Special Offer! Completează formularul şi poţi obţine un discount de până la 4500 RON

Elena Anghel

Trainerii ne oferă mult suport, anunțându-ne când știu de anunțuri de joburi pentru juniori. Cred că am reușit să mă angajez pentru că am început să aplic din timpul cursului la joburi chiar dacă nu îndeplineam toate condițiile încă. Am avut 9 interviuri la 6 companii diferite și după fiecare am început să mă simt tot mai relaxat. Deși m-am simțit descurajat, am ales să mă concentrez pe ce puteam învăța din situație. Cât despre jobul meu actual, am fost contactat prin intermediul profilului meu de Linkedin. Unul din motivele pentru care am fost contactat a fost cursul de Java absolvit. Interviul a conținut o un exercițiu în Excel și un test logic. Nu este un job de developer dar este într-un domeniu tehnic. Voi învăța Python și alte programe și cred ca sunt pe drumul bun.

Emanuel Halip

Fiind student la AC, aveam cunstinte de programare. Cursul m-a ajutat sa-mi conturez mai bine ce stiam si sa aprofundez si sa invat lucruri de actualitate, lucruri pe care nu le faci in facultate. Am ales cursul de Java la recomandarea unui prieten. Initial am auzit auzit doar lucruri bune despre curs, dar cand am vazut numarul de ore, programa in sine si lucrurile ce erau prezentate in curs am zis ca este exact ceea ce am eu nevoie. Temele ce s-au abordat la curs s-au dovedit a fi mai tarziu exact ceea ce aveam eu nevoie ca sa trec cu usurinta de un interviu si sa intru pe un post de java junior. Pe langa suportul teoretic s-a scris foarte mult cod. Au fost si multe teme pentru casa pe care daca le faci intelegi mult mai bine ce se preda la curs. Cursul in sine este foarte bun dar trebuie sa mentionez si faptul ca am muncit foarte mult si acasa. Am avut niste mentori geniali, plini de pasiune si dornici sa imparta cu noi experienta lor adunata de-a lungul anilor. Momentan lucrez in domeniu si nu regret nicio clipa lunile petrecute la cursul SDA. Pot sa spun ca 85% din intrebarile pe care le-am primit la interviu au fost din temele studiate la curs. M-am angajat cu o luna inainte sa termin cursul.

Ada Palacean (Mican)

Am învățat bazele programării în liceu, dar atunci mi se părea totul prea dificil pentru mine. După 12 ani, am văzut cât de rapid crește industria tehnologiei și am decis să îi acord a doua șansă, pentru a participa și eu la această uluitoare lume a viitorului. Am decis să mă înscriu la cursul SDA din curiozitate. Cursul Java părea să fie cel mai complet și mai detaliat curs de pe piață la momentul respectiv, prin urmare, am hotărât să îi acord o șansă. Am lucrat anterior ca inginer de producție și acolo am început să implementăm tehnologii noi (în direcția industrializării 4.0). Am remarcat beneficiile aduse de automatizarea software și de asistența pentru producție în procesul de fabricație, dar și în alte industrii. Am fost fascinată de acest lucru și am vrut să înțeleg mai bine totul. Formatorii și colegii joacă un rol esențial în această tranziție. Este vorba de sfaturi, de sprijin și de împărtășirea experiențelor profesionale. Lucrez mai mult pe partea operațională, dar atitudinea, bazele de date și sarcinile de configurare m-au ajutat enorm.

Lorena Ana

Interesul meu pentru tehnologie a inceput odata cu utilizarea anumitor aplicatii la serviciu, din perspectiva de user, astfel ca dincolo de indeplinirea taskurilor operationale, am vrut sa stiu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a invata un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe si a unor traineri care iti inspira profesionalism, ceea ce am si gasit la SDA. In prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, intr-un context cu totul nou, dar stiind anumite principii informatice si computationale voi putea face fata cerintelor acestei pozitii.

Sorina-Georgiana Chirilă

Pasiunea pentru programare, implicit domeniul IT, am descoperit-o încă din primul an de studiu la Liceul de Informatică din Iași. Perfecționarea în acest domeniu a continuat, urmând și finalizând cursuri până la nivel de masterat, la Facultatea de Informatică. Cu toate acestea, nu am decis să continui cu o carieră specifică studiilor mele. În acest sens, în egală măsură, scrisul a ocupat un loc important în viața mea.

La câțiva ani distanță, am dorit o schimbare. Un pas firesc a fost să mă îndrept către o școală de programare cu o structură optimă. Potrivită pentru mine, atât pentru a-mi actualiza noțiuni teoretice, cât și de a adapta elemente practice cerute astăzi pe piața muncii în IT. Am optat pentru cursul de JAVA de la SDA, o școală cu accente poloneze.

Tratând cu seriozitate și motivație cursul (învățând noțiunile predate, realizându-mi temele, cerând feedback trainerilor, colaborând cu colegii de grupă la proiecte, explorând și individual materia) am reușit să obțin o ofertă de angajare la compania NESS România, ca Junior Software Engineer. Pot spune că, am dobândit cunoștințele tehnice necesare la SDA, pentru a mă descurca cu succes la un interviu tehnic, dar și să scriu cod la nivelul cerut într-un proiect IT real. Consider că, am făcut o investiție corectă cu timpul și banii proprii.

Adina Dumitrescu

Am început să mă interesez de cursuri de programare după ce m-am întors dintr-o vacanță în Canada, unde m-a întrebat toată lumea cu ce mă ocup și dacă sunt fericită. Răspunsul a fost că nu sunt. Prin urmare, am început să caut cursuri și am descoperit SDA. Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în funcție de fișa postului sau de cerințele proiectului la care lucrez. Cei care se gândesc să se apuce de programare trebuie să aibă timp de investit în procesul de învățare. Toți formatorii SDA sunt foarte bine pregătiți și te vor ajuta pe tot parcursul cursului. Totuși, formarea implică un proces constant de învățare și trebuie să înveți cum să îți dezvolți cunoștințele.  Sunt foarte încântată de calea pe care am urmat-o după finalizarea cursului. L-am recomandat tuturor prietenilor care vor să își schimbe cariera. Primul pas este să te decizi că vrei ceva mai bun pentru tine și că meriți acel ceva din plin. Nu este niciodată prea târziu să faci schimbări care îți vor aduce mai multă bucurie în viață

Cele mai bune proiecte

Noua aplicație You Web

Ne-am propus în acest proiect să dezvoltăm o aplicație de fitness online care să mențină implicarea antrenorilor și să motiveze oamenii să ducă un stil de viață sănătos. Aplicația web include planuri alimentare, sfaturi de antrenament, o bibliotecă video cu tutoriale și un chat prietenos pentru a ține legătura. Mai mult, aplicația le permite utilizatorilor să participe la provocări pentru a atinge greutatea optimă și pentru a-și dezvolta rezistența fizică. Aceasta le oferă utilizatorilor antrenamente zilnice obligatorii și un plan alimentar, precum și toate sfaturile și trucurile de care au nevoie

Taxipy

Taxipy este o aplicație de transport care pune în legătură șoferii de taxi cu potențiali clienți. Pasagerii pot să comande un taxi din locul în care se află către o destinație anume, în limita a 30 km, își pot gestiona comanda, pot face plata și pot acorda o evaluare șoferului. Profilul pasagerului include istoricul comenzilor și posibilitatea de a raporta obiecte pierdute în mașină. Șoferii își pot verifica toate comenzile deschise, le pot accepta și finaliza sau își pot modifica profilul (de exemplu, pot să adauge o fotografie de profil care va fi afișată clienților).

NCO Bus Service

Night of the Companies (NCO) este un eveniment în cadrul căruia diferite companii organizează ziua porților deschie la sediile lor pentru a-și prezenta activitatea și pentru a primi vizitatorii care ar dori să își depună candidatura. Vizitatorii pot veni la sedii pe cont propriu sau pot folosi autobuzele speciale care fac un circuit între companii. Această aplicație ajută utilizatorii să monitorizeze liniile de autobuz și să profite la maximum de ziua porților deschise. Utilizatorii pot să vadă și să evidențieze diferite sedii ale companiilor pentru a simula deplasarea autobuzului pe o hartă tip tablă de șah și pentru a afla rapid programul acestora.

Beauty salon

Beauty salon este o aplicație web care le permite utilizatorilor să descopere serviciile oferite, să își creeze un cont și să își facă programări cu ușurință. Site-ul web include o galerie în care clienții pot găsi inspirație pentru diferite tunsori și o hartă detaliată care îi va ajuta să ajungă la salon. În plus, administratorul poate să adauge cu ușurință servicii noi, să modifice prețurile și să adauge angajați.

Ce spun absolvenții noștri

Bianca Todoran

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Adina Dumitrescu

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Levente Szilveszter

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora

Pavel Pšečuk

Foarte pe scurt, cu siguranță ți-aș sugera să încerci acest curs SDA dacă intenționezi să debutezi în lumea programării.

Povestea ta de succes începe aici

Alege un curs, dezvoltă-ți competențele, obține îndrumare în carieră și pășește în sectorul IT cu succes.

Descoperă cursurile noastre
close modal
Acest site foloseşte cookie-uri.

Accesând site-ul eşti de acord cu politica de cookie-uri. Află mai multe.

Da, sunt de acord