Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

O simplă decizie îți poate schimba viața.

Beneficiază de implicarea unui mentor din domeniu pentru a lua o decizie in carieră.

Vino la o discuție de 30 min la sediul nostru pentru a vedea și altă perspectivă.

Programează-te

De ce ar fi util să te întâlneşti cu consilierul nostru în carieră?

  1. Nu ești mulțumit de rezultatele muncii tale.

  2. Ai atins plafonul financiar maxim în job-ul actual.

  3. Industria în care activezi continuă să sufere de pe urma pandemiei, iar viitorul acesteia este incert.

  4. Aștepți de mulți ani o promovare care nu mai vine.

  5. Pierzi multe ore în trafic în fiecare săptămână, deoarece compania ta nu permite lucrul de acasă.

  6. Câștigi prea puțin pentru a trăi fără grija zilei de mâine și ești îngrozit de creșterea constantă a prețurilor.

Da, am nevoie de o schimbare de carieră.

Programează o întâlnire

Cum va arăta conversația

Programează o întâlnire

Cursul conversației

În timpul interviului, vom efectua împreună cu tine un test de predispoziție profesională. Vom vorbi despre jobul tău actual și despre noi oportunități.

Rezultat

Rezultatul testului va consta în informații despre tehnologia din lumea IT care ți se potrivește cel mai bine.

Detalii

Discuția cu noi durează aproximativ 30 de minute și este complet gratuită. Nu ezita!

Locul de întâlnire

S.C. FORGE OF TALENTS SRL

Șoseaua Pipera, nr. 4, birou 2, 3, 4, 5 și 6, etaj 2, sector 1
București, România

 

Da, am nevoie de o schimbare de carieră

Programează o întâlnire

Ce spun cei care au avut deja curaj?

“Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!”

Andrei Chirea

“Trainerii ne oferă mult suport, anunțându-ne când știu de anunțuri de joburi pentru juniori. Cred că am reușit să mă angajez pentru că am început să aplic din timpul cursului la joburi chiar dacă nu îndeplineam toate condițiile încă. Am avut 9 interviuri la 6 companii diferite și după fiecare am început să mă simt tot mai relaxat.”

Elena Anghel

“Sunt un cursant IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.”

Ioan Cioca

“Cursul in sine este foarte bun dar trebuie sa mentionez si faptul ca am muncit foarte mult si acasa. Am avut niste mentori geniali, plini de pasiune si dornici sa imparta cu noi experienta lor adunata de-a lungul anilor. Momentan lucrez in domeniu si nu regret nicio clipa lunile petrecute la cursul SDA. Pot sa spun ca 85% din intrebarile pe care le-am primit la interviu au fost din temele studiate la curs. M-am angajat cu o luna inainte sa termin cursul.”

Emanuel Halip

“După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.”

Sebastian Costica

“Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în funcție de fișa postului sau de cerințele proiectului la care lucrez. Cei care se gândesc să se apuce de programare trebuie să aibă timp de investit în procesul de învățare. Toți formatorii SDA sunt foarte bine pregătiți și te vor ajuta pe tot parcursul cursului. Totuși, formarea implică un proces constant de învățare și trebuie să înveți cum să îți dezvolți cunoștințele. Sunt foarte încântată de calea pe care am urmat-o după finalizarea cursului.”

Adina Dumitrescu

Absolvenții noștri lucrează la aceste companii

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy