Începe un curs de IT

Ofertă specială și personalizată

Realitatea este brutală: până la 80% din populație va trebui să dobândească noi competențe. Probabil că și tu.

Alege competențele viitorului și ia un avans în cursa tehnologică. Nu mai aștepta. Locurile sunt limitate!

Cum poți beneficia de oferta specială?

 • Răspunde la întrebările de mai jos
 • Alege tehnologia pe care să o studiezi
 • Discută cu un consultant educațional

Ne dorim ca aventura ta în IT să înceapă cât mai repede posibil

 • Acesta este motivul pentru care cursurile disponibile în cadrul programului încep deja în lunile mai-iunie
 • Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi?
 • Îți este teamă de schimbare?
 • Ai mai făcut si alte cursuri dar nu te-au ajuta la nimic?
 • Completeaza formularul de mai jos și ești cu un pas mai aproape de digitalizare.

Pentru a beneficia de o ofertă personalizată, completează formularul

 

Cum funcționează: dacă aplicația ta primește undă verde din partea noastră, îți vom acorda un “Welcome discount” care va reduce prețul cursului. Te vom informa telefonic cu privire la rezultatul cererii tale.

  î
  0

  Nu pierde timpul!

  Programul nostru este limitat ca și număr de locuri. Acționează aici și acum!

  Vreau să aplic

  Împreună vom găsi direcția potrivită pentru tine

  Nu este necesar să ai experiență în domeniu. Noi te vom învăța totul de la zero. Pentru a te ajuta să faci tranziția și să treci fără probleme în lumea tehnologiei, am creat cursuri practice. În timpul acestora vei dobândi competențele necesare pentru a începe să lucrezi într-un nou rol.

  Începe cursul tău cu pâna la 4000 RON mai ieftin

  Noi te vom învăța totul de la zero. Ia parte la procesul de recrutare și îmbunătățește-ți calificările profesionale.

  Vreau să aplic

  Vezi ce spun absolvenții despre experiența lor

  Interesul meu pentru tehnologie a început odată cu utilizarea anumitor aplicații la serviciu, din perspectiva de user, astfel că dincolo de îndeplinirea taskurilor operaționale, am vrut să știu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a învăța un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe și a unor traineri care îți inspiră profesionalism, ceea ce am și găsit la SDA. În prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, într-un context cu totul nou, dar știind anumite principii informatice si computaționale voi putea face față cerințelor acestei poziții.

  Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data
  Reviews stars

  Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

  Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer
  Reviews stars

  Cursul axat pe Data Science a fost de mare ajutor pentru mine. A fost un curs intensiv, unde am dobândit o gamă largă de cunoștințe în legătură cu partea tehnică, dar și cu domeniul în sine. Unul dintre avantajele evidente ale unui curs plătit cu trainer este interacțiunea directă și feedback-ul personalizat pe care îl primești. Deși cursurile online gratuite pot oferi acces la materialele de învățare, ele rareori oferă oportunitatea de a interacționa cu un expert în domeniu și de a primi ghidare directă în procesul de învățare. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și dezvolte competențele în domeniul Data Science.

  Petre Balanoiu
  Reviews stars

  Salutare tuturor! Datorită pandemiei și altor factori activitatea mea profesională devenise instabilă, fapt pentru care a trebuit să mă mobilizez. M-am gândit bine la ce îmi place și ce aș putea să fac, am cerut câteva sfaturi apropiaților, iar într-o dimineață de vară pur și simplu am luat decizia de a începe să învăț programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmând ca în cel mai scurt timp să încep un curs Python. Nu pot spune că a fost ușor, dar am întâlnit oameni dedicați și răbdători și într-un final am reușit să înțeleg cum merg lucrurile, să duc cursul la bun sfârșit și surprinzător am reușit să-mi găsesc și job. Focus și “never give up” și totul este realizabil.

  Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania
  Reviews stars

  Din dorința de a face o schimbare în carieră am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a început încă din perioada de vară și pot spune că am luat o decizie foarte bună întrucât pe parcursul acestuia am reușit să dobândesc multe cunoștințe folositoare pentru a reuși să mă dezvolt în acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicați și pregătiți în acest domeniu, dar și cu mult efort personal am reușit să fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

  Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte
  Reviews stars

  Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!

  Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt
  Reviews stars

  Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Ca încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o variantă foarte bună pentru cei care vor să intre în industria IT.

  Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio
  Reviews stars

  Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.

  Ioan Cioca
  Reviews stars

  După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.

  Sebastian Costica
  Reviews stars

  Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

  Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt
  Reviews stars

  Am început cursul de software tester deoarece îmi doream să intru în lumea IT. Profesorii sunt bine pregătiți și foarte răbdători, mi-a plăcut foarte mult că sunt oameni care activează în job-uri de QA și am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am început să îmi caut un job după 3 luni de curs și am reușit să mă angajez în a patra lună de după curs. Recomand cursul cu toată încrederea, m-a ajutat foarte mult în cariera mea.

  Serban Stefan SQA Engineer – IGT
  Reviews stars

  Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.

  Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube
  Reviews stars

  A fost o experiență foarte plăcută alături de SDA, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima, ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru că job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta în continuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

  Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer
  Reviews stars

  Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.

  Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech
  Reviews stars

  Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.

  Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service
  Reviews stars

  Cine suntem

  Software Development Academy (SDA) este una din principalele școli de programare și competențe digitale pentru adulți din Europa, activă în șase țări. De 9 ani, SDA oferă o rampă de lansare pentru cei dornici să intre în industria IT și încurajează upskilling-ul competențelor, dovedind că o carieră în tehnologie este deschisă tuturor, indiferent de background și experiență.

  Comunitatea de studenți SDA cuprinde în mare parte profesioniști între 20 și 55 de ani, care își continuă munca în paralel cu studiile. Acești studenți sunt dovada vie că determinarea poate transforma traiectorii profesionale. Din 2014, peste 15,000 de absolvenți SDA, deveniți programatori, designeri UX/UI sau testeri de software, confirmă succesul metodei noastre.

  Având peste 1200 de formatori și peste 4000 de cursanți activi, SDA Academy se mândrește cu o rețea extinsă și expertiză în educația tehnologică. Programele noastre sunt practice și accesibile și intenționează să deschidă industria IT pentru toți.

  4.7.5

  385 recenzii

  4.7/ 5

  384 recenzii

  4.69

  333 recenzii

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy