Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

inteligenta artificiala

Administrare Baze de date si SQL

Modul de curs

Proiecteaza, implementeaza și gestioneaza baze de date in MySQL, PostgreSQL si MongoDB

⭐ Gestionarea bazelor de date este un skill din ce în ce mai căutat de marile companii de IT. Fie că vorbim de eCommerce, aplicații mobile sau cele mai rudimentare site-uri, gestionarea bazelor de date este un element esențial a bunei lor funcționări. 

⭐Modulul de administrare a bazelor de date Software Development Academy face parte din programul cursurilor de Python, Java și Data Science. 

⭐ Majoritatea cursurilor de database management te introduc în competențele standard. Abordarea Software Development Academy te apropie de cerințele actuale din industrie, în care învățarea programării alături de administrarea bazelor de date nu este doar despre a ști și programare, ci de a-ți dezvolta capacitatea de a gestiona complexitatea datelor în moduri mult mai eficiente și sigure, aliniate la standardele angajatorilor.

⭐ Fie că ești la început sau cauți să îți avansezi competențele existente, modulul nostru este proiectat pentru a te dota cu cunoștințele și abilitățile critice necesare pentru a te descurca în proiecte IT reale.

 

Află mai multe despre cursurile noastre

Java

Limbajul Java este nucleul software-ului utilizat de companiile mari, fiind folosit și în domenii inovatoare precum IoT (Internet of Things). Participând la acest curs, vei obține o bază solidă pentru a face primii pași în cariera de programator Java.

află mai mult
 • când
  20.04
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  21.05
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Python

Vrei să îți dezvolți cariera la giganți tehnologici globali sau în cadrul unui start-up? Python este limbajul de programare ideal. Învață și contribuie la inovare cu IA și învățare programată.

află mai mult
 • când
  20.04
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  14.05
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Data Science

Vrei să obții cel mai atractiv loc de muncă din secolul XXI? Acest curs te va învăța cum să stăpânești tehnici avansate de învățare programată și să descoperi comori ascunse în seturi uriașe de date.

Înscrie-te
 • când
  23.04
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10999 13 490 RON
  promo! de la 405 RON /lună

De ce să investesc timp în a învăța baze de date și programare?

Administrarea bazelor de date (și orice domeniu adiacent) și programarea sunt strâns legate – nu ai cum să o stăpânești pe una fără să o înveți pe cealaltă.

Cursurile noastre de Python, Java și Data Science combină învățarea bazelor de date cu programarea. Mai mult decât atât, Software Development Academy îți oferă oportunitatea să lucrezi pe proiecte integrate, unde îți poți aplica cunoștințele de baze de date în cadrul unor aplicații reale dezvoltate în Python sau Java.

Pe cealaltă parte, Cursul de Data Science este concentrat în mod specific pe baze de date, îmbinând elemente din cursurile noastre de Java și Python.

Indiferent de cursul pe care îl alegi, vei învăța un amestec strategic de cunoștințe care îți va deschide ușa către o înțelegere profundă a sistemelor de gestionare a bazelor de date, de la MySQL și PostgreSQL până la MongoDB. În plus, vei avea un avantaj competitiv major în rolul tău ca administrator de baze de date față de alți candidați – atât în IT cât și alte industrii.

Ce obții înscriindu-te la un curs complet?

Cursurile noastre de Python, Java și Data Science nu se limitează la fundamentele bazelor de date. Te luăm de la 0 și te trecem prin toate limbajele și framework-urile relevante, de la SQL, CRUD, Airflow, până la ACID. Vei învăța queries, subqueries, transactions, tipuri de date, relații și multe altele.

Acest amestec strategic de limbaje și frameworks nu doar că îți sporește competențele tehnice, dar îți va asigura și un avantaj competitiv în domeniul IT.

Mai pe larg, vei căpăta următoarele abilități:

 • Automatizarea rutinelor de gestionare. Înveți cum să dezvolți și să implementezi scripturi care automatizează sarcinile repetitive: backup-uri, monitorizarea performanței sau actualizările de securitate.

 • Optimizarea performanței bazelor de date. Cunoașterea unei plaje largi de limbaje de programare și framework-uri te va ajuta să analizezi mai eficient codul din spatele aplicațiilor care interacționează cu bazele de date. Astfel, vei căpăta abilitatea de a identifica blocajele de performanță și de a optimiza interogările pentru a reduce timpul de răspuns.

 • Vei construi aplicații puternice din punct de vedere al securității. Înțelegând logica din spatele aplicațiilor (imposibil de realizat fără să știi limbajele de programare și framework-urile), vei dezvolta scheme de baze de date care protejează datele împotriva breșelor de securitate.

 • Vei dezvolta și implementa propriile soluții de date. Un procent semnificativ din munca oricărui administrator de baze de date este crearea unor aplicații personalizate pentru manipularea datelor – spre exemplu, dashboard-uri pentru raportare sau interfețe pentru manipularea datelor. Scopul final este creșterea eficienței operaționale și automatizarea task-urilor de rutină.

 • Înțelegerea avansată a aplicațiilor din perspectiva developerului. Nu vorbim doar de partea tehnică – ci și de comunicare și muncă de echipă. Cunoașterea aplicațiilor din perspectiva dezvoltatorului îți permite să comunici mai eficient cu echipele respective, să înțelegi mai bine cerințele lor și să colaborezi în mod productiv la proiectarea și implementarea soluțiilor de date.

 • Proiecte practice integrate. Nu te lăsăm să pleci doar cu teoria de la Software Development Academy. La terminarea modulelor de baze de date vei avea un proiect relevant atașat la CV care îți va spori șansele de a găsi job-ul mult visat într-un domeniu relevant.

Ce vei învăța ?

La modulele de administrare a bazelor de date de date oferite de Software Development Academy, vei învăța un melanj de limbaje de programare și framework-uri care te va echipa cu toate cunoștiințele necesare pentru a deveni un administrator de baze de date împlinit. 

Modulul nostru te va trece prin următoarele lucruri: 

 • Fundamentele bazelor de date. Înțelegerea structurilor de date, a relațiilor și a indexurilor.
 • Interogări avansate.  Scrierea și optimizarea interogărilor pentru extragerea eficientă a datelor.
 • Securitatea datelor. Metode de protejare a informațiilor sensibile și asigurarea integrității datelor.
 • Stocarea datelor în cloud. Utilizarea serviciilor cloud pentru scalabilitate și accesibilitate.
 • Cunoștințe practice. Cum să interoghezi și să programezi baze de date.

SQL în Java – Modulul de Database Management

În cadrul cursului de Java, modulul de database management te va familiariza cu fundamentele bazelor de date SQL. Înveți despre relații, crearea și proiectarea bazelor de date și a tabelelor, tipuri de date, indici și limitări. Vei explora în profunzime limbajul SQL, operațiile CRUD, interogările complexe cu JOIN și alte concepte avansate precum tranzacțiile și principiile ACID, ce îți vor oferi o bază solidă pentru gestionarea eficientă a datelor.

 

Modulul dedicat administrării bazelor de date din cadrul cursului Java arată așa:

Relații 

Înțelegerea relațiilor dintre diferite date este esențială pentru structurarea eficientă a informațiilor într-o bază de date.

Crearea și Proiectarea Bazelor de Date și a Tabelelor 

Pași fundamentali pentru începutul lucrului cu baze de date, unde vei învăța cum să proiectezi și să creezi baze de date și tabele care să răspundă nevoilor aplicațiilor tale.

Tipuri de Date, Indici și Limitări 

Cunoașterea diferitelor tipuri de date și cum să le utilizezi, înțelegerea importanței indicilor pentru performanță și cunoașterea limitărilor impuse de sistemul de gestiune a bazelor de date.

SQL 

Explorarea limbajului SQL, care este standardul de facto pentru interogarea și manipularea datelor într-o bază de date.

Operațiile CRUD 

Învățarea operațiilor fundamentale Create, Read, Update, și Delete, care sunt baza interacțiunii cu datele.

Interogări Complexe cu JOIN 

Înțelegerea și aplicarea interogărilor complexe care implică unirea datelor din mai multe tabele folosind JOIN și gestionarea grupărilor și ordonărilor de date.

