Află oferta lunii octombrie şi obţine până la 28% discount. Sună! +40 374 349 900

Webinar gratuit – JavaScript

Creează site-uri care au un efect “WOW”

Participă la webinarul nostru gratuit, învață ce este Java Script și creează proiecte pe care nu le poți trece cu vederea!

Mă înregistrez

Data şi ora webinarului

 • când
  11.10
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
  participă close modal


  • când
   17.10
   la ce oră
   18:30
   tipul evenimentului
   webinar gratuit
   locaţie
   remote
   participă close modal


   Ce veți învăța în cadrul webinarului?

   1. Cum arată piața muncii în domeniul IT?

    În cadrul întâlnirii vei afla cum arată piața locurilor de muncă în domeniul IT în România cât și în întreaga lume. Vei afla care sunt beneficiile intrării în industria IT.

   2. Familiarizează-te cu tehnologia pe care o alegi.

    Vei învăța ce este JavaScript și cum să devii un Junior JavaScript Developer.

   3. Vei afla informații despre programa cursului

    Vei învăța despre instrumentul de lucru al dezvoltatorului JavaScript. Îți vom prezenta pachetele de cursuri disponibile și opțiunile de finanțare. Vei alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

   Ce este JavaScript?

   JavaScript este în prezent limbajul de programare cu cea mai rapidă creștere din lume. Îl vei folosi pentru a construi site-uri web sofisticate – dar nu este singura sa caracteristică! Vezi efecte speciale interesante pe paginile pe care le vizitezi? Cel mai probabil, au fost create cu utilizarea JS. Acest limbaj este un must-have pentru oricine este interesat de o cale de programare vizuală.

   De ce ar trebui să alegi JavaScript?

   Vezi o pagină web și te gândești “WOW”? Acest efect se datorează dezvoltatorului JavaScript. Proiectele tale vor provoca emoții similare.

   Creativitate

   Depinde de tine să te asiguri că utilizatorul are o amintire plăcută a vizitei sale pe site. Dezvoltatorul JavaScript este responsabil pentru tot ceea ce vede utilizatorul pe pagină

   Programare liberă

   JavaScript nu are un cadru dominant. Poți folosi React, Vue.js, orice dorești. Ai, de asemenea, opțiunea de a aduna toate cele mai bune biblioteci în opinia ta și de a-ți crea propriul cadru.

   Oportunităţi de job

   Cererea de programatori JavaScript este în continuă creștere. Toate companiile care dezvoltă software sau site-uri web sunt dornice de dezvoltatori front-end. Deja ca junior, vei scrie codul și vei testa dacă acesta îndeplinește funcționalitatea dorită.

   Salariu de pornire bun

   Un programator JavaScript începător se poate aștepta să câștige 4300 Ron în cazul unui contract de muncă.

   Încă aștepţi un moment mai bun? Acționează aici și acum!

   Asigură-ţi un viitor sigur și stabil în domeniul IT. Noi te vom ajuta cu totul.

   Mă înregistrez

   Știai că…

   Salariul mediu din IT în România este de 7000 RON?

   JavaScript este folosit de către 95% dintre site-urile web din întreaga lume? Adică 1,52 miliarde de pagini!

   JavaScript este între limbajele de programare cele mai frecvent utilizate printre dezvoltatorii de software din întreaga lume?

   Te vom învăța totul de la zero.

   Ne vom folosi de experiența pe care ai acumulat-o deja. Cunoștințele tale de specialitate în alte domenii decât cel IT îți vor fi de asemenea utile în noul tău loc de muncă.

   Mă înscriu la webinar

   Despre ce o să vorbim?

   De ce ar fi bine să iei în serios schimbarea?

   Știm că schimbarea vine deseori la pachet cu frica și anxietatea. Dar a bate pasul pe loc este chiar mai rău. Află cum poți face primul pas și oferă-ți șansa pentru un viitor mai bun. Am primit deja încrederea celor peste 15.000 de persoane care și-au schimbat cariera alături de noi.

   Cum poți face primul pas chiar astăzi?

   Așteptarea a luat sfârșit. Ascultă poveștile persoanelor care au decis să facă schimbarea, deși au avut multe îngrijorări la început, ca și tine. Nu mai aștepta după unii sau după alții și ia lucrurile în propriile mâini astăzi.

   Cum să-ți atingi obiectivul și să schimbi un loc de muncă?

   Îți vom arăta căile pe care le poți alege pentru a fi un profesionist într-un loc complet diferit de cel de astăzi, în doar câteva luni. În plus, îți vom oferi instrumentele pentru a afla care sunt punctele tale forte și cum să le folosești în timp ce cauți printre ofertele de muncă.

   Nu vreau să mai aștept

   Îmi schimb viața începând de astăzi.

   Mă înscriu la webinar

   Vezi care sunt traseele de carieră