ne oferiți datele dvs. personale în acest scop (e-mail și număr de telefon) prin intermediul formularelor noastre interne sau externe (adică Evenea, Facebook), acțiunile care duc la încheierea unui acord de participare în cursul selectării sau interesului nostru legitim, vor fi la baza prelucrării datelor dvs. personale. În acest caz, vom procesa datele dvs. personale până când vă opuneți sau pentru perioada indicată de legea aplicabilă, adică la scadența obligațiilor fiscale și contabile.

Din motive comerciale, datele personale vor fi prelucrate pe baza acordului dvs. voluntar sau pe baza interesului nostru legitim, până când vă veți retrage acordul ori vă veți opune prelucrării datelor dvs. personale. Furnizarea datelor personale și acordul dvs. sunt voluntare. Ca urmare, vă vom putea trimite informații cu privire la oferta noastră, oferte de job-uri, stagii sau practică, evenimente pe care le organizam ori promoții pe care le-am pregătit pentru dvs.

Dacă ne contactați pentru alte motive decât participarea la un curs, vom procesa datele dvs. pentru a vă răspunde la întrebare. Datele vor fi prelucrate numai pentru perioada necesară în scopul pentru care acestea au fost colectate.

CINE PRIMEȘTE DATELE DVS. PERSOANALE DE LA NOI?

Pentru a asigura cel mai ridicat standard de servicii, datele dvs. personale pot fi furnizate către persoane care le vor procesa în numele nostru, în special furnizori de servicii de contabilitate, legale, marketing sau IT. De asemenea, vom furniza datele dvs. pentru prelucrare către persoane care aparțin grupului nostru de SDA Sp. z o. o., cu sediul social în Gdynia (Polonia), care subcontractează serviciile noastre. Nu vom partaja datele dv. personale cu partenerii noștri de afaceri decât dacă vă veți da acordul separat pentru acest lucru.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE DE CĂTRE NOI?

Aveți dreptul să:accesați datele dvs.,

modificați datele dvs.,

eliminați datele dvs.,

limitați prelucrarea datelor dvs.,

vă opuneți prelucrării datelor dvs.,

mutați datele,

retrageți în orice moment acordul dacă acordul dvs. este la baza prelucrării. Retragerea acordului nu afectează prelucrarea datelor efectuată de către noi înainte de retragere.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Președinte al Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, dacă decideți că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă legea aplicabilă.

CUM NE PUTEM ÎMBUNĂTĂȚI SERVICIILE PENTRU INTERESELE ȘI PREFERINȚELE DVS.?

Datele personale pe care le furnizați sunt analizate de către angajații noștri, pentru a vă prezenta o ofertă care va fi ajustată la nevoile dvs. sau pentru a vă răspunde la întrebare.

close modal