Tranzacții și Principiile ACID 

Introducere în conceptele avansate precum tranzacțiile, care permit executarea mai multor operații ca o singură unitate, și principiile ACID care asigură integritatea datelor.

(Opțional) Declanșatoare și Proceduri 

Aprofundarea unor caracteristici mai avansate ale bazelor de date precum declanșatoarele și procedurile stocate care permit automatizarea și optimizarea procesării datelor.

Înscrie-te la cursul de Java

SQL in Python

Cursul nostru de Python acopera bazele de date SQL și relațiile, crearea și proiectarea bazelor de date, limbajul SQL și operațiile CRUD, precum și subinterogările și interogările JOIN. 

Modulul dedicat administrării bazelor de date din cadrul cursului Python conține următoarele informații:

 

Baze de date SQL și relaționarea lor

Explorăm fundamentele bazelor de date SQL, începând cu înțelegerea relațiilor dintre tabele și cum acestea formează structura unei baze de date. Aprofundăm procesul de creare și design al bazelor de date și al tabelelor, punând accent pe selecția tipurilor de date adecvate, utilizarea indexurilor pentru optimizare și impunerea restricțiilor pentru a asigura integritatea datelor.

Limbajul SQL și operațiuni fundamentale

Introducem limbajul SQL, un instrument esențial pentru interogarea și manipularea datelor într-o bază de date. Vom acoperi operațiunile CRUD (Creare, Citire, Actualizare, Ștergere), esențiale pentru gestionarea datelor. De asemenea, vom explora subinterogările, interogările de tip JOIN (INNER, OUTER, LEFT, RIGHT) și cum să folosim clauzele GROUP BY, ORDER BY și LIMIT pentru a organiza și limita rezultatele returnate de interogări.

Funcționalități Avansate

Vom discuta despre utilizarea opțională a triggerelor și procedurilor stocate ca metode pentru automatizarea procesării datelor și îmbunătățirea performanței operațiunilor repetitive. În plus, vom aborda conceptul de tranzacții, o componentă critică pentru asigurarea consistenței datelor și a operațiunilor atomice în baze de date.

Programare baze de date; software pentru baze de date SQL și exerciții practice

Vom introduce diferite software-uri pentru gestionarea bazelor de date SQL, cum ar fi MySQL, PostgreSQL sau Microsoft SQL Server, oferindu-ți șansa de a învăța cum să le configurezi și să le utilizezi pentru crearea și gestionarea bazelor de date. Modulul include o serie de exerciții practice pentru a consolida înțelegerea teoretică și pentru a dezvolta competențe practice în lucrul cu baze de date SQL.

Introducere în NoSQL (Opțional)

Pentru cei interesați, vom oferi o introducere în bazele de date NoSQL, cum ar fi MongoDB sau Cassandra, evidențiind diferențele față de modelele tradiționale SQL și scenariile în care bazele de date NoSQL pot oferi avantaje semnificative.

Înscrie-te la cursul de Python

Data Science

Pe lângă SQL și Python, cursuri care vin cu module dedicate administrării bazelor de date, oferim și un curs de Data Science. Pe lângă machine learning și noțiuni fundamentale de programare, vei învăța și cum să administrezi baze de date, dar din perspectiva acestei nișe.

Iată modulele respective:

 

Fundamentele Python

Introducere în mediile de dezvoltare integrată (IDE), cu focus pe PyCharm, pentru a înțelege cum să scrii și să organizezi codul Python eficient.

Bazele Python

Învață despre variabile, tipuri de date, conversia tipurilor, operațiuni de bază, funcții și pachete. Explorăm și utilizarea NumPy pentru operațiuni matematice avansate, structuri de control, bucle (for și while), generarea de numere aleatoare și formatarea șirurilor de caractere prin exerciții practice.

Python intermediar

Aprofundăm conceptele de funcții avansate, funcții încastrate, argumente de lungime variabilă (*args și **kwargs), funcții lambda și gestionarea erorilor.

List Comprehensions, iteratori și generatoare

Învață despre comprehensions, iteratori, iterabile, enumerate/zip și expresii generatoare pentru a eficientiza lucrul cu colecții de date.

Programare Orientată pe Obiecte (OOP)

Explorăm conceptele fundamentale ale OOP în Python, diferența dintre clase și instanțe, moștenirea, metodele magice și anotațiile.

Dezvoltarea ghidată de teste și documentație

Introducere în dezvoltarea ghidată de teste (TDD), crearea de fișiere README.md, scrierea docstrings și utilizarea logger-ilor pentru a documenta și a testa codul eficient.

Practică în Python

Două sesiuni de practică în care vei modifica un proiect existent în conformitate cu noi cerințe și vei adăuga noi funcționalități la un proiect existent, consolidându-ți abilitățile de programare.

Python în Data Science

Introducere în Canda și Jupyter-Lab pentru analiza datelor și manipularea fișierelor și directoarelor cu os/pathlib, citire/scriere de fișiere și utilizarea context manager-ilor.

Numpy și Pandas

Cum să lucrezi cu bibliotecile Numpy și Pandas pentru manipularea și analiza datelor, inclusiv exerciții practice.

Prelucrarea Datelor și analiza exploratorie a datelor

Explorăm SQL/noSQL, AirFlow și transformarea datelor cu dbt & Lightdash pentru a înțelege și a pregăti datele pentru analiză.

Vizualizarea datelor

Învață să folosești Matplotlib și Seaborn pentru a crea vizualizări de date impresionante, comunicarea datelor și storytelling-ul bazat pe date.

 

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum Software Development Academy te poate ajuta să îți atingi obiectivele profesionale!

Aplică astăzi!

La ce joburi poți aplica după finalizarea modulului de baze de date Software Development Academy?

Modulele doastre de baze de date din cadrul cursurilor de Python, Java și Data Science îți oferă multe oportunități de angajare atât in IT, cât și domenii adiacente sau total diferite. 

La nivel de profesii strâns legate de baze de date, vei accesa următoarele job-uri:

 • SQL Developer. Expert în baze de date care colaborează împreună cu administratorii de baze de date, analiștii de business și alți dezvoltatori pentru a crea și întreține baze de date.
 • Data Analyst. Colectează și interpretează date pentru a rezolva probleme logistice, administrative sau de business pentru diverse entități.
 • Data Engineer. Creează și organizează filtre și agregatoare de date în diverse forme pentru companii și data scientists. 
 • Database Administrator. Principala lor responsabilitate este buna functționare a bazelor de date. Creează și întrețin sisteme de stocare a datelor și se asigură că datele sunt disponibile entităților relevante. 
 • Technical consultant. Consultanții tehnici ajută organizațiile să rezolve probleme tehnice și de business. În cazul de față, vei consulta companiile în privința bunelor practici ale administrării bazelor de date. 

Cât despre job-uri adiacente:

 • Finance proffessional. Prin cursurile noastre, vei învăța cum să folosești SQL pentru a analiza, interpreta și modela date financiare pentru instituții private și publice. Experții în finanțe care dețin și capacități tehnice pe lângă cunoștințe teoretice sunt foarte căutați.
 • Software developer/IT proffesional. Orice ai face, tot o să dai de SQL în munca ta de zi cu zi. 
 • Bi-professional. Un soi de jack of all trades, acesta îmbină cu eficiență tool-urile și framework-urile de SQL și Business Intelligence pentru a dezvolta rapoarte și dashboards pentru stakeholders. 
 • Business Analyst. Este puntea de legătură dintre clienți și dezvoltatori. Mai mult decât atât, analiștii de business își folosesc cunoștințele tehnice pentru a rezolva probleme de business. 

Activezi deja într-un domeniu și nu vrei neapărat să faci tranziția spre IT? Nicio problemă. Iată câteva job-uri care beneficiază masiv în urma cunoașterii Python, Java și a administrării bazelor de date:

 • Jurnalism. Cunoscând Python, poți învăța să centralizezi date, surse și cifre în baze de date. 
 • Contabilitate. 
 • Content Marketing.
 • Social Media Specialist.
 • Project Management.

Alege tipul de curs adaptat nevoilor tale

Java

Limbajul Java este nucleul software-ului utilizat de companiile mari, fiind folosit și în domenii inovatoare precum IoT (Internet of Things). Participând la acest curs, vei obține o bază solidă pentru a face primii pași în cariera de programator Java.

Înscrie-te
 • când
  20.04
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  21.05
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Python

Vrei să îți dezvolți cariera la giganți tehnologici globali sau în cadrul unui start-up? Python este limbajul de programare ideal. Învață și contribuie la inovare cu IA și învățare programată.

Înscrie-te
 • când
  20.04
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  14.05
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Data Science

Vrei să obții cel mai atractiv loc de muncă din secolul XXI? Acest curs te va învăța cum să stăpânești tehnici avansate de învățare programată și să descoperi comori ascunse în seturi uriașe de date.

Înscrie-te
 • când
  23.04
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10999 13 490 RON
  promo! de la 405 RON /lună

Ce spun absolvenții noștri

Interesul meu pentru tehnologie a început odată cu utilizarea anumitor aplicații la serviciu, din perspectiva de user, astfel că dincolo de îndeplinirea taskurilor operaționale, am vrut să știu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a învăța un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe și a unor traineri care îți inspiră profesionalism, ceea ce am și găsit la SDA. În prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, într-un context cu totul nou, dar știind anumite principii informatice si computaționale voi putea face față cerințelor acestei poziții.

Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer
Reviews stars

Cursul axat pe Data Science a fost de mare ajutor pentru mine. A fost un curs intensiv, unde am dobândit o gamă largă de cunoștințe în legătură cu partea tehnică, dar și cu domeniul în sine. Unul dintre avantajele evidente ale unui curs plătit cu trainer este interacțiunea directă și feedback-ul personalizat pe care îl primești. Deși cursurile online gratuite pot oferi acces la materialele de învățare, ele rareori oferă oportunitatea de a interacționa cu un expert în domeniu și de a primi ghidare directă în procesul de învățare. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul Data Science.

Petre Balanoiu
Reviews stars

Salutare tuturor! Datorită pandemiei și altor factori activitatea mea profesională devenise instabilă, fapt pentru care a trebuit să mă mobilizez. M-am gândit bine la ce îmi place și ce aș putea să fac, am cerut câteva sfaturi apropiaților, iar într-o dimineață de vară pur și simplu am luat decizia de a începe să învăț programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmând ca în cel mai scurt timp să încep un curs Python. Nu pot spune că a fost ușor, dar am întâlnit oameni dedicați și răbdători și într-un final am reușit să înțeleg cum merg lucrurile, să duc cursul la bun sfârșit și surprinzător am reușit să-mi găsesc și job. Focus și “never give up” și totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania
Reviews stars

Din dorința de a face o schimbare în carieră am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a început încă din perioada de vară și pot spune că am luat o decizie foarte bună întrucât pe parcursul acestuia am reușit să dobândesc multe cunoștințe folositoare pentru a reuși să mă dezvolt în acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicați și pregătiți în acest domeniu, dar și cu mult efort personal am reușit să fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte
Reviews stars

Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!

Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt
Reviews stars

Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Ca încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o variantă foarte bună pentru cei care vor să intre în industria IT.

Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio
Reviews stars

Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.

Ioan Cioca
Reviews stars

După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.

Sebastian Costica
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt
Reviews stars

Am început cursul de software tester deoarece îmi doream să intru în lumea IT. Profesorii sunt bine pregătiți și foarte răbdători, mi-a plăcut foarte mult că sunt oameni care activează în job-uri de QA și am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am început să îmi caut un job după 3 luni de curs și am reușit să mă angajez în a patra lună de după curs. Recomand cursul cu toată încrederea, m-a ajutat foarte mult în cariera mea.

Serban Stefan SQA Engineer – IGT
Reviews stars

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube
Reviews stars

A fost o experiență foarte plăcută alături de SDA, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima, ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru că job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta în continuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer
Reviews stars

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech
Reviews stars

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.

Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service
Reviews stars

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy