Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

Full Stack Developer

⭐ Cursuri online remote, live

⭐ 280 de ore de studiu intens 

⭐ Competențe vaste în programare front-end și back-end (4-6 limbaje)

⭐ Mentorat practic și aplicat

⭐ Acreditări oficiale de la Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări

⭐ Diplomă recunoscută în Uniunea Europeană, SUA și Canada

⭐ De la 10117 RON sau 421 RON/lunar

⭐ Bonus: Garanție de angajare

Înscrie-te acum

Full-stack reprezintă cel mai complex set de competențe digitale tehnice. Este o alegere sigură, mai ales dacă ești începător și vrei să obții o perspectivă completă asupra programării. În calitate de full-stack developer, vei învăța să lucrezi cu baze de date, servere, inginerie de sistem, și programare front-end și back-end.

Pentru a deveni un full-stack developer, pregătirea necesită un parcurs educațional intensiv, dar complet accesibil oricui are o dorință autentică de învățare, indiferent de experiență. La SDAcademy, îți oferim o cale clară și adaptată individual prin care poți atinge acest obiectiv, urmând cursuri construite cu o metodologie full-stack. Vei dobândi o înțelegere profundă a development-ului și vei fi pregătit să construiești, să testezi și să implementezi soluții software de la zero.

Prin ce diferă cursurile SDA?

Modul Weekend

 • Sâmbăta și duminica, 09 AM – 16 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 10.117 RON pentru pachetul IT Career
 • Metode de plată flexibile

Modul Seară

 • Luni – Joi, 18 PM – 21 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 10.117 RON pentru pachetul IT Career
 • Metode de plată flexibile

Oferim mai mult decât un curs de full-stack development; oferim un drum personalizat nevoilor tale și pieței actuale de muncă. Cursurile noastre în Javascript, Java, și Python urmează o metodologie full-stack, asigurând că avansezi eficient spre a deveni un programator competent și versatil.

Fiecare cursant începe de la un nivel diferit. Tocmai de aceea, după ce completezi formular de aplicare, vei beneficia de coaching gratuit, destinat optimizării traseului tău educațional, alegându-se cursurile care îți vor amplifica potențialul și te vor îndrepta cu certitudine spre expertiza în full-stack.

Ce poți studia

Cursurile SDA îți oferă o bază solidă în programarea frontend și backend, învățându-te să creezi interfețe intuitive și să gestionezi logica aplicațiilor:

Front-end

Front-end: Vei învăța să creezi interfețe web user-friendly și responsive, începând cu HTML, CSS, până la JavaScript.

Back-end

Back-end: Explorând tehnologii ca Node.js, Python și Ruby, vei învăța să construiești aplicații puternice și scalabile.

Baze de date

Baze de date: Vei gestiona și integra baze de date eficiente folosind MySQL și MongoDB.

 

După finalizarea cursurilor, vei obține o certificare care îți validează competențele și îți deschide uși în cariera de dezvoltator full-stack.

Vreau sa-mi schimb profesia

ma inscriu la curs

Mai mult decât un bootcamp, mai eficient decât la universitate

La SDA schimbăm modul în care suntem obișnuiți să înțelegem educația. Am creat un model de învățare actualizat, adaptat la cerințele și cultura locurilor de muncă de astăzi. 

Te învățăm exact tehnologiile pentru care companiile noastre partenere fac angajări. Trainerii noștri activează în companii, cunosc foarte bine nevoile existente, adaptând mereu pregătirea ta la ceea ce se cere cu adevărat.

În campusul nostru online, te vei alătura unei echipe de studiu și vei avansa prin intermediul workshopurilor interactive, sesiunilor dedicate de coaching sau de consultanță și proiectelor de grup, în perechi sau individuale. Vei lucra la task-uri inspirate din viața reală pentru a-ți dezvolta abilitățile tehnice și propriul portofoliu de proiecte.

Tehnologii în care te introducem:

⭐ JavaScript
⭐ HTML
⭐ CSS
⭐ CMS
⭐ Java
⭐ Spring
⭐ Angular
⭐ Node.js
⭐ TypeScript,
⭐ Python
⭐Django
⭐ Flask,
⭐ PyCharm
⭐ SQL

Ai întrebări? Suntem aici să te ajutăm!

Programează o discuție cu unul dintre consultanții noștri educaționali.

Aplică

Job garantat

Programatorii full-stack sunt extrem de căutați. La SDA, oferim pregătire suplimentară pentru a-ți asigura un loc de muncă la finalul programului cu ajutorul pachetului nostru Garanție de Angajare. 

Descoperă programarea full-stack și lansează-te în cariera IT dorită. Optează pentru pachetul nostru Garanție de Angajare, și îți  garantăm că timpul, banii și efortul pe care le vei investi în viitorul tău vor avea rezultate pe termen lung.

Povești de succes

Salutare tuturor, Datorita pandemiei si altor factori activitatea mea profesionala devenise instabila, fapt pentru care a trebuit sa ma mobilizez. M-am gandit bine ce imi place si ce as putea sa fac, am cerut cateva sfaturi apropiatilor,iar intr-o dimineata de vara pur si simplu am luat decizia de a incepe sa invat programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmand ca in cel mai scurt timp sa incep un curs Python. Nu pot spune ca a fost usor, dar am intalnit oameni dedicati si rabdatori si intr un final am reusit sa inteleg cum merg lucrurile, sa duc cursul la bun sfarsit si surprinzator am reusit sa-mi gasesc si job. Focus si “never give up” si totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu

Din dorinta de a face o schimbare in cariera am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a inceput inca din perioada de vara si pot spune ca am luat o decizie foarte buna intrucat pe parcursul acestuia am reusit sa dobandesc multe cunostinte folositoare pentru a reusi sa ma dezvolt in acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicati si pregatiti in acest domeniu, dar si cu mult efort personal am reusit sa fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni

“Am inceput cursul de Software tester deoarece imi doream sa intru in lumea IT.Profesori sunt bine pragatiti si foarte rabdatori, mi-a placut foarte mult ca sunt oamenii care activeaza in job-uri de QA si am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am inceput sa imi caut un job dupa 3 luni de curs si am reusit sa ma angajez in a 4 a luna de dupa curs. Recomand cursul cu toata increderea, m-a ajutat foarte mult in cariera mea.”

Serban Stefan

Numele meu este Andrei și am avut o experiență anterioară în domeniul retailului, însă am dorit să fac o schimbare profesională. Încă de la o vârstă fragedă, am fost pasionat de calculatoare, dar nu am avut oportunitatea să lucrez în acest domeniu până acum. Am decis să mă înscriu la un curs de JavaScript în toamnă, însă din cauza programului meu de la serviciu, nu am putut să continui cursul. Am reușit în cele din urmă să îl urmez în timpul verii. Am fost extrem de mulțumit de acest curs. Am descoperit că instruirea în timpul verii mi-a oferit oportunitatea de a mă concentra mai bine și de a mă dedica pe deplin învățării JavaScript-ului. Profesorii au fost excepționali, iar resursele și suportul oferite au fost de mare ajutor în procesul meu de învățare. A fost mult mai convenabil pentru mine să fac cursul în vara, deoarece imediat după aceea am reușit să obțin un loc de muncă în IT în toamnă. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a participa la acest curs și cred că a fost un pas important în transformarea mea în cariera de IT.

Andrei Filip

O cale accesibilă către programare. Aplică astăzi!

Nu e nevoie de experiență prealabilă. Coaching-ul nostru individualizat și comunitatea de sprijin te vor ghida prin fiecare etapă a călătoriei tale. Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

Aplică astăzi!

Cum pot finanţa cursul?

Plată integrală

Nu ai nevoie de rate sau finanţare? Alege să plăteşti integral. Completând acest formular, poţi beneficia de o reducere suplimentară.

Plătești în până la 60 rate
• 3-60 rate
• Până la 12 bănci partenere
• Acces GRATUIT la consilierea unui broker financiar
• Formalităţi simple, telefonic
Credit instant 100% online prin TBI Bank

 • până la 24 rate fără dobândă
 • 10 minute – timp de răspuns
 • 24/7
 • 100% online – semnare electronică
 • Fără drumuri la bancă

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Card de credit/ cumpărături
 • STAR BT – până la 24 de rate fără dobândă
 • First Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • Alpha Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • CEC Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • BCR – până la 12 de rate fără dobândă
 • Card Avantaj – până la 12 de rate fără dobândă
 • Garanti Bank – până la 12 de rate fără dobândă
 • BRD Bank – până la 6 de rate fără dobândă

 

Creditul pentru Studii – BCR Study UP

Ești student, masterand, angajat, somer sau pur și simplu îți dorești o carieră în IT?

Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN ar putea fi soluția pentru a-ți îndeplini visurile.

Ai perioadă de grație pe durata cursului plus încă 6 luni după finalizarea acestuia – practic, începi să plătești rata după FINALIZAREA CURSULUI.

 

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Rate SDA
 • Posibilitatea de a eșalona plata până la 3 rate, comision 0;
 • Fără taxe ascunse;
 • Plata poate fi efectuată online, prin intermediul serviciului Home Banking;

Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy