:fire: Back to Tech School :point_right:Oferta de toamnă -25% sau sună la 0374 349 900

Ada Palacean (Mican)

Linkedin

Am învățat bazele programării în liceu, dar atunci mi se părea totul prea dificil pentru mine. După 12 ani, am văzut cât de rapid crește industria tehnologiei și am decis să îi acord a doua șansă, pentru a participa și eu la această uluitoare lume a viitorului. Am decis să mă înscriu la cursul SDA din curiozitate. Cursul Java părea să fie cel mai complet și mai detaliat curs de pe piață la momentul respectiv, prin urmare, am hotărât să îi acord o șansă. Am lucrat anterior ca inginer de producție și acolo am început să implementăm tehnologii noi (în direcția industrializării 4.0). Am remarcat beneficiile aduse de automatizarea software și de asistența pentru producție în procesul de fabricație, dar și în alte industrii. Am fost fascinată de acest lucru și am vrut să înțeleg mai bine totul. Formatorii și colegii joacă un rol esențial în această tranziție. Este vorba de sfaturi, de sprijin și de împărtășirea experiențelor profesionale. Lucrez mai mult pe partea operațională, dar atitudinea, bazele de date și sarcinile de configurare m-au ajutat enorm.

Lorena Ana

Linkedin

Interesul meu pentru tehnologie a inceput odata cu utilizarea anumitor aplicatii la serviciu, din perspectiva de user, astfel ca dincolo de indeplinirea taskurilor operationale, am vrut sa stiu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a invata un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe si a unor traineri care iti inspira profesionalism, ceea ce am si gasit la SDA. In prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, intr-un context cu totul nou, dar stiind anumite principii informatice si computationale voi putea face fata cerintelor acestei pozitii.

Sorina-Georgiana Chirilă

Linkedin

Pasiunea pentru programare, implicit domeniul IT, am descoperit-o încă din primul an de studiu la Liceul de Informatică din Iași. Perfecționarea în acest domeniu a continuat, urmând și finalizând cursuri până la nivel de masterat, la Facultatea de Informatică. Cu toate acestea, nu am decis să continui cu o carieră specifică studiilor mele. În acest sens, în egală măsură, scrisul a ocupat un loc important în viața mea.

La câțiva ani distanță, am dorit o schimbare. Un pas firesc a fost să mă îndrept către o școală de programare cu o structură optimă. Potrivită pentru mine, atât pentru a-mi actualiza noțiuni teoretice, cât și de a adapta elemente practice cerute astăzi pe piața muncii în IT. Am optat pentru cursul de JAVA de la SDA, o școală cu accente poloneze.

Tratând cu seriozitate și motivație cursul (învățând noțiunile predate, realizându-mi temele, cerând feedback trainerilor, colaborând cu colegii de grupă la proiecte, explorând și individual materia) am reușit să obțin o ofertă de angajare la compania NESS România, ca Junior Software Engineer. Pot spune că, am dobândit cunoștințele tehnice necesare la SDA, pentru a mă descurca cu succes la un interviu tehnic, dar și să scriu cod la nivelul cerut într-un proiect IT real. Consider că, am făcut o investiție corectă cu timpul și banii proprii.

Adina Dumitrescu

Linkedin

Am început să mă interesez de cursuri de programare după ce m-am întors dintr-o vacanță în Canada, unde m-a întrebat toată lumea cu ce mă ocup și dacă sunt fericită. Răspunsul a fost că nu sunt. Prin urmare, am început să caut cursuri și am descoperit SDA. Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în funcție de fișa postului sau de cerințele proiectului la care lucrez. Cei care se gândesc să se apuce de programare trebuie să aibă timp de investit în procesul de învățare. Toți formatorii SDA sunt foarte bine pregătiți și te vor ajuta pe tot parcursul cursului. Totuși, formarea implică un proces constant de învățare și trebuie să înveți cum să îți dezvolți cunoștințele.  Sunt foarte încântată de calea pe care am urmat-o după finalizarea cursului. L-am recomandat tuturor prietenilor care vor să își schimbe cariera. Primul pas este să te decizi că vrei ceva mai bun pentru tine și că meriți acel ceva din plin. Nu este niciodată prea târziu să faci schimbări care îți vor aduce mai multă bucurie în viață

Elena Ciucă

Linkedin

Eram în căutări, voiam schimbarea, mă întrebam “Care este cea mai bună școală de programare pentru mine?”. Așa am ajuns la o prezentare a celor de la SDA, unde am aflat, destul de șocant, că: “Perioada cursului va fi ca un cantonament…” și chiar așa a fost. Inițial, până să se formeze grupa în care m-am înscris, m-am apucat să scriu de mânuță algoritmi pe caiet. Apoi am început cursul și nu trecea nicio zi fără să scriu cod, indiferent de cât de obosită eram, pentru că aveam un job în paralel. După 8 luni de curs mi-am găsit job ca și Java Developer la Ubisoft. În prezent sunt Project Manager și coordonez o echipă de developeri BackEnd/FrontEnd și QA, lucrând pentru diverși clienți externi. Acesta este un long story short. Povestea pe lung e puțin diferită, dar cu același final fericit. Am scris cod, am plâns de nervi când nu înțelegeam, am citit cărți, am aplicat în cod tot ce am citit, nu am dormit noaptea când nu înțelegeam de ce nu funcționează codul, mi-am plâns de milă, dar nu m-am dat bătută. Ce aș spune cuiva care dorește să urmeze călătoria: cred că acesta e momentul cheie peste care trebuie să trecem, momentul în care vine gândul “Dar eu nu pot face asta, nu mă duce capul”. Într-un cuvânt: perseverență. Am dat 2 interviuri tehnice din care am înțeles ce trebuie să mai repet, iar al 3-lea a fost cu noroc. Dacă ar fi să descriu perioada aceasta, ar fi: citește, scrie cod, repetă. Eu pot spune că am luat cea mai bună decizie de a face reconversia către IT, iar SDA a fost partenerul potrivit pentru mine.

Anamaria Strezoiu

Linkedin

De mult timp doream o schimbare profesională, dar nu găseam o direcție nouă care să mă atragă și, în același timp, să îmi plătească facturile. Apoi, când o prietenă a început un curs de Java și mi-a povestit detalii, am realizat că în industria IT există multe roluri, nu doar cel de programator, cum credeam inițial împreună cu o bună parte din restul lumii :). Astfel, am descoperit rapid că rolul de Software Tester mi se potrivește mănușă, din mai multe motive. Mai mult, profesia mea inițială de farmacist aducea experiență relevantă în asigurarea calității, dar și exersarea zilnică a atenției mele înnăscute la detalii. Așa că am decis să urmez cursul de Software Tester de la SDA, deoarece mi s-a părut cel mai potrivit pentru mine, dintre toate opțiunile de pe piață. Experiența cursului mi- a validat alegerea: am întâlnit oameni dedicați, care ne-au ghidat cu competență, calm și bună dispoziție, iar eu am plusat cu studiu și exerciții. Deoarece am început cursul vara, l-am finalizat, inclusiv examenul ANC, la începutul primăverii următoare, într-o perioadă optimă in care apar ofertele de internship-uri și au loc câteva târguri importante de job-uri. 3 luni, 50+ aplicații, multe teste tehnice și câteva interviuri și oferte mai târziu, îmi găseam loc în echipa minunată BetterQA, unde mă simt în continuare, după un an, exact unde trebuie: între prieteni de la care am multe de învățat și care mă sprijină atât profesional, cât și personal. Ție, celui care citești poveștile noastre și iei în considerare ideea unei schimbări, îți spun: pregătește-te pentru o perioadă provocatoare și bucură-te de procesul de învățare. Nu-ți fie teamă să pui întrebări și să faci greșeli, deoarece atunci înveți cel mai bine. Nu renunța când devine greu și ai încredere că piesele puzzle-ului, aparent disparate în prezent, îți vor dezvălui imaginea de ansamblu mai târziu. Implică-te în cât mai multe evenimente, cunoaște oameni noi, exersează, acceptă provocări. Succes!

Marius Mihai Neagu

Linkedin

Salutare tuturor, Datorita pandemiei si altor factori activitatea mea profesionala devenise instabila, fapt pentru care a trebuit sa ma mobilizez. M-am gandit bine ce imi place si ce as putea sa fac, am cerut cateva sfaturi apropiatilor,iar intr-o dimineata de vara pur si simplu am luat decizia de a incepe sa invat programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmand ca in cel mai scurt timp sa incep un curs Python. Nu pot spune ca a fost usor, dar am intalnit oameni dedicati si rabdatori si intr un final
am reusit sa inteleg cum merg lucrurile, sa duc cursul la bun sfarsit si surprinzator am reusit sa-mi gasesc si job. Focus si “never give up” si totul este realizabil.

Spatarelu Catalin

Linkedin

Din dorinta de a face o schimbare in cariera am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a inceput inca din perioada de vara si pot spune ca am luat o decizie foarte buna intrucat pe parcursul acestuia am reusit sa dobandesc multe cunostinte folositoare pentru a reusi sa ma dezvolt in acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicati si pregatiti in acest domeniu, dar si cu mult efort personal am reusit sa fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Andrei Chirea

“Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!”

Ioan Cioca

“Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.”

Sebastian Costica

“După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.”

Bogdan-George Andoni

Linkedin

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Serban Stefan

Linkedin

“Am inceput cursul de Software tester deoarece imi doream sa intru in lumea IT.Profesori sunt bine pragatiti si foarte rabdatori, mi-a placut foarte mult ca sunt oamenii care activeaza in job-uri de QA si am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu.

Am inceput sa imi caut un job dupa 3 luni de curs si am reusit sa ma angajez in a 4 a luna de dupa curs.
Recomand cursul cu toata increderea, m-a ajutat foarte mult in cariera mea.”

Andrei Filip

Linkedin

Numele meu este Andrei și am avut o experiență anterioară în domeniul retailului, însă am dorit să fac o schimbare profesională. Încă de la o vârstă fragedă, am fost pasionat de calculatoare, dar nu am avut oportunitatea să lucrez în acest domeniu până acum.

Am decis să mă înscriu la un curs de JavaScript în toamnă, însă din cauza programului meu de la serviciu, nu am putut să continui cursul. Am reușit în cele din urmă să îl urmez în timpul verii.

Am fost extrem de mulțumit de acest curs. Am descoperit că instruirea în timpul verii mi-a oferit oportunitatea de a mă concentra mai bine și de a mă dedica pe deplin învățării JavaScript-ului. Profesorii au fost excepționali, iar resursele și suportul oferite au fost de mare ajutor în procesul meu de învățare.

A fost mult mai convenabil pentru mine să fac cursul în vara, deoarece imediat după aceea am reușit să obțin un loc de muncă în IT în toamnă. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a participa la acest curs și cred că a fost un pas important în transformarea mea în cariera de IT.

 

Ana-Maria Acomi

Sunt software tester de 6 ani și predau în cadrul Software Development Academy o parte din modulele cursului “Software Tester” din acest an.
În decursul anilor, am testat o gamă largă de site-uri web, aplicații web și mobile pentru diverse platforme (iOS, Android și chiar Windows). În plus, am creat test case-uri detaliate bazate pe analiza și înțelegerea cerințelor clienților și solicitând informații suplimentare de la Business Analyst despre produsul final. Ulterior am rulat testele și am comunicat rezultatele developerilor folosind diferite tool-uri (de exemplu, Jira, Click Up, Azure). Așadar, în calitate de QA, am dezvoltat o serie de abilități, cum ar fi: gândire critică, creativitate, adaptabilitate, atenție la detalii, răbdare și persuasiune.
Prin participarea la cursuri (testare manuală și automată) și în cadrul dezvoltării proiectelor, am învățat cum să înțeleg, să anticipez și să răspund nevoilor și așteptărilor clienților referitoare la calitatea produsului.
Ca trainer, îmi doresc să împărtășesc cât mai multe detalii practice din experiența mea, astfel încât cursurile să fie interactive, susținute într-o atmosferă deschisă, relaxantă, bazată pe comunicarea cursant- trainer.
Dacă îți dorești o schimbare pentru tine și cariera ta, te aștept să ne cunoaștem! 🙂

 

Linkedin

Cele mai bune proiecte

Noua aplicație You Web

Ne-am propus în acest proiect să dezvoltăm o aplicație de fitness online care să mențină implicarea antrenorilor și să motiveze oamenii să ducă un stil de viață sănătos. Aplicația web include planuri alimentare, sfaturi de antrenament, o bibliotecă video cu tutoriale și un chat prietenos pentru a ține legătura. Mai mult, aplicația le permite utilizatorilor să participe la provocări pentru a atinge greutatea optimă și pentru a-și dezvolta rezistența fizică. Aceasta le oferă utilizatorilor antrenamente zilnice obligatorii și un plan alimentar, precum și toate sfaturile și trucurile de care au nevoie

Taxipy

Taxipy este o aplicație de transport care pune în legătură șoferii de taxi cu potențiali clienți. Pasagerii pot să comande un taxi din locul în care se află către o destinație anume, în limita a 30 km, își pot gestiona comanda, pot face plata și pot acorda o evaluare șoferului. Profilul pasagerului include istoricul comenzilor și posibilitatea de a raporta obiecte pierdute în mașină. Șoferii își pot verifica toate comenzile deschise, le pot accepta și finaliza sau își pot modifica profilul (de exemplu, pot să adauge o fotografie de profil care va fi afișată clienților).

NCO Bus Service

Night of the Companies (NCO) este un eveniment în cadrul căruia diferite companii organizează ziua porților deschie la sediile lor pentru a-și prezenta activitatea și pentru a primi vizitatorii care ar dori să își depună candidatura. Vizitatorii pot veni la sedii pe cont propriu sau pot folosi autobuzele speciale care fac un circuit între companii. Această aplicație ajută utilizatorii să monitorizeze liniile de autobuz și să profite la maximum de ziua porților deschise. Utilizatorii pot să vadă și să evidențieze diferite sedii ale companiilor pentru a simula deplasarea autobuzului pe o hartă tip tablă de șah și pentru a afla rapid programul acestora.

Beauty salon

Beauty salon este o aplicație web care le permite utilizatorilor să descopere serviciile oferite, să își creeze un cont și să își facă programări cu ușurință. Site-ul web include o galerie în care clienții pot găsi inspirație pentru diferite tunsori și o hartă detaliată care îi va ajuta să ajungă la salon. În plus, administratorul poate să adauge cu ușurință servicii noi, să modifice prețurile și să adauge angajați.

Ce spun absolvenții noștri

Bianca Todoran

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Adina Dumitrescu

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Levente Szilveszter

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora

Pavel Pšečuk

Foarte pe scurt, cu siguranță ți-aș sugera să încerci acest curs SDA dacă intenționezi să debutezi în lumea programării.

Povestea ta de succes începe aici

Alege un curs, dezvoltă-ți competențele, obține îndrumare în carieră și pășește în sectorul IT cu succes.

Descoperă cursurile noastre