Special Offer! Completează formularul şi poţi obţine un discount de până la 3500 RON

Adina Dumitrescu

Am început să mă interesez de cursuri de programare după ce m-am întors dintr-o vacanță în Canada, unde m-a întrebat toată lumea cu ce mă ocup și dacă sunt fericită. Răspunsul a fost că nu sunt. Prin urmare, am început să caut cursuri și am descoperit SDA. Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în funcție de fișa postului sau de cerințele proiectului la care lucrez. Cei care se gândesc să se apuce de programare trebuie să aibă timp de investit în procesul de învățare. Toți formatorii SDA sunt foarte bine pregătiți și te vor ajuta pe tot parcursul cursului. Totuși, formarea implică un proces constant de învățare și trebuie să înveți cum să îți dezvolți cunoștințele.  Sunt foarte încântată de calea pe care am urmat-o după finalizarea cursului. L-am recomandat tuturor prietenilor care vor să își schimbe cariera. Primul pas este să te decizi că vrei ceva mai bun pentru tine și că meriți acel ceva din plin. Nu este niciodată prea târziu să faci schimbări care îți vor aduce mai multă bucurie în viață

Ada Palacean (Mican)

Am învățat bazele programării în liceu, dar atunci mi se părea totul prea dificil pentru mine. După 12 ani, am văzut cât de rapid crește industria tehnologiei și am decis să îi acord a doua șansă, pentru a participa și eu la această uluitoare lume a viitorului. Am decis să mă înscriu la cursul SDA din curiozitate. Cursul Java părea să fie cel mai complet și mai detaliat curs de pe piață la momentul respectiv, prin urmare, am hotărât să îi acord o șansă. Am lucrat anterior ca inginer de producție și acolo am început să implementăm tehnologii noi (în direcția industrializării 4.0). Am remarcat beneficiile aduse de automatizarea software și de asistența pentru producție în procesul de fabricație, dar și în alte industrii. Am fost fascinată de acest lucru și am vrut să înțeleg mai bine totul. Formatorii și colegii joacă un rol esențial în această tranziție. Este vorba de sfaturi, de sprijin și de împărtășirea experiențelor profesionale. Lucrez mai mult pe partea operațională, dar atitudinea, bazele de date și sarcinile de configurare m-au ajutat enorm.

Pavel Pšečuk

Am intrat pe piața IT din întâmplare, în 2009. Jucam jocuri și un admin-șef m-a invitat să intru în echipa lor de conducere. Câteva luni mai târziu, m-am trezit cu toate responsabilitățile lui. Doi ani mai târziu, a devenit unul dintre cele mai mari proiecte de jocuri din Lituania. Am dobândit multe cunoștințe tehnice și netehnice. A fost prima mea experiență IT importantă. Din păcate, a trebuit să renunț în 2015 din cauza lipsei de timp liber. Înainte de cursul SDA, am lucrat ca Service Desk Specialist (nivel 1) timp de patru ani și am încercat să fiu promovat într-o funcție de conducere (Team Lead sau Manager). Din păcate, am fost respins de fiecare dată când am candidat și am candidat de patru ori. Apoi am decis să plec din companie și să caut altă direcție, o direcție mai tehnică. SDA a apărut în viața mea la momentul potrivit, chiar în fluxul de noutăți de pe Facebook. Nu am avut niciun dubiu: era o șansă să îmi schimb viața, iar astăzi sunt absolut sigur că am făcut alegerea corectă. Odată cu acest curs, mi-am început cariera în centrul IT al uneia dintre cele mai mari companii logistice din lume, ca Support Specialist nivel 2. Acum sunt Technical Support Engineer (nivel 3) într-o companie start-up foarte promițătoare, în care echipele de programare folosesc cam aceleași tehnologii pe care le-am învățat la SDA. Prin urmare, am în plan să trec pe o funcție de Junior Java Developer foarte curând. Am și un salariu aproape dublu față de cele câștigate pe cele două funcții anterioare. Cunoștințele pe care le-am dobândit la SDA te pot ajuta în carieră. Aici poți învăța cele mai noi și mai căutate tehnologii ale momentului. Cu siguranță ți-aș sugera să încerci acest curs SDA dacă intenționezi să debutezi în lumea programării. Trebuie să înțelegi că va trebui să muncești și să înveți mult, nu vei avea prea mult timp liber, vei fi stresat și probabil vei întâmpina greutăți la găsirea primului job în domeniul programării. Dar nu vei regreta niciodată că ai terminat cursul, iar visurile tale de a lucra de pe o insulă magică, cu un cocktail în mână și admirând apusul vor deveni în curând realitate.

Gabor Gyarmati

După mai multe cursuri online de Java/JavaScript pe care le-am finalizat fără prea mult succes, am văzut o reclamă pe Facebook la cursul SDA și m-am gândit că este ceea ce îmi doresc. Îmi doream profesori reali într-o sala de curs reală, cu opțiunea de a pune întrebări pe loc. Și întâlnirea introductivă în care ni s-a descris programul a fost impresionantă. Cel mai mare avantaj al participării la cursul SDA a fost că am înțeles programarea și modul în care detaliile se leagă de aspectele mai ample. Nu este vorba doar de a scrie cod în Java; am primit un pachet de instrumente și procese utilizate de echipele de programare, cum ar fi Scrum, Bitbucket, server background, programare front-end etc. Recent am obținut un job mai bun și cred că la această realizare a contat și faptul că am participat la curs și am dobândit noi cunoștințe. Funcția mea actuală nu implică scrierea de cod în Java deocamdată, dar există șansa să îmi schimb postul pe plan intern și să devin programator, care este obiectivul meu personal. În general, folosesc cam 60-70% din cunoștințele pe care le-am dobândit la SDA, ceea ce este destul de mult, cred eu.

Sindija Lūsīte

Povestea mea este destul de amuzantă, de fapt. Mi-au plăcut mereu lucrurile mai tehnice și orele de informatică în liceu, dar nu m-am considerat niciodată un potențial programator. Probabil din cauza stereotipului creat în jurul acestui job, acela de tocilar. După vreo doi ani, am văzut un serial fantastic, Mr. Robot, iar momentul nu putea fi mai potrivit. Renunțasem recent la cariera mea anterioară și încercam să îmi dau seama ce vreau să fac mai departe. Prin urmare, m-am hotărât să devin hacker. Revenind însă cu picioarele pe pământ, cu puțină încurajare din partea familiei, am decis să învăț programare și să încerc să îmi fac o carieră în industria IT. Am văzut fereastra pop-up pentru întâlnirea informativă SDA și am decis să particip. Mi-a plăcut foarte mult întâlnirea. A fost foarte distractivă și convingătoare, prin urmare, am semnat contractul imediat. A fost cea mai bună decizie luată de mine vreodată! Cursul m-a inițiat în lumea programării. Am beneficiat de practică utilă și de multe informații, uneori prea multe! Dar, ulterior, de când am început să lucrez, subiectele s-au corelat pe parcurs și au început să aibă mult mai mult sens. După ce am terminat cursul, mi-am dat seama că am învățat și am înțeles mai multe decât crezusem inițial. A fost un drum dificil de șapte luni, dar a meritat. M-a ajutat să îmi schimb cariera! Am apreciat faptul că formatorii sunt actuali profesioniști în domeniu; au oferit foarte mult din experiența lor reală pe durata cursului. În timpul cursului, m-am angajat ca specialist în asistență pentru clienți în limba germană, un job care implica aspecte tehnice și software de specialitate. A fost un mare salt pentru cariera mea în industria IT. În prezent, sunt programator junior Java și lucrez cu API-uri, ceva JUnit și testare de integrare și învăț cum să citesc și să înțeleg cod mai complicat, să dezvolt puncte finale simple. Învăț multe lucruri noi. Cursul m-a ajutat să obțin acest job și să înțeleg că voiam cu adevărat să devin programator. A acoperit multe subiecte despre limbajul Java, instrumentele și procesele utilizate într-un job în IT, care m-au ajutat să adopt atitudinea corespunzătoare. Am pornit de la zero, prin urmare, încă învăț multe lucruri de la colegii mei și din materialele de curs. Bineînțeles, încă putem să îi contactăm pe extraordinarii noștri formatori și să le cerem sfaturi sau orice ajutor de care avem nevoie.

Cele mai bune proiecte

Noua aplicație You Web

Ne-am propus în acest proiect să dezvoltăm o aplicație de fitness online care să mențină implicarea antrenorilor și să motiveze oamenii să ducă un stil de viață sănătos. Aplicația web include planuri alimentare, sfaturi de antrenament, o bibliotecă video cu tutoriale și un chat prietenos pentru a ține legătura. Mai mult, aplicația le permite utilizatorilor să participe la provocări pentru a atinge greutatea optimă și pentru a-și dezvolta rezistența fizică. Aceasta le oferă utilizatorilor antrenamente zilnice obligatorii și un plan alimentar, precum și toate sfaturile și trucurile de care au nevoie

Taxipy

Taxipy este o aplicație de transport care pune în legătură șoferii de taxi cu potențiali clienți. Pasagerii pot să comande un taxi din locul în care se află către o destinație anume, în limita a 30 km, își pot gestiona comanda, pot face plata și pot acorda o evaluare șoferului. Profilul pasagerului include istoricul comenzilor și posibilitatea de a raporta obiecte pierdute în mașină. Șoferii își pot verifica toate comenzile deschise, le pot accepta și finaliza sau își pot modifica profilul (de exemplu, pot să adauge o fotografie de profil care va fi afișată clienților).

NCO Bus Service

Night of the Companies (NCO) este un eveniment în cadrul căruia diferite companii organizează ziua porților deschie la sediile lor pentru a-și prezenta activitatea și pentru a primi vizitatorii care ar dori să își depună candidatura. Vizitatorii pot veni la sedii pe cont propriu sau pot folosi autobuzele speciale care fac un circuit între companii. Această aplicație ajută utilizatorii să monitorizeze liniile de autobuz și să profite la maximum de ziua porților deschise. Utilizatorii pot să vadă și să evidențieze diferite sedii ale companiilor pentru a simula deplasarea autobuzului pe o hartă tip tablă de șah și pentru a afla rapid programul acestora.

Beauty salon

Beauty salon este o aplicație web care le permite utilizatorilor să descopere serviciile oferite, să își creeze un cont și să își facă programări cu ușurință. Site-ul web include o galerie în care clienții pot găsi inspirație pentru diferite tunsori și o hartă detaliată care îi va ajuta să ajungă la salon. În plus, administratorul poate să adauge cu ușurință servicii noi, să modifice prețurile și să adauge angajați.

Ce spun absolvenții noștri

Bianca Todoran

Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

Adina Dumitrescu

Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

Levente Szilveszter

Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora

Pavel Pšečuk

Foarte pe scurt, cu siguranță ți-aș sugera să încerci acest curs SDA dacă intenționezi să debutezi în lumea programării.

Povestea ta de succes începe aici

Alege un curs, dezvoltă-ți competențele, obține îndrumare în carieră și pășește în sectorul IT cu succes.

Descoperă cursurile noastre
close modal