în august primești 25% discount. Sună! +40 374 349 900

Webinar gratuit – Data Science

Vrei să dobândești competențe cu adevărat importante?

Viteza cu care sunt create datele și posibilitatea utilizării lor în diverse industrii, precum finanțe, asigurări, medicină sau IT, înseamnă că cererea de oameni care pot gestiona, procesa și optimiza aceste informații nu se va schimba rapid. Știința datelor intră cu adevărat în viața noastră și experimentează un adevărat boom. Profită de acest fapt!

vreau să fac asta
 • când
  25.08
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
  participă close modal  Data Scientist – o vedetă pe piața de resurse umane

  Data Scientist este un specialist care are mai multe cunoștințe de statistică decât un programator obișnuit și mai multe cunoștințe de programare decât un statistician obișnuit. Data Science este un domeniu relativ tânăr în industria IT și, pe scurt, este pur și simplu știința datelor. Data Scientist combină abilitățile unui programator și ale unui analist de date. Popularitatea bruscă a acestei profesii arată, de asemenea, că companiile se luptă din ce în ce mai mult cu dezorganizarea datelor și au nevoie, mai presus de toate, de o combinație eficientă, dar și creativă, a diferitelor tipuri de analize.

  • când
   25.08
   la ce oră
   18:30
   tipul evenimentului
   webinar gratuit
   locaţie
   remote
   participă close modal   Știai că…

   Salariul mediu pentru Data Scientist este de 8500 RON pe lună?

   IBM prognozează că cererea dedata scientists va crește cu 28% în următorii ani?

   88% dintre specialiștii data sciencer sunt mulțumiți de profesia lor?

   Nu mai astepta!

   Află astăzi rețeta pentru un nou job incitant.

   Mă înscriu la webinar

   Despre ce o să vorbim?

   De ce ar fi bine să iei în serios schimbarea?

   Știm că schimbarea vine deseori la pachet cu frica și anxietatea. Dar a bate pasul pe loc este chiar mai rău. Află cum poți face primul pas și oferă-ți șansa pentru un viitor mai bun. Am primit deja încrederea celor peste 15.000 de persoane care și-au schimbat cariera alături de noi.

   Cum poți face primul pas chiar astăzi?

   Așteptarea a luat sfârșit. Ascultă poveștile persoanelor care au decis să facă schimbarea, deși au avut multe îngrijorări la început, ca și tine. Nu mai aștepta după unii sau după alții și ia lucrurile în propriile mâini astăzi.

   Cum să-ți atingi obiectivul și să schimbi un loc de muncă?

   Îți vom arăta căile pe care le poți alege pentru a fi un profesionist într-un loc complet diferit de cel de astăzi, în doar câteva luni. În plus, îți vom oferi instrumentele pentru a afla care sunt punctele tale forte și cum să le folosești în timp ce cauți printre ofertele de muncă.

   Nu vreau să mai aștept

   Îmi schimb viața începând de astăzi.

   Mă înscriu la webinar

   Vezi care sunt traseele de carieră