NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

INFORMATII GENERALE

Proprietarul site-ului web este Forge Of Talents SRL  sediul social in București, la adresa Șoseaua Pipera nr. 4, birou 2, 3, 4, 5 și 6, etaj 2, Sector 1, RO38957804 care functioneaza pe baza unei inregistrari in Nr. Reg. Com. J40/3015/02.03.2018, adresa de e-mail: i[email protected], reprezentată de Dl. Piotr Marcin Mazur – în calitate de administrator,

 

Regulamentul site-ului web defineste domeniul de aplicare si tipul de servicii furnizate electronic de catre proprietarul site-ului web ca parte a site-ului web https://sdacademy.ro si a subpaginilor sale, regulile de furnizare a acestor servicii, precum si procedura de reclamatie si regulile de incheiere a contractelor de furnizare de continut digital, in cadrul carora se vor furniza date de plata.

DEFINITII

 1. Formular de abonare – un formular interactiv disponibil pe site-ul web sau pe alt site web furnizat de Proprietarul site-ului web, care permite abonarea la serviciile furnizate in format electronic
 2. Formular de contact – un formular disponibil pe Site sau pe alt site web care permite Utilizatorului sa trimita un mesaj Proprietarului Site-ului web
 3. Serviciul Chatbot – un serviciu furnizat in format electronic prin intermediul Site-ului, constând in posibilitatea de a pune intrebari de catre Utilizatori cu privire la serviciile si produsele oferite de catre Titularul Site-ului
 4. Webinar – instruire online organizata de proprietarul site-ului pentru utilizatori
 5. Regulamentul privind site-ul web – prezentul regulament
 6. Continut digital – date produse si livrate in forma digitala
 7. Servicii furnizate pe cale electronica – servicii care se realizeaza prin trimiterea si primirea de date cu ajutorul sistemelor TIC, la cererea individuala a utilizatorului, fara prezenta simultana a partilor, datele fiind transmise prin retele publice in sensul legii telecomunicatiilor.
 8. Site web – site-ul web la adresa https://sdacademy.ro/ si toate subpaginile acestuia
 9. Materiale educationale – date generate si livrate in format digital, inclusiv, in special, materiale puse la dispozitie in schimbul consimtamântului de a primi informatii despre serviciile si produsele proprietarului site-ului web
 10. Utilizator – orice persoana fizica care viziteaza site-ul web si utilizeaza serviciul

 

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

 1. Utilizatorul este obligat sa utilizeze site-ul web in conformitate cu Regulamentul site-ului web, tinând cont de drepturile de proprietate intelectuala, in special de drepturile de autor ale proprietarului site-ului web sau ale unor terte parti, si intr-un mod care sa nu interfereze cu functionarea site-ului web.
 2. In cadrul utilizarii Site-ului, este interzis ca Utilizatorul sa furnizeze sau sa transfere continut ilegal, in special prin trimiterea de continut interzis de lege, inclusiv in cadrul formularelor disponibile pe Site.
 3. Prin inceperea utilizarii serviciilor, utilizatorul confirma ca a citit continutul Regulamentului site-ului web, ca intelege si accepta continutul acestuia si se angajeaza sa il respecte.
 4. Proprietarul site-ului web defineste urmatoarele cerinte tehnice pentru a utiliza site-ul web si serviciile:
  • posesia unui dispozitiv care permite accesul la internet, echipat cu un sistem de operare eficient, de exemplu Mac OS, Android, Windows;
  • instalarea pe dispozitivul mentionat mai sus a versiunii actuale a unui browser web care suporta HTML5, care sa permita accesul la resurse Internet, cum ar fi: Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari sau un alt browser web compatibil care accepta cookie-uri;
  • sa aiba un cont de e-mail activ.
 5. Utilizarea serviciilor electronice este legata de transmiterea de date prin intermediul internetului, care este supusa riscului caracteristic acestei retele.
 6. Pentru a asigura securitatea pe site-ul web, proprietarul site-ului web ia masuri tehnice, organizatorice si juridice adecvate gradului de amenintare la adresa securitatii, in special, utilizeaza masuri pentru a preveni, obtine si modifica datele cu caracter personal trimise prin intermediul internetului de catre persoane neautorizate. Proprietarul Website-ului asigura securitatea transmiterii datelor transmise pe Website prin utilizarea protocolului SSL.
 7. Utilizarea serviciilor de catre utilizator este legata de prelucrarea datelor sale personale. Informatii detaliate privind principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv informatii privind drepturile Utilizatorului legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, pot fi gasite in Politica de confidentialitate.

 

TIPURI SI DOMENIUL DE APLICARE A SERVICIILOR FURNIZATE

 1. Proprietarul site-ului web furnizeaza servicii electronice, in special:
  • Webinare 
  • Serviciul Chatbot
  • Formular de contact
 2. De asemenea, proprietarul site-ului web poate furniza servicii pe baza unor contracte separate, al caror obiect este furnizarea de servicii electronice.
 3. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a decide in mod liber asupra tipurilor de servicii furnizate pe cale electronica, excluzând unele servicii sau introducând o limitare temporara a serviciilor furnizate, in special tinând cont de functionalitatea site-ului.

 

WEBINARII

 1. Prezentele dispozitii se aplica la webinarii, ateliere de lucru, intâlniri online si alte evenimente (denumite in continuare: Webinar ) organizate de catre proprietarul site-ului web.
 2. Pentru a participa la seminarul web este necesara inregistrarea prealabila. Inregistrarea participarii la seminarul web se face numai pe cale electronica, prin intermediul formularului de inregistrare disponibil pe site. Pentru a inregistra participarea la seminarul web, este necesar sa se furnizeze datele utilizatorului indicate in formularul de abonare si sa se confirme prin apasarea butonului “Abonare ̨ “.
 3. Dupa completarea Formularului de inregistrare, se va trimite un mesaj la adresa de e-mail furnizata in acesta, confirmând participarea la seminarul web, impreuna cu un link care permite participarea la acesta. Participarea la seminarul web este gratuita, cu exceptia cazului in care exista informatii clare cu privire la caracterul cu plata al evenimentului in momentul inregistrarii la un anumit seminar web.
 4. In formularul de inregistrare, este interzisa furnizarea de continut ilegal, in special date personale ale unor terte parti, cu exceptia cazului in care utilizatorul este autorizat sa faca acest lucru.
 5. Webinarul are loc in formula online, folosind internetul prin intermediul site-ului clickmeeting.com sau al unei alte platforme dedicate intâlnirilor online. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza participarea la seminarul web fara a oferi un motiv.
 6. In caz de anulare a Webinarului, Proprietarul Site-ului va organiza Webinarul la o alta data indicata de el sau il va anula. Proprietarul site-ului web nu este responsabil pentru cazurile in care utilizatorul nu participa la seminarul web ca urmare a oricaror probleme imputabile utilizatorului.
 7. Proprietarul Site-ului indica faptul ca continutul si materialele prezentate in timpul Webinariilor sunt protejate de drepturi de autor. Este interzisa copierea acestora, salvarea lor sub orice forma, distribuirea lor ulterioara si punerea lor la dispozitia publicului . Utilizatorul nu are dreptul de a inregistra sunetul si/sau imaginea Webinarului.
 8. Proprietarul site-ului web declara ca poate inregistra, partaja si arhiva Webinarii care contin declaratiile utilizatorilor.SERVICIU CHATBOT
  1. Chatbot-ul actioneaza ca un asistent virtual care permite utilizatorului sa obtina informatii de marketing despre serviciile si produsele proprietarului site-ului web, asistenta in selectarea serviciilor sau produselor sau sa lase datele de contact pentru a vorbi cu un consilier de cariera.
  2. Chatbotul poarta o conversatie automata in timp real, in conformitate cu un traseu programat, in timpul careia afiseaza informatii de marketing despre serviciile si produsele proprietarului site-ului web. Chatbotul poate colecta date cu caracter personal pentru a lua legatura la cererea Utilizatorului si poate, de asemenea, sa ceara consimtamântul Utilizatorului pentru a primi informatii de marketing.
  3. Utilizatorul se angajeaza sa nu furnizeze date personale false, precum si sa nu furnizeze date personale ale unei alte persoane fara permisiunea acesteia. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul datelor pe care le furnizeaza, inclusiv pentru raspunderea pentru orice incalcare a drepturilor tertilor.
  4. Chatbot-ul incepe dupa ce utilizatorul deschide fereastra de conversatie.
  5. Puteti inceta sa utilizati serviciul in orice moment inchizând fereastra de conversatie.
  6. Este interzisa introducerea in fereastra Chatbot a continutului care incalca legile general aplicabile si incalca drepturile tertilor.
  7. Chatbot-ul nu este utilizat pentru a trimite reclamatii despre site-ul web de catre utilizator sau despre serviciile furnizate de proprietarul site-ului web.

   

  FORMULAR DE CONTACT

  1. Formularul de contact permite utilizatorului sa trimita un e-mail proprietarului site-ului web pentru a stabili contactul si pentru a prezenta o oferta de servicii sau produse oferite de proprietarul site-ului web.
  2. Accesul la formularul de contact este gratuit. Formularul de contact poate fi utilizat de mai multe ori.
  3. Prin utilizarea Formularului de contact (prin apasarea butonului “trimite”), Utilizatorul confirma ca a luat cunostinta de continutul prezentului Regulament al site-ului web.
  4. Utilizatorul se angajeaza sa nu furnizeze date personale false, precum si sa nu furnizeze date personale ale unei alte persoane fara permisiunea acesteia. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul datelor pe care le furnizeaza, inclusiv pentru raspunderea pentru orice incalcare a drepturilor tertilor.

   

  ACORD PENTRU FURNIZAREA DE CONTINUT DIGITAL

  1. Proprietarul site-ului web permite utilizatorului sa incheie un contract pentru furnizarea de continut digital.
  2. Utilizatorul incheie un contract de furnizare de continut digital in temeiul caruia utilizatorul este obligat sa plateasca cu date sau sa achite pretul.
  3. Contractul de furnizare de continut digital in schimbul platii cu date consta in furnizarea datelor personale ale Utilizatorului in schimbul furnizarii de materiale educationale sau a accesului la Webinar.
  4. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu plata cu date, acesta este obligat sa plateasca pretul. Pentru a determina pretul, va rugam sa contactati direct Proprietarul site-ului web prin trimiterea unui mesaj la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] .

   

  CONTINUTUL DIGITAL

  1. Continutul digital indeplineste cerintele subiective de conformitate prevazute de lege.
  2. Continutul digital sau serviciul digital este in conformitate cu contractul daca indeplineste urmatoarele cerinte, dupa caz:
   • respecta descrierea, cantitatea si calitatea si detine functionalitatea, compatibilitatea, interoperabilitatea si alte caracteristici prevazute in contract;
   • corespunde scopului special pentru care utilizatorul il solicita, pe care utilizatorul l-a adus la cunostinta proprietarului site-ului web cel târziu in momentul incheierii contractului si pe care utilizatorul l-a acceptat;
   • este furnizat impreuna cu toate accesoriile, toate instructiunile, inclusiv de instalare, si cu toate serviciile de asistenta pentru clienti, conform contractului;
   • este furnizat cu actualizari conform dispozitiilor contractului.
  3. In plus fata de respectarea cerintelor subiective de conformitate, continutul digital sau serviciul digital indeplineste cumulativ urmatoarele cerinte:
   • corespunde scopurilor pentru care s-ar utiliza in mod normal continut digital sau serviciile digitale de acelasi tip, tinând seama, daca este cazul, de prevederile legale in vigoare, de standarde tehnice sau, in absenta unor astfel de standarde tehnice, de coduri de conduita aplicabile in domeniu si specifice sectorului;
   • respecta cantitatea si detine calitatile si caracteristicile de performanta, inclusiv in materie de functionalitate, compatibilitate, accesibilitate, continuitate si securitate, care sunt normale pentru continutul digital sau serviciile digitale de acelasi tip si la care utilizatorul se poate astepta in mod rezonabil, având in vedere natura continutului digital sau a serviciului digital si tinând seama de orice declaratie publica facuta de proprietarul site-ului web sau in numele acestuia sau de alte persoane din etapele anterioare ale lantului de tranzactii, mai ales in anunturi publicitare;
   • daca este cazul, este furnizat impreuna cu orice accesorii si instructiuni pe care utilizatorul se poate astepta in mod rezonabil sa le primeasca;
   • este in conformitate cu orice versiune de testare sau prezentare a continutului digital sau a serviciului digital pusa la dispozitie de proprietarul site-ului web inainte de incheierea contractului.
  4. Proprietarul site-ului web asigura informarea utilizatorului cu privire la faptul ca ii sunt furnizate actualizari si ca acestea ii sunt furnizate efectiv, inclusiv actualizari de securitate, care sunt necesare pentru a mentine conformitatea continutului digital sau a serviciului digital pe parcursul perioadei in care:
   • continutul digital sau serviciul digital trebuie sa fie furnizat conform contractului, atunci când contractul prevede furnizarea continua pe parcursul unei anumite perioade;
   • utilizatorul se poate astepta in mod rezonabil la aceasta, având in vedere tipul si scopul continutului digital sau al serviciului digital si tinând seama de circumstantele si natura contractului, atunci când contractul prevede un singur act de furnizare sau o serie de acte de furnizare individuale.
  5. In cazul in care utilizatorul nu instaleaza, intr-un termen rezonabil, actualizarile furnizate de proprietarul site-ului web, proprietarul site-ului web nu raspunde pentru nicio neconformitate cauzata exclusiv de lipsa actualizarii relevante, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
   • proprietarul site-ului webul a informat utilizatorul cu privire la disponibilitatea actualizarii si la consecintele neinstalarii acesteia de catre utilizator;
   • neinstalarea sau instalarea incorecta a actualizarii de catre utilizator nu a fost cauzata de existenta unor deficiente in instructiunile de instalare furnizate de proprietarul site-ului web.
  6. In cazul in care contractul prevede furnizarea continua a continutului digital sau a serviciului digital pe parcursul unei anumite perioade, continutul digital sau serviciul digital trebuie sa fie conform pe intreaga durata a perioadei respective.
  7. Nu exista o neconformitate atunci când o anumita caracteristica a continutului digital sau a serviciului digital nu corespunde cerintelor obiective de conformitate prevazute mai sus, daca, la momentul incheierii contractului, utilizatorul a fost informat in mod explicit si intr-un limbaj clar care ii permite sa inteleaga consecintele respectivei neconformitati, iar utilizatorul a acceptat in mod expres si separat acest lucru la momentul incheierii contractului.
  8. Continutul digital sau un serviciu digital este furnizat in cea mai recenta versiune a sa disponibila la momentul incheierii contractului, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.
  9. Integrarea corecta a continutului digital sau a serviciului digital este in sarcina utilizatorului.
  10. Se considera ca fiind o neconformitate a continutului digital sau a serviciului digital orice neconformitate cauzata de integrarea incorecta a continutului digital sau a serviciului digital in mediul digital al utilizatorului, in urmatoarele situatii:
   • continutul digital sau serviciul digital a fost integrat de proprietarul site-ului web sau sub raspunderea acestuia;
   • continutul digital sau serviciul digital a fost destinat sa fie integrat de utilizator, iar integrarea incorecta s-a datorat unor deficiente in instructiunile de integrare furnizate de proprietarul site-ului web.

  SERVICIU CLIENTI

   1. Pentru orice informatii suplimentare si asistenta suplimentara dupa vanzare, Serviciul Clienti al proprietarului site-ului web poate fi contactat la numarul de telefon: (+4) 0374 349 900
    (tarif normal), in orele de program 09:00-18:00 de pe Site, sau la adresa de e-mail: [email protected]REZERVA DE PROPRIETATE

    1. Proprietarul site-ului isi pastreaza dreptul de proprietate deplina si integrala asupra produselor ce formeaza obiectul contractului de vanzare-cumparare, pana la incasarea integrala, in principal, a pretului.

  PROPRIETATE INTELECTUALA

   1. Marcile care figureaza pe site-ul proprietarului, impreuna cu toate marcile figurative sau nu, toate ilustratiile, imaginile si logotipurile si orice continut de pe Site sunt si raman proprietatea detinatorului stie-ului sau a titularului drepturilor de proprietate intelectuala in cauza.
   2. Orice reproducere totala sau partiala, modificare sau utilizare a acestor marci, ilustratii, imagini si logotipuri sau a oricarui alt continut de pe Site, indiferent de motiv si pe orice fel de suport, fara acordul expres, scris si prealabil al proprietarului site-ului sau al titularului drepturilor de proprietate intelectuala in cauza, este strict interzisa. Aceste dispozitii se aplica oricaror drepturi de autor, desene si modele, brevete care figureaza si/sau sunt utilizate pe Site.
    PROBELE

    1. Proprietarul site-ului web lucreaza la protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor sai, asigurand un ridicat nivel de securitate, insa si utilizatorul joaca un rol in protejarea datelor cu caracter personal. Utilizatorul trebuie sa mentina in special securitatea tranzactiilor sale online, de exemplu sa nu comunice nimanui numele de utilizator (adresa de mesagerie electronica a Utilizatorului) si/sau parola, totodata schimbandu-si cu regularitate parola. In acest caz, Proprietarul site-ului web nu poate fi trasa la raspundere pentru divulgarea informatiilor despre utilizator a oricarei persoane care a folosit numele de utilizator (adresa de mesagerie electronica a utilizatorului) si/sau parola acestuia.
    2. Astfel, utilizarea numelui de utilizator (adresa de mesagerie electronica a utilizatorului) si/sau parola utilizatorului dovedesc identitatea acestuia, exigibilitatea si validarea Comenzii, a sumelor corespunzatoare. Proprietarul site-ului web nu va putea fi in niciun caz tras la raspundere pentru utilizarea frauduloasa a acestor informatii.
    3. Furnizarea numarului de card bancar si validarea finala a Comenzii fac dovada acceptarii respectivei Comenzi si a exigibilitatii sumelor angajate prin selectarea produselor din Comanda. Registrele computerizate tinute in sistemele informatice ale proprietarul site-ului web si ale partenerilor sai vor fi considerate probe care atesta comunicarile, Comenzile si platile intervenite intre Parti.
    4. Partile convin ca toate datele, informatiile, fisierele si orice alte elemente digitale comunicate intre parti vor constitui dovezi admisibile, valabile, opozabile si care au forta probanta a unui inscris sub semnatura privata.
    5. Partile se angajeaza sa nu conteste admisibilitatea, validitatea, aplicabilitatea sau valoarea probatorie a elementelor mentionate anterior si existente in format electronic. Daca nu se dovedeste altfel, aceste elemente vor fi valabile si aplicabile intre parti in acelasi mod, in aceleasi conditii si cu aceeasi forta probanta ca orice document intocmit, primit sau pastrat in scris.FORMULAREA RECLAMATIILOR
     1. Reclamatiile privind serviciul pot fi transmise de catre utilizatori in termen de 14 zile de la data finalizarii acestuia prin mijloace electronice la adresa de e-mail: [email protected]o sau la adresa sediului social al proprietarului site-ului.
     2. Reclamatia trebuie sa contina date care sa permita identificarea utilizatorului, a obiectului reclamatiei si a cererilor legate de reclamatie.
     3. Toate plângerile sunt solutionate imediat, in termen de cel mult 14 zile de la data depunerii plângerii. Persoana care depune reclamatia primeste un raspuns in aceeasi forma in care a fost trimisa reclamatia, cu exceptia cazului in care utilizatorul indica altfel.
    6. PUBLICAREA SI VERIFICAREA AVIZELOR
     1. Proprietarul site-ului ofera acces la opinii despre servicii sau produse. Opiniile provin in special de la utilizatorii care au cumparat un produs sau un serviciu sau de la persoane care au primit un produs sau un serviciu gratuit.
     2. Proprietarul site-ului web publica in mod independent opinii pe site-ul web. Proprietarul site-ului nu este obligat sa publice opinii pe site si are dreptul de a le elimina daca, in opinia sa, acest lucru este justificat. De asemenea, acesta poate publica opinii selectate.Proprietarul site-ului depune toate eforturile pentru a se asigura ca opiniile prezentate pe site sunt fiabile si provin de la persoane care au utilizat un anumit produs sau serviciu. In acest scop, acesta ia masuri rezonabile si proportionale pentru a verifica sursa opiniei.
     3. Proprietarul site-ului incearca sa obtina consimtamântul pentru a publica opinii in scopuri de marketing si pentru a difuza opinii selectate sau toate opiniile impreuna cu imaginea acestor persoane. Opiniile prezentate pe Site sunt verificate de catre Proprietarul Site-ului prin contactarea autorilor opiniilor, in cazul in care exista suspiciuni ca acestea nu provin de la Utilizatori care au utilizat un anumit produs sau serviciu.
     4. Proprietarul site-ului web nu utilizeaza recenzii cumparate sau sponsorizate.RASPUNDEREA
      1. Anterior plasarii Comenzii, Utilizatorul declara ca are capacitate juridica deplina pentru a se angaja in temeiul Termenilor si Conditiilor de Vanzare. Proprietarul site-ului web nu poate fi in niciun caz obligata sa verifice capacitatea juridica a vizitatorilor Site-ului si/sau a Utilizatorilor. Prin urmare, in cazul in care o persoana fara capacitate juridica comanda produse pe site-ul web, reprezentantii legali ai acesteia (in special parinti, tutori) isi vor asuma intreaga raspundere a comenzii si vor fi obligati sa efectueze plata pretului aferent.
      2. PROPRIETARUL SITE-ULUI WEB ISI DECLINA ORICE RASPUNDERE PENTRU DAUNELE DIRECTE SAU INDIRECTE, PREVIZIBILE SAU NU, PROVOCATE CU OCAZIA UTILIZARII SITE-ULUI. IN IPOTEZA IN CARE RASPUNDEREA PROPRIETARUL SITE-ULUI WEB TREBUIE STABILITA PENTRU UN PREJUDICIU SUFERIT DE UN UTILIZATOR, EXCLUSIV PENTRU FAPTUL DE A FI PLASAT O COMANDA, ACEASTA ESTE LIMITATA LA CONTRAVALOAREA COMENZII ACHITATE DE CUMPARATOR CATRE PROPRIETARUL SITE-ULUI WEB.

      MODIFICAREA

      1. Proprietarul site-ului web isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza Conditiile Generale fara preaviz. Pentru a fi informat cu privire la eventualele modificari, proprietarul site-ului web il sfatuieste pe utilizator si, in general, pe orice utilizator, sa reciteasca regulat prezentul regulament.

      DISPOZITII FINALE

      1. Pentru evitarea oricarui dubiu, niciuna dintre dispozitiile Regulamentului site-ului nu limiteaza drepturile utilizatorului, inclusiv ale utilizatorului cu statut de utilizator sau de intreprinzator. In cazul in care o clauza ar fi incompatibila cu drepturile utilizatorului, se aplica cu prioritate prevederile legale in materie. 
      2. In aspectele care nu sunt reglementate de Regulamentul site-ului web, se aplica dispozitiile legale in vigoare pe teritoriul Romaniei.Regulamentul privind site-ul web intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2023.

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

 • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
 • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy