Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

Obține jobul in IT la care visezi, cu Garanția de Angajare de la SDAcademy

Garanția ta pentru o carieră IT

Programul nostru de Garanție de Angajare este conceput pentru a-ți oferi absolut toate resursele și sprijinul necesar pentru a te angaja în domeniul IT, imediat după absolvirea cursurilor noastre de programare. Ai parte de workshop-uri, sesiuni de pregătire pentru interviuri, și multe altele, toate menite să te pregătească să-ți găsești rapid un loc de muncă în industria IT.

Beneficiezi de:

Garanție de angajare in 3 luni de la finalizarea cursului

⭐ Pregătire intensivă pentru interviuri și tranziția într-o companie IT 

⭐ 280 de ore de studiu intens a unui curs de programare cu metodologie full-stack și acreditări oficiale

Înscrie-te acum

Accelerează-ți cariera în programare fără să ai nevoie de experiență tehnică

Majoritatea absolvenților noștri obțin un loc de muncă după aproximativ 3 luni de la finalizarea întregului curs. 

Înscrie-te la cursurile de programare SDAcademy construite pe metodologia full stack, iar la final îți garantăm ca vei obtine un job în IT, fără să ai nevoie de altă experiență. Mentorii noștri cu experiență și specialiștii în asistență în carieră îți vor arăta cele mai bune metode de analiză a anunțurilor de angajare, de redactare a CV-urilor, de cercetare a angajatorilor, de pregătire a interviurilor și de integrare la un nou job.

De asemenea, vei avea ocazia să-ți exersezi abilitățile de care ai nevoie la un interviu și să ți le îmbunătățești în cadrul sesiunilor de evaluare tech și de HR.

Până la sfârșitul cursului, vei fi pregătit să impresionezi recruiterii la interviurile reale de angajare și să profiți la maxim de perioada de integrare la noul tău job în IT.

Pachetul Garanția de Angajare

Modul Weekend

 • Sâmbăta și duminica, 09 AM – 16 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 15.716 RON pentru pachetul Employment Guarantee
 • Metode de plată flexibile

Modul Seară

 • Luni – Joi, 18 PM – 21 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 15.716 RON pentru pachetul Employment Guarantee
 • Metode de plată flexibile

Cum decurge procesul Garanției de Angajare în IT?

Programul de Garanţie De Angajare este structurat în 2 etape principale, ce acoperă perioada de instruire și cea de căutare activă a unui loc de muncă.

    1. Prima etapa începe în paralel cu lecțiile de programare – încă din prima zi a cursului vei fi in contact cu Consilierul în carieră, care te va sprijini pas cu pas în călătoria ta în IT.

    2. A doua etapă durează 3 luni şi începe când se termină cursul tau de programare. După această dată vei începe o cooperare foarte intensă cu Consilierul în carieră, care te ajută să-ți găsești jobul dorit. 

Etapa 1. Vei trece prin următoarele activități:

    1. Workshop SCRUM

Te vom familiariza cu principiile și practicile SCRUM, intalnite in majoritatea companiilor în care vei avea ocazia să lucrezi, printr-un workshop intensiv de 6 ore în care vei descoperi pilonii centrali ai metodologiei SCRUM, cum ar fi sprinturile, backlog-ul de produs și rolurile din SCRUM. La final, vei ști cum să prioritizezi task-urile, să gestionezi timpul, și să faci față schimbărilor cu flexibilitate – pe scuret, te vei putea integra în orice echipă de programatori care folosește această metodologie în lucrul său.

    2. Training ASANA 

Vei învăța cum să utilizezi una dintre cele mai populare platforme pentru gestionarea taskurilor, proiectelor și timpului în IT. Vei afla despre diferitele funcții ale Asana care te vor ajuta să îţi planifici activitățile în industria IT în mod eficient. Aici vei găsi toate informațiile importante despre cooperarea cu Consilierul în Carieră.

Consilierul în carieră va lucra individual cu fiecare în parte pe baza proiectului Asana. Te însoţim în prospectarea locurilor de munca disponibile și îţi vom oferi sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare.

    3. Webinar HR class

HR Class este un webinar de 3,5 ore în care vei parcurge întregul proces de recrutare de la crearea unui CV până la importanța unui profil LinkedIn.

    4. Test de cunoștințe tehnice 

Vei primi un test care îţi va verifica nivelul de cunoștințe și îţi va permite să identifici elementele cu care merită să lucrezi. Rezultatul acestui test nu afectează participarea ulterioară la curs.

    5. Consultații Engleză în IT 

Vei primi consultații suplimentare de o jumătate de oră în limba engleză, care te vor ajuta să te pregăteşti și mai bine pentru procesele de recrutare. Vei primi sfaturi despre cum să îţi dezvolţi acest domeniu de competență și vei scrie un şablon, astfel încât să știi la ce să lucrezi. Engleză în IT include de asemenea taskuri şi test de cunoştinţe.

    6. Finalizarea proiectului final şi feedback din partea trainerului 

Vei prezenta proiectul final (1h) în faţa trainerului şi vei primi feedback. Un portofoliu foarte bine structurat este crucial în etapa de căutare a unui loc de muncă și interviuri de recrutare.

Etapa 2. După absolvire, vei trece prin:

    1. Simularea unui interviu soft skills, cu feedback

 Vei purta o conversaţie despre abilităţile soft skills cu un consilier în carieră, care este o simularea a unui interviu de recrutare (1 oră) cu feedback de la consilierul în carieră. Această simulare te va ajuta în pregătirea interviului de angajare potrivit.

    2. Simularea unui interviu IT tehnic, cu feedback

Interviu IT, care te ajută să te pregăteşti pentru un interviu tehnic. Datorită unei simulări de interviu de angajare, vei afla cum arată procesul de recrutare în IT.

    3. Primirea unei oferte de muncă în fiecare săptămână după finalizarea Cursului 

În fiecare săptămână după încheierea cursului, vei primi o ofertă de muncă de la Consilierul de carieră, la care trebui să aplici.

    4. Taskuri de dezvoltare de la consilierul în carieră 

Pe parcursul celor 3 luni de colaborare de la terminarea cursului, vei primi un set de taskuri de dezvoltare de la consilierul tău în carieră, care îți va permite să te pregătești mai bine pentru interviurile de recrutare, să ai grijă de brandul tău personal pe internet și să îți permită să ieşi în evidenţă faţă de ceilalţi candidaţi.

Implementarea tuturor acestor sarcini și activități din cadrul programului Garanția de Angajare este obligatorie

Dacă un cursant nu îndeplineşte chiar şi o cerinţă sau o face cu întârziere, atunci nu va fi admis în etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi în consecinţă nu va avea dreptul la rambursarea de 4000 RON.

Până la sfârșitul cursului, vei fi pregătit să impresionezi recruiterii la interviurile reale de angajare și să profiți la maxim de perioada de integrare la noul tău job în IT.

De ce SDAcademy?

La SDAcademy, pregătirea ta este aliniată cu cerințele actuale ale pieței, asigurându-ți astfel o tranziție fluidă de la sala de clasă la locul de muncă.

Optând pentru programul nostru de Garanție de Angajare, nu doar că îți asiguri un nivel inalt de competență în domeniu, ci beneficiezi și de încrederea că investiția ta în educație te va poziționa strategic pe piața muncii. 

 

Garanția noastră este mai mult decât un angajament; este reflectarea încrederii noastre absolute în calitatea pregătirii oferite și în potențialul tău de a excela în cariera IT.

Avem atât de multă încredere în metodele noastre de pregătire pentru angajare încât, față de orice alt curs de programare de pe piață, dacă nu ești angajat în termen de 3 luni după absolvire, ești scutit de plata programului de angajare de 4000RON.

 

Îți garantăm că timpul, banii și efortul pe care le vei investi în viitorul tău vor avea vor rezultate pe termen lung.

Vreau sa-mi schimb profesia

inscrie-te acum!

Povești de succes

Salutare tuturor, Datorita pandemiei si altor factori activitatea mea profesionala devenise instabila, fapt pentru care a trebuit sa ma mobilizez. M-am gandit bine ce imi place si ce as putea sa fac, am cerut cateva sfaturi apropiatilor,iar intr-o dimineata de vara pur si simplu am luat decizia de a incepe sa invat programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmand ca in cel mai scurt timp sa incep un curs Python. Nu pot spune ca a fost usor, dar am intalnit oameni dedicati si rabdatori si intr un final am reusit sa inteleg cum merg lucrurile, sa duc cursul la bun sfarsit si surprinzator am reusit sa-mi gasesc si job. Focus si “never give up” si totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu

Din dorinta de a face o schimbare in cariera am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a inceput inca din perioada de vara si pot spune ca am luat o decizie foarte buna intrucat pe parcursul acestuia am reusit sa dobandesc multe cunostinte folositoare pentru a reusi sa ma dezvolt in acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicati si pregatiti in acest domeniu, dar si cu mult efort personal am reusit sa fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni

“Am inceput cursul de Software tester deoarece imi doream sa intru in lumea IT.Profesori sunt bine pragatiti si foarte rabdatori, mi-a placut foarte mult ca sunt oamenii care activeaza in job-uri de QA si am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am inceput sa imi caut un job dupa 3 luni de curs si am reusit sa ma angajez in a 4 a luna de dupa curs. Recomand cursul cu toata increderea, m-a ajutat foarte mult in cariera mea.”

Serban Stefan

Numele meu este Andrei și am avut o experiență anterioară în domeniul retailului, însă am dorit să fac o schimbare profesională. Încă de la o vârstă fragedă, am fost pasionat de calculatoare, dar nu am avut oportunitatea să lucrez în acest domeniu până acum. Am decis să mă înscriu la un curs de JavaScript în toamnă, însă din cauza programului meu de la serviciu, nu am putut să continui cursul. Am reușit în cele din urmă să îl urmez în timpul verii. Am fost extrem de mulțumit de acest curs. Am descoperit că instruirea în timpul verii mi-a oferit oportunitatea de a mă concentra mai bine și de a mă dedica pe deplin învățării JavaScript-ului. Profesorii au fost excepționali, iar resursele și suportul oferite au fost de mare ajutor în procesul meu de învățare. A fost mult mai convenabil pentru mine să fac cursul în vara, deoarece imediat după aceea am reușit să obțin un loc de muncă în IT în toamnă. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a participa la acest curs și cred că a fost un pas important în transformarea mea în cariera de IT.

Andrei Filip

Întrebări frecvente

Îmi voi găsi un loc de muncă într-o companie IT dacă achiziţionez un curs de programare cu Garanţie De Angajare?

Când finalizezi cursul, vei primi cel puțin 1 ofertă de muncă săptămânal de la consilierii de carieră SDAcademy. Dar aminteşte-ţi, ca să obții un loc de muncă depinde în primul rând de determinarea și angajamentul tau de a participa la curs, precum și de executarea corectă și la timp a taskurilor. Cei mai mulți dintre absolvenții noștri își găsesc un loc de muncă rapid după finalizarea cursului, dar toți au fost studenți model!

Ce condiţii trebuie să îndeplinesc?

Dacă un cursant nu îndeplineşte chiar şi o cerinţă sau o face cu întârziere, atunci nu va fi admis în etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi în consecinţă nu va avea dreptul la rambursarea de 4000 RON

În ambele etape ale pachetului Garanţie De Angajare, cursantul întreprinde o forma intensivă de cooperare cu Consilierul în Carieră, să rezolve sarcinile ce i-au fost trasate în 24 de ore lucrătoare sau în termenul fixat, din momentul în care a fost primită recomandarea de la consilierul în carieră şi să îndeplinească toate cerinţele din etapa 1.

Ce se întâmplă dacă nu îmi găsesc un loc de muncă?

Dacă un cursant finalizează atât etapa 1 cât şi etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi nu îşi găseşte un loc de muncă, i se va plăti o rambursare. Dacă finalizezi cu succes toate cerinţele pachetului Garanţie De Angajare şi totuşi nu îţi găseşti un loc de muncă – îţi vom rambursa 4000 RON. Rambursarea va fi efectuată la o lună de la finalizarea etapei 2 a pachetului Garanţie De Angajare, ex 4 luni de la finalizarea cursului.

Îmi garantaţi un anumit salariu la finalizarea cursului?

Fiecare angajator oferă salarii diferite – asupra cărora nu avem niciun control. Te vom ajuta să-ți găsești primul loc de muncă în IT, dar salariul este stabilit de tine și viitorul tău angajator.

Care sunt şansele să obţin un loc de muncă?

Majoritatea absolvenților noștri obțin un loc de muncă după aproximativ 3 luni de la finalizarea întregului curs. Dar ține minte, totul depinde de determinarea și ambiția ta. Trebuie să treci pozitiv fiecare etapă pentru a avea succes în găsirea unui loc de muncă.

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy