Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

Suntem aici pentru a te ajuta să îți începi călătoria în lumea IT

Un loc de muncă în industria IT poate fi obținut de către oricine, atât timp cât manifestă interes pentru lumea digitalizată. Noi credem că nu ai nevoie de o diplomă în informatică pentru a deveni programator.

Peste 75 de coordonatori experimentați monitorizează calitatea cursurilor noastre deoarece opiniile și satisfacția ta sunt importante pentru noi.

Măsurăm întotdeauna gradul de satisfacție a cursanților pe durata cursului și după finalizarea acestuia. Avem un întreg departament dedicat susținerii și consultanței în carieră a cursanţilor noștri pentru a ne asigura că reușesc să pună în practică noile cunoștințe dobândite.

Cine suntem

Suntem prezenți pe piață de mulți ani și am construit o comunitate globală care se întinde din Europa până în Asia. Știm cum este să începi o carieră nouă într-un domeniu complet diferit. Totuși, industria IT este în căutare de talente și oferă nenumărate oportunități.
Ai încredere în noi, știm cum funcționează!

4.7/5

385 recenzii

4.7/5

384 recenzii

4.69/5

333 recenzii

Te ajutăm să îți transformi visurile în realitate

Oamenii sunt totul

Suntem un grup de oameni pasionați, cu ani de experiență în proiecte IT comerciale. Formatorii noștri nu sunt doar teoreticieni; ci îşi desfăşoară cursurile punând accentul pe foarte multă practică. Avem pasiunea de a ne împărtăși cunoștințele și de a contribui la procesul de dezvoltare profesională a cursanţilor noștri. Credem că industria IT este pentru toată lumea: nu trebuie decât să îndrăznești să îți transformi visul în realitate.

Hai în echipa noastră și fă-te remarcat

Hai în echipa SDA

Ești pregătit să schimbi situația actuală și să ajuți oameni în tranziția către o nouă carieră? Suntem mereu în căutare de talente pregătite să găsească soluții noi, hotărâte și foarte orientate către clienți în tot ceea ce fac. Ți se potrivește acest profil?

Contactează-ne

Devino formator

Dacă ți-ar plăcea să devii un excelent orator, să îți exersezi competențele sociale și să îți îmbunătățești cunoștințele, s-ar putea să avem ceva potrivit pentru tine. Hai în echipa noastră pentru a îndruma generația următoare de programatori și perfecționează-ți competențele!

Ofertele de angajare

Povestea ta de succes începe aici

Alege un curs, dezvoltă-ți competențele, obține îndrumare în carieră și pășește în sectorul IT cu succes.

Descoperă cursurile noastre

Partenerii noştri

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy