NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Obține jobul in IT la care visezi, cu Garanția de Angajare de la SDAcademy

Garanția ta pentru o carieră IT

Programul nostru de Garanție de Angajare este conceput pentru a-ți oferi absolut toate resursele și sprijinul necesar pentru a te angaja în domeniul IT, imediat după absolvirea cursurilor noastre de programare. Ai parte de workshop-uri, sesiuni de pregătire pentru interviuri, și multe altele, toate menite să te pregătească să-ți găsești rapid un loc de muncă în industria IT.

Beneficiezi de:

Garanție de angajare in 3 luni de la finalizarea cursului

⭐ Pregătire intensivă pentru interviuri și tranziția într-o companie IT 

⭐ 280 de ore de studiu intens a unui curs de programare cu metodologie full-stack și acreditări oficiale

Înscrie-te acum

Accelerează-ți cariera în programare fără să ai nevoie de experiență tehnică

Majoritatea absolvenților noștri obțin un loc de muncă după aproximativ 3 luni de la finalizarea întregului curs. 

Înscrie-te la cursurile de programare SDAcademy construite pe metodologia full stack, iar la final îți garantăm ca vei obtine un job în IT, fără să ai nevoie de altă experiență. Mentorii noștri cu experiență și specialiștii în asistență în carieră îți vor arăta cele mai bune metode de analiză a anunțurilor de angajare, de redactare a CV-urilor, de cercetare a angajatorilor, de pregătire a interviurilor și de integrare la un nou job.

De asemenea, vei avea ocazia să-ți exersezi abilitățile de care ai nevoie la un interviu și să ți le îmbunătățești în cadrul sesiunilor de evaluare tech și de HR.

Până la sfârșitul cursului, vei fi pregătit să impresionezi recruiterii la interviurile reale de angajare și să profiți la maxim de perioada de integrare la noul tău job în IT.

Pachetul Garanția de Angajare

Modul Weekend

 • Sâmbăta și duminica, 09 AM – 16 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 15.716 RON pentru pachetul Employment Guarantee
 • Metode de plată flexibile

Modul Seară

 • Luni – Joi, 18 PM – 21 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 15.716 RON pentru pachetul Employment Guarantee
 • Metode de plată flexibile

Cum decurge procesul Garanției de Angajare în IT?

Programul de Garanţie De Angajare este structurat în 2 etape principale, ce acoperă perioada de instruire și cea de căutare activă a unui loc de muncă.

    1. Prima etapa începe în paralel cu lecțiile de programare – încă din prima zi a cursului vei fi in contact cu Consilierul în carieră, care te va sprijini pas cu pas în călătoria ta în IT.

    2. A doua etapă durează 3 luni şi începe când se termină cursul tau de programare. După această dată vei începe o cooperare foarte intensă cu Consilierul în carieră, care te ajută să-ți găsești jobul dorit. 

Etapa 1. Vei trece prin următoarele activități:

    1. Workshop SCRUM

Te vom familiariza cu principiile și practicile SCRUM, intalnite in majoritatea companiilor în care vei avea ocazia să lucrezi, printr-un workshop intensiv de 6 ore în care vei descoperi pilonii centrali ai metodologiei SCRUM, cum ar fi sprinturile, backlog-ul de produs și rolurile din SCRUM. La final, vei ști cum să prioritizezi task-urile, să gestionezi timpul, și să faci față schimbărilor cu flexibilitate – pe scuret, te vei putea integra în orice echipă de programatori care folosește această metodologie în lucrul său.

    2. Training ASANA 

Vei învăța cum să utilizezi una dintre cele mai populare platforme pentru gestionarea taskurilor, proiectelor și timpului în IT. Vei afla despre diferitele funcții ale Asana care te vor ajuta să îţi planifici activitățile în industria IT în mod eficient. Aici vei găsi toate informațiile importante despre cooperarea cu Consilierul în Carieră.

Consilierul în carieră va lucra individual cu fiecare în parte pe baza proiectului Asana. Te însoţim în prospectarea locurilor de munca disponibile și îţi vom oferi sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare.

    3. Webinar HR class

HR Class este un webinar de 3,5 ore în care vei parcurge întregul proces de recrutare de la crearea unui CV până la importanța unui profil LinkedIn.

    4. Test de cunoștințe tehnice 

Vei primi un test care îţi va verifica nivelul de cunoștințe și îţi va permite să identifici elementele cu care merită să lucrezi. Rezultatul acestui test nu afectează participarea ulterioară la curs.

    5. Consultații Engleză în IT 

Vei primi consultații suplimentare de o jumătate de oră în limba engleză, care te vor ajuta să te pregăteşti și mai bine pentru procesele de recrutare. Vei primi sfaturi despre cum să îţi dezvolţi acest domeniu de competență și vei scrie un şablon, astfel încât să știi la ce să lucrezi. Engleză în IT include de asemenea taskuri şi test de cunoştinţe.

    6. Finalizarea proiectului final şi feedback din partea trainerului 

Vei prezenta proiectul final (1h) în faţa trainerului şi vei primi feedback. Un portofoliu foarte bine structurat este crucial în etapa de căutare a unui loc de muncă și interviuri de recrutare.

Etapa 2. După absolvire, vei trece prin:

    1. Simularea unui interviu soft skills, cu feedback

 Vei purta o conversaţie despre abilităţile soft skills cu un consilier în carieră, care este o simularea a unui interviu de recrutare (1 oră) cu feedback de la consilierul în carieră. Această simulare te va ajuta în pregătirea interviului de angajare potrivit.

    2. Simularea unui interviu IT tehnic, cu feedback

Interviu IT, care te ajută să te pregăteşti pentru un interviu tehnic. Datorită unei simulări de interviu de angajare, vei afla cum arată procesul de recrutare în IT.

    3. Primirea unei oferte de muncă în fiecare săptămână după finalizarea Cursului 

În fiecare săptămână după încheierea cursului, vei primi o ofertă de muncă de la Consilierul de carieră, la care trebui să aplici.

    4. Taskuri de dezvoltare de la consilierul în carieră 

Pe parcursul celor 3 luni de colaborare de la terminarea cursului, vei primi un set de taskuri de dezvoltare de la consilierul tău în carieră, care îți va permite să te pregătești mai bine pentru interviurile de recrutare, să ai grijă de brandul tău personal pe internet și să îți permită să ieşi în evidenţă faţă de ceilalţi candidaţi.

Implementarea tuturor acestor sarcini și activități din cadrul programului Garanția de Angajare este obligatorie

Dacă un cursant nu îndeplineşte chiar şi o cerinţă sau o face cu întârziere, atunci nu va fi admis în etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi în consecinţă nu va avea dreptul la rambursarea de 4000 RON.

Până la sfârșitul cursului, vei fi pregătit să impresionezi recruiterii la interviurile reale de angajare și să profiți la maxim de perioada de integrare la noul tău job în IT.

De ce SDAcademy?

La SDAcademy, pregătirea ta este aliniată cu cerințele actuale ale pieței, asigurându-ți astfel o tranziție fluidă de la sala de clasă la locul de muncă.

Optând pentru programul nostru de Garanție de Angajare, nu doar că îți asiguri un nivel inalt de competență în domeniu, ci beneficiezi și de încrederea că investiția ta în educație te va poziționa strategic pe piața muncii. 

 

Garanția noastră este mai mult decât un angajament; este reflectarea încrederii noastre absolute în calitatea pregătirii oferite și în potențialul tău de a excela în cariera IT.

Avem atât de multă încredere în metodele noastre de pregătire pentru angajare încât, față de orice alt curs de programare de pe piață, dacă nu ești angajat în termen de 3 luni după absolvire, ești scutit de plata programului de angajare de 4000RON.

 

Îți garantăm că timpul, banii și efortul pe care le vei investi în viitorul tău vor avea vor rezultate pe termen lung.

Vreau sa-mi schimb profesia

inscrie-te acum!

Vezi ce spun absolvenții despre experiența lor

Interesul meu pentru tehnologie a început odată cu utilizarea anumitor aplicații la serviciu, din perspectiva de user, astfel că dincolo de îndeplinirea taskurilor operaționale, am vrut să știu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a învăța un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe și a unor traineri care îți inspiră profesionalism, ceea ce am și găsit la SDA. În prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, într-un context cu totul nou, dar știind anumite principii informatice si computaționale voi putea face față cerințelor acestei poziții.

Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer
Reviews stars

Cursul axat pe Data Science a fost de mare ajutor pentru mine. A fost un curs intensiv, unde am dobândit o gamă largă de cunoștințe în legătură cu partea tehnică, dar și cu domeniul în sine. Unul dintre avantajele evidente ale unui curs plătit cu trainer este interacțiunea directă și feedback-ul personalizat pe care îl primești. Deși cursurile online gratuite pot oferi acces la materialele de învățare, ele rareori oferă oportunitatea de a interacționa cu un expert în domeniu și de a primi ghidare directă în procesul de învățare. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul Data Science.

Petre Balanoiu
Reviews stars

Salutare tuturor! Datorită pandemiei și altor factori activitatea mea profesională devenise instabilă, fapt pentru care a trebuit să mă mobilizez. M-am gândit bine la ce îmi place și ce aș putea să fac, am cerut câteva sfaturi apropiaților, iar într-o dimineață de vară pur și simplu am luat decizia de a începe să învăț programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmând ca în cel mai scurt timp să încep un curs Python. Nu pot spune că a fost ușor, dar am întâlnit oameni dedicați și răbdători și într-un final am reușit să înțeleg cum merg lucrurile, să duc cursul la bun sfârșit și surprinzător am reușit să-mi găsesc și job. Focus și “never give up” și totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania
Reviews stars

Din dorința de a face o schimbare în carieră am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a început încă din perioada de vară și pot spune că am luat o decizie foarte bună întrucât pe parcursul acestuia am reușit să dobândesc multe cunoștințe folositoare pentru a reuși să mă dezvolt în acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicați și pregătiți în acest domeniu, dar și cu mult efort personal am reușit să fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte
Reviews stars

Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!

Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt
Reviews stars

Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Ca încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o variantă foarte bună pentru cei care vor să intre în industria IT.

Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio
Reviews stars

Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.

Ioan Cioca
Reviews stars

După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.

Sebastian Costica
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt
Reviews stars

Am început cursul de software tester deoarece îmi doream să intru în lumea IT. Profesorii sunt bine pregătiți și foarte răbdători, mi-a plăcut foarte mult că sunt oameni care activează în job-uri de QA și am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am început să îmi caut un job după 3 luni de curs și am reușit să mă angajez în a patra lună de după curs. Recomand cursul cu toată încrederea, m-a ajutat foarte mult în cariera mea.

Serban Stefan SQA Engineer – IGT
Reviews stars

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube
Reviews stars

A fost o experiență foarte plăcută alături de SDA, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima, ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru că job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta în continuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer
Reviews stars

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech
Reviews stars

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.

Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service
Reviews stars

Întrebări frecvente

Îmi voi găsi un loc de muncă într-o companie IT dacă achiziţionez un curs de programare cu Garanţie De Angajare?

Când finalizezi cursul, vei primi cel puțin 1 ofertă de muncă săptămânal de la consilierii de carieră SDAcademy. Dar aminteşte-ţi, ca să obții un loc de muncă depinde în primul rând de determinarea și angajamentul tau de a participa la curs, precum și de executarea corectă și la timp a taskurilor. Cei mai mulți dintre absolvenții noștri își găsesc un loc de muncă rapid după finalizarea cursului, dar toți au fost studenți model!

Ce condiţii trebuie să îndeplinesc?

Dacă un cursant nu îndeplineşte chiar şi o cerinţă sau o face cu întârziere, atunci nu va fi admis în etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi în consecinţă nu va avea dreptul la rambursarea de 4000 RON

În ambele etape ale pachetului Garanţie De Angajare, cursantul întreprinde o forma intensivă de cooperare cu Consilierul în Carieră, să rezolve sarcinile ce i-au fost trasate în 24 de ore lucrătoare sau în termenul fixat, din momentul în care a fost primită recomandarea de la consilierul în carieră şi să îndeplinească toate cerinţele din etapa 1.

Ce se întâmplă dacă nu îmi găsesc un loc de muncă?

Dacă un cursant finalizează atât etapa 1 cât şi etapa 2 a pachetului Garanţie De Angajare şi nu îşi găseşte un loc de muncă, i se va plăti o rambursare. Dacă finalizezi cu succes toate cerinţele pachetului Garanţie De Angajare şi totuşi nu îţi găseşti un loc de muncă – îţi vom rambursa 4000 RON. Rambursarea va fi efectuată la o lună de la finalizarea etapei 2 a pachetului Garanţie De Angajare, ex 4 luni de la finalizarea cursului.

Îmi garantaţi un anumit salariu la finalizarea cursului?

Fiecare angajator oferă salarii diferite – asupra cărora nu avem niciun control. Te vom ajuta să-ți găsești primul loc de muncă în IT, dar salariul este stabilit de tine și viitorul tău angajator.

Care sunt şansele să obţin un loc de muncă?

Majoritatea absolvenților noștri obțin un loc de muncă după aproximativ 3 luni de la finalizarea întregului curs. Dar ține minte, totul depinde de determinarea și ambiția ta. Trebuie să treci pozitiv fiecare etapă pentru a avea succes în găsirea unui loc de muncă.

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy