NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Progresează cu noi skilluri de AI și Machine Learning

Înscrie-te la webinarul de AI și Machine Learning și fă un upgrade skillsetului tău tehnic!

Dezvoltă-ți cariera într-o direcție care îți deschide porțile către cele mai interesante proiecte și inițiative din tech. Știm că ai întrebări înainte să începi un curs de AI – este o investiție care îți poate schimba drumul. Hai să vorbim deschis despre cum se poate întâmpla asta concret, ce trebuie să înveți și ce pași să urmezi. 

Înregistrează-te astăzi la webinarul nostru!

Mă înregistrez

Data şi ora webinarului

 • când
  15.07
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
  participă close modal

  • când
   25.07
   la ce oră
   18:30
   tipul evenimentului
   webinar gratuit
   locaţie
   remote
   participă close modal

   Ce discutăm în cadrul webinarului?

   Află exact ce vei învăța și de la cine. Nu ținem prezentări mecanice, ci discutăm relaxat despre cum învățăm împreună și despre preocupările tale – fie că vrei un job cu componentă AI în IT, upskilling, pentru a folosi AI în industria ta, sau antreprenoriat.

   1. Ce fel de probleme din lumea reală pot fi rezolvate cu ajutorul AI

   2. Care sunt cele mai populare domenii în care este aplicat AI

   3. Cum arată programa cursurilor de AI

   4. Ce fel de proiecte vei putea face după terminarea cursurilor

   5. Discuții deschise despre beneficiile AI

   De ce să alegi AI Engineering?

   Cursurile noastre sunt gândite să te aducă rapid pe proiecte cu componentă de AI, să-ți transforme perspectivele asupra industriei și să te ajute să fii future-ready.

   Faci parte din proiectele viitorului

   AI și Machine Learning sunt tehnologiile care definesc viitorul. Participând la cursul nostru de AI Engineering, vei învăța să contribui la proiecte inovatoare, care modelează și transformă industrii întregi. Acum este momentul să te alături revoluției tehnologice și să devii un pionier în domeniu.

   Cerere mare pentru specialiștii în AI

   Cererea pentru expertiză în AI și machine learning crește accelerat. Companiile din toate sectoarele caută experți care să le ajute să implementeze soluții AI pentru a rămâne competitive. Cursul nostru te pregătește să răspunzi acestei cereri și să te diferențiezi pe piața muncii.

   Dezvoltă-ți cariera într-o direcție inovatoare

   Specializarea în AI poate deschide ușa către roluri precum inginer AI, data scientist sau specialist în machine learning. Dacă faci deja parte din industria IT, dar vrei să depășești sarcinile de rutină și să explorezi tehnologii noi, un curs de Inginerie AI îți va permite să te remarci prin abilități specializate în AI.

   Te îndrepți spre roluri data driven

   Cursurile noastre te vor învăța cum să implementezi proiecte AI în diverse industrii și cum să te orientezi către roluri bazate pe date. Vei învăța să utilizezi AI pentru a lua decizii informate, optimizând procesele operaționale și îmbunătățind eficiența organizațională.

   3 pași pentru a obține un discount la webinar

   Ce abilități vei avea la finalul cursului?

   Vezi ce spun absolvenții despre experiența lor

   Interesul meu pentru tehnologie a început odată cu utilizarea anumitor aplicații la serviciu, din perspectiva de user, astfel că dincolo de îndeplinirea taskurilor operaționale, am vrut să știu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a învăța un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe și a unor traineri care îți inspiră profesionalism, ceea ce am și găsit la SDA. În prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, într-un context cu totul nou, dar știind anumite principii informatice si computaționale voi putea face față cerințelor acestei poziții.

   Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data
   Reviews stars

   Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

   Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer
   Reviews stars

   Cursul axat pe Data Science a fost de mare ajutor pentru mine. A fost un curs intensiv, unde am dobândit o gamă largă de cunoștințe în legătură cu partea tehnică, dar și cu domeniul în sine. Unul dintre avantajele evidente ale unui curs plătit cu trainer este interacțiunea directă și feedback-ul personalizat pe care îl primești. Deși cursurile online gratuite pot oferi acces la materialele de învățare, ele rareori oferă oportunitatea de a interacționa cu un expert în domeniu și de a primi ghidare directă în procesul de învățare. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul Data Science.

   Petre Balanoiu
   Reviews stars

   Salutare tuturor! Datorită pandemiei și altor factori activitatea mea profesională devenise instabilă, fapt pentru care a trebuit să mă mobilizez. M-am gândit bine la ce îmi place și ce aș putea să fac, am cerut câteva sfaturi apropiaților, iar într-o dimineață de vară pur și simplu am luat decizia de a începe să învăț programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmând ca în cel mai scurt timp să încep un curs Python. Nu pot spune că a fost ușor, dar am întâlnit oameni dedicați și răbdători și într-un final am reușit să înțeleg cum merg lucrurile, să duc cursul la bun sfârșit și surprinzător am reușit să-mi găsesc și job. Focus și “never give up” și totul este realizabil.

   Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania
   Reviews stars

   Din dorința de a face o schimbare în carieră am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a început încă din perioada de vară și pot spune că am luat o decizie foarte bună întrucât pe parcursul acestuia am reușit să dobândesc multe cunoștințe folositoare pentru a reuși să mă dezvolt în acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicați și pregătiți în acest domeniu, dar și cu mult efort personal am reușit să fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

   Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte
   Reviews stars

   Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!

   Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt
   Reviews stars

   Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Ca încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o variantă foarte bună pentru cei care vor să intre în industria IT.

   Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio
   Reviews stars

   Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.

   Ioan Cioca
   Reviews stars

   După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.

   Sebastian Costica
   Reviews stars

   Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

   Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt
   Reviews stars

   Am început cursul de software tester deoarece îmi doream să intru în lumea IT. Profesorii sunt bine pregătiți și foarte răbdători, mi-a plăcut foarte mult că sunt oameni care activează în job-uri de QA și am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am început să îmi caut un job după 3 luni de curs și am reușit să mă angajez în a patra lună de după curs. Recomand cursul cu toată încrederea, m-a ajutat foarte mult în cariera mea.

   Serban Stefan SQA Engineer – IGT
   Reviews stars

   Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

   Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube
   Reviews stars

   A fost o experiență foarte plăcută alături de SDA, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima, ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru că job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta în continuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

   Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer
   Reviews stars

   Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

   Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech
   Reviews stars

   Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.

   Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service
   Reviews stars

   Nu aștepta un moment mai bun să începi!

   participă gratuit

   Știai că…

   Inteligența artificială (AI) își are rădăcinile încă din anii 1950? Prima conferință care s-a ocupat de ” Procesele de gândire simulate pe comupter” a avut loc la Dartmouth College în 1956 și este considerată nașterea oficială a domeniului inteligenței artificiale. Această întâlnire a pus bazele dezvoltării AI asa cum o cunoaștem astăzi

   Tehnologiile AI se împart în două categorii principale: AI slabă și AI puternică? AI slabă, cunoscută și sub denumirea de AI îngustă, este proiectată și antrenată pentru o anumită sarcină, în timp ce AI puternică are capacități generale de inteligență care imită inteligența umană și poate îndeplini orice sarcină intelectuală pe care o poate face un om.

   Primul program capabil să joace sah împotriva unui adversar uman a fost dezvoltat în 1951? Deși acest program timpuriu de șah putea juca doar jocuri de bază, a deschis ușa spre dezvoltarea unor jocuri și simulări mai complexe care folosesc astăzi algoritmi AI avansați pentru strategie și învățare.

   Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

   Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

   • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
   • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

   Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

   continuă către SDAcademy