Politica de confidențialitate

 

 

 • §1

 

Administratorul datelor personale colectate prin intermediul portalului Internet sdacademy.pl (numit în continuare Portal) este Software Development Academy societate cu răspundere limitată cu sediul în Gdynia (81-451), Aleja Zwycięstwa 96/98, număr NIP (CUI): 5842741225. Nr REGON (Înregistrare la Registrul Comerțului): 361328749 (numită în continuare Administrator).

 

 • §2

 

Datele personale ale Utilizatorului vor fi protejate conform Regulamentului Parlamentului European și a Consiliului ( CE) 2016 2016/679 din data de 27 aprilie 2016 despre protecția persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor personale și transferul liber al acestor date, abrogând directiva 95/46/CE.

Administratorul utilizează mijloacele de siguranță care au ca scop protecția datelor împotriva pierderii, utilizării neadecvate sau modificării ilegale.

Administratorul poate avea obligația de divulgare a informațiilor față de organele autorizate în conformitate cu cerințele legislației.

 

 • §3

 

Administratorul colectează informații despre utilizarea prezentului Portal prin salvarea datelor tehnologice în fișierele de sistem, ca de exemplu data accesări portalului și adresa IP. Aceste informații sunt utilizate numai pentru scopuri administrative și statistice și nu permit identificarea unui Utilizator specific. Datele colectate automat pot fi utilizate:

 

 • – la analizarea comportamentului Utilizatorilor Portalului;
 • – la colectarea datelor demografice despre Utilizatori;
 • – la personalizarea conținutului Portalului.

 

Datele personale ale Utilizatorilor sunt colectate în cazul:

 • – contactului Utilizatorului cu Administratorul prin e-mail sau
 • – înregistrarea Utilizatorului în Portal.

 

După primirea acordului Utilizatorului, Administratorul poate prelucra datele personale ale Utilizatorului cu scopul de transmitere pe adresa e-mail indicată a informațiilor comerciale conform Legii din 18 iulie 2002 despre prestarea serviciilor electronice, precum și pentru realizarea serviciului.

Datele personale care sunt încredințate de Utilizator Administratorului sunt prelucrate:

 

 • – pentru adaptarea mai bună la necesitățile Utilizatorului a serviciilor prestate de Administrator;
 • – pentru pregătirea ofertelor de cursuri, muncă, stagiu, practică sau altă modalitate de colaborare pentru Utilizator;
 • – pentru informarea despre progresele în educație;
 • – pentru soluționarea reclamațiilor sau a cererilor Utilizatorului;
 • – pentru crearea de statistici legate de utilizarea Portalului, care vor fi folosite la îmbunătățirea serviciilor prestate de Administrator;
 • – pentru trimiterea de informațiilor comerciale și marketing (după primirea acordului);
 • – pentru operațiunile de marketing ale persoanelor terțe (după primirea acordului).

 

Utilizarea Portalului și transmiterea datelor Administratorului este absolut benevolă. Neindicarea datelor personale poate avea ca efect imposibilitatea de utilizare a anumitor servicii de către Utilizator. Administratorul cere numai datele indispensabile pentru realizarea serviciului sau răspunderea la întrebările Utilizatorului Portalului.

Datele Utilizatorului vor fi păstrate pentru perioada indispensabilă până la retragerea acordului Utilizatorului pentru prelucrarea acestora în scopurile indicate la §3 pct. 3.

 

 • §4

 

În orice moment Utilizatorul are dreptul de a cere accesarea datelor, corectarea, ștergerea, limitarea prelucrării, dreptul de transfer a datelor, dreptul de refuz și dreptul de anulare a consimțământului fără a influența legalitatea prelucrării care a fost efectuată în baza consimțământului înainte de anularea acestuia.

Pentru a beneficia de aceste drepturi utilizatorul trebuie să trimită un e-mail pe adresa [email protected] sau să utilizeze instrumentele disponibile în Portal care permit contactarea Administratorului sau a Inspectorului pentru Protecția Datelor Personale.

 

 • §5

 

Această politica de confidențialitate se aplică numai pentru Portal. Portalul poate conține linkuri către alte pagini Internet. Administratorul recomandă ca, după accesarea altor pagini Internet, Utilizatorul să se informeze asupra politicii de confidențialitate a acestor pagini.

În caz de obiecții, acestea pot fi transmise pe adresa de e-mail [email protected].