NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Full Stack Developer

⭐ Cursuri online remote, live

⭐ 280 de ore de studiu intens 

⭐ Competențe vaste în programare front-end și back-end (4-6 limbaje)

⭐ Mentorat practic și aplicat

⭐ Acreditări oficiale de la Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări

⭐ Diplomă recunoscută în Uniunea Europeană, SUA și Canada

⭐ De la 10117 RON sau 421 RON/lunar

⭐ Bonus: Garanție de angajare

Înscrie-te acum

Full-stack reprezintă cel mai complex set de competențe digitale tehnice. Este o alegere sigură, mai ales dacă ești începător și vrei să obții o perspectivă completă asupra programării. În calitate de full-stack developer, vei învăța să lucrezi cu baze de date, servere, inginerie de sistem, și programare front-end și back-end.

Pentru a deveni un full-stack developer, pregătirea necesită un parcurs educațional intensiv, dar complet accesibil oricui are o dorință autentică de învățare, indiferent de experiență. La SDAcademy, îți oferim o cale clară și adaptată individual prin care poți atinge acest obiectiv, urmând cursuri construite cu o metodologie full-stack. Vei dobândi o înțelegere profundă a development-ului și vei fi pregătit să construiești, să testezi și să implementezi soluții software de la zero.

Prin ce diferă cursurile SDA?

Modul Weekend

 • Sâmbăta și duminica, 09 AM – 16 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 10.117 RON pentru pachetul IT Career
 • Metode de plată flexibile

Modul Seară

 • Luni – Joi, 18 PM – 21 PM
 • 280 live cu trainer
 • preț: de la 10.117 RON pentru pachetul IT Career
 • Metode de plată flexibile

Oferim mai mult decât un curs de full-stack development; oferim un drum personalizat nevoilor tale și pieței actuale de muncă. Cursurile noastre în Javascript, Java, și Python urmează o metodologie full-stack, asigurând că avansezi eficient spre a deveni un programator competent și versatil.

Fiecare cursant începe de la un nivel diferit. Tocmai de aceea, după ce completezi formular de aplicare, vei beneficia de coaching gratuit, destinat optimizării traseului tău educațional, alegându-se cursurile care îți vor amplifica potențialul și te vor îndrepta cu certitudine spre expertiza în full-stack.

Ce poți studia

Cursurile SDA îți oferă o bază solidă în programarea frontend și backend, învățându-te să creezi interfețe intuitive și să gestionezi logica aplicațiilor:

Front-end

Front-end: Vei învăța să creezi interfețe web user-friendly și responsive, începând cu HTML, CSS, până la JavaScript.

Back-end

Back-end: Explorând tehnologii ca Node.js, Python și Ruby, vei învăța să construiești aplicații puternice și scalabile.

Baze de date

Baze de date: Vei gestiona și integra baze de date eficiente folosind MySQL și MongoDB.

 

După finalizarea cursurilor, vei obține o certificare care îți validează competențele și îți deschide uși în cariera de dezvoltator full-stack.

Vreau sa-mi schimb profesia

ma inscriu la curs

Mai mult decât un bootcamp, mai eficient decât la universitate

La SDA schimbăm modul în care suntem obișnuiți să înțelegem educația. Am creat un model de învățare actualizat, adaptat la cerințele și cultura locurilor de muncă de astăzi. 

Te învățăm exact tehnologiile pentru care companiile noastre partenere fac angajări. Trainerii noștri activează în companii, cunosc foarte bine nevoile existente, adaptând mereu pregătirea ta la ceea ce se cere cu adevărat.

În campusul nostru online, te vei alătura unei echipe de studiu și vei avansa prin intermediul workshopurilor interactive, sesiunilor dedicate de coaching sau de consultanță și proiectelor de grup, în perechi sau individuale. Vei lucra la task-uri inspirate din viața reală pentru a-ți dezvolta abilitățile tehnice și propriul portofoliu de proiecte.

Tehnologii în care te introducem:

⭐ JavaScript
⭐ HTML
⭐ CSS
⭐ CMS
⭐ Java
⭐ Spring
⭐ Angular
⭐ Node.js
⭐ TypeScript,
⭐ Python
⭐Django
⭐ Flask,
⭐ PyCharm
⭐ SQL

Ai întrebări? Suntem aici să te ajutăm!

Programează o discuție cu unul dintre consultanții noștri educaționali.

Aplică

Job garantat

Programatorii full-stack sunt extrem de căutați. La SDA, oferim pregătire suplimentară pentru a-ți asigura un loc de muncă la finalul programului cu ajutorul pachetului nostru Garanție de Angajare. 

Descoperă programarea full-stack și lansează-te în cariera IT dorită. Optează pentru pachetul nostru Garanție de Angajare, și îți  garantăm că timpul, banii și efortul pe care le vei investi în viitorul tău vor avea rezultate pe termen lung.

Vezi ce spun absolvenții despre experiența lor

Interesul meu pentru tehnologie a început odată cu utilizarea anumitor aplicații la serviciu, din perspectiva de user, astfel că dincolo de îndeplinirea taskurilor operaționale, am vrut să știu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a învăța un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe și a unor traineri care îți inspiră profesionalism, ceea ce am și găsit la SDA. În prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, într-un context cu totul nou, dar știind anumite principii informatice si computaționale voi putea face față cerințelor acestei poziții.

Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer
Reviews stars

Cursul axat pe Data Science a fost de mare ajutor pentru mine. A fost un curs intensiv, unde am dobândit o gamă largă de cunoștințe în legătură cu partea tehnică, dar și cu domeniul în sine. Unul dintre avantajele evidente ale unui curs plătit cu trainer este interacțiunea directă și feedback-ul personalizat pe care îl primești. Deși cursurile online gratuite pot oferi acces la materialele de învățare, ele rareori oferă oportunitatea de a interacționa cu un expert în domeniu și de a primi ghidare directă în procesul de învățare. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul Data Science.

Petre Balanoiu
Reviews stars

Salutare tuturor! Datorită pandemiei și altor factori activitatea mea profesională devenise instabilă, fapt pentru care a trebuit să mă mobilizez. M-am gândit bine la ce îmi place și ce aș putea să fac, am cerut câteva sfaturi apropiaților, iar într-o dimineață de vară pur și simplu am luat decizia de a începe să învăț programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmând ca în cel mai scurt timp să încep un curs Python. Nu pot spune că a fost ușor, dar am întâlnit oameni dedicați și răbdători și într-un final am reușit să înțeleg cum merg lucrurile, să duc cursul la bun sfârșit și surprinzător am reușit să-mi găsesc și job. Focus și “never give up” și totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania
Reviews stars

Din dorința de a face o schimbare în carieră am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a început încă din perioada de vară și pot spune că am luat o decizie foarte bună întrucât pe parcursul acestuia am reușit să dobândesc multe cunoștințe folositoare pentru a reuși să mă dezvolt în acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicați și pregătiți în acest domeniu, dar și cu mult efort personal am reușit să fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte
Reviews stars

Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!

Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt
Reviews stars

Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Ca încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o variantă foarte bună pentru cei care vor să intre în industria IT.

Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio
Reviews stars

Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.

Ioan Cioca
Reviews stars

După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.

Sebastian Costica
Reviews stars

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt
Reviews stars

Am început cursul de software tester deoarece îmi doream să intru în lumea IT. Profesorii sunt bine pregătiți și foarte răbdători, mi-a plăcut foarte mult că sunt oameni care activează în job-uri de QA și am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am început să îmi caut un job după 3 luni de curs și am reușit să mă angajez în a patra lună de după curs. Recomand cursul cu toată încrederea, m-a ajutat foarte mult în cariera mea.

Serban Stefan SQA Engineer – IGT
Reviews stars

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube
Reviews stars

A fost o experiență foarte plăcută alături de SDA, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima, ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru că job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta în continuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer
Reviews stars

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech
Reviews stars

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.

Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service
Reviews stars

O cale accesibilă către programare. Aplică astăzi!

Nu e nevoie de experiență prealabilă. Coaching-ul nostru individualizat și comunitatea de sprijin te vor ghida prin fiecare etapă a călătoriei tale. Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

Aplică astăzi!

Cum pot finanţa cursul?

Plată integrală

Nu ai nevoie de rate sau finanţare? Alege să plăteşti integral. Completând acest formular, poţi beneficia de o reducere suplimentară.

Plătești în până la 60 rate
• 3-60 rate
• Până la 12 bănci partenere
• Acces GRATUIT la consilierea unui broker financiar
• Formalităţi simple, telefonic
Credit instant 100% online prin TBI Bank

 • până la 24 rate fără dobândă
 • 10 minute – timp de răspuns
 • 24/7
 • 100% online – semnare electronică
 • Fără drumuri la bancă

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Card de credit/ cumpărături
 • STAR BT – până la 24 de rate fără dobândă
 • First Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • Alpha Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • CEC Bank – până la 24 de rate fără dobândă
 • BCR – până la 12 de rate fără dobândă
 • Card Avantaj – până la 12 de rate fără dobândă
 • Garanti Bank – până la 12 de rate fără dobândă
 • BRD Bank – până la 6 de rate fără dobândă

 

Creditul pentru Studii – BCR Study UP

Ești student, masterand, angajat, somer sau pur și simplu îți dorești o carieră în IT?

Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN ar putea fi soluția pentru a-ți îndeplini visurile.

Ai perioadă de grație pe durata cursului plus încă 6 luni după finalizarea acestuia – practic, începi să plătești rata după FINALIZAREA CURSULUI.

 

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Rate SDA
 • Posibilitatea de a eșalona plata până la 3 rate, comision 0;
 • Fără taxe ascunse;
 • Plata poate fi efectuată online, prin intermediul serviciului Home Banking;

Contactează-ne telefonic la numărul (+4) 0374 349 900 sau completând formularul de mai jos.

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy