NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Meeting – JavaScript București

Creează site-uri care au un efect “WOW”

JavaScript este în prezent unul dintre limbajele de programare cele mai îndrăgite și cu cea mai rapidă dezvoltare, fiind utilizat în dezvoltarea web și nu numai. Este esențial pentru orice programator front-end aspirant. Pe durata acestui curs, vei învăța noțiunile de bază despre JavaScript și vei descoperi ecosistemul acestuia construit din framework-uri, biblioteci și instrumente.

vreau să particip

București

Hotspot Workhub

Calea Griviței 82-98, The Mark, Clădirea Podium, etaj 1

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

Informații importante

Adresa

Hotspot Workhub

Calea Griviței 82-98, The Mark, Clădirea Podium, etaj 1

Data și ora

06.11.2023
19:00

Preț

Gratuit

Ce se va discuta în cadrul întâlnirii informative?

 1. Informații despre piața de IT și potențialul ei.

  Cum poți valorifica experiența pe care ai acumulat-o și cum te poți folosi de punctele tale forte.

 2. De ce să lucrezi în IT?

  Pas cu pas, vei descoperi ce trebuie să faci pentru a-ți schimba cariera la 180 grade. Vom discuta de ce reconversia profesională spre IT este decizia corectă – fiind o industrie ce nu a fost impactată de pandemie, război, inflație. Și, nu în ultimul rând, ce salarii poți obține.

 3. Locuri de muncă în IT – câte sunt și care sunt beneficiile?

  IT-ul nu este doar despre programare, ci despre perspectivele pe care ți le oferă și specializările pe care le poți urma. Află care sunt diferențele între Frontend și Backend Developer și ce alte direcții în carieră poți urma: Data Scientist, Testare Software, UX/UI Designer.

Care sunt avantajele?

Dacă ai îndoieli cu privire la reconversia profesională către IT, nu vei găsi un loc mai bun decât întâlnirea noastră. Îți vom spune toate detaliile din industria tehnologică și îți vom sugera care este cea mai bună cale pentru tine. La întâlnirea informativă poți conta pe o abordare personalizată, precum și o ofertă de cursuri la prețuri avantajoase.

Ce vei afla la întâlnire?

Îți vom oferi o perspectivă mai bună asupra viitorului.

Vom explora punctele tale forte și te vom îndruma în direcția în care vei performa cel mai bine în IT. Îți vom oferi un plan clar.

Îți vom detalia ce venituri salariale poți obține

Rapoartele arată că, în 2022, un junior se putea aștepta să câștige până la 5000 lei pe lună în baza unui contract de muncă, în timp ce în baza unei colaborări de tip freelancing, valoarea salariului depășea 6400 lei. Sună bine, nu-i așa?

Beneficiile industriei IT

Marțea cu fructe, asigurare medicală privată și un card multisport? Acestea sunt tratate în prezent ca fiind standard în companiile din domeniul tehnologiei, iar lista de beneficii nesalariale suplimentare include munca la distanță și uneori chiar workation, adică munca combinată cu concediul. Află mai multe despre beneficiile industriei IT în cadrul evenimentului.

Știai că…

Salariul mediu din IT în România este de 7000 RON?

JavaScript este folosit de către 95% dintre site-urile web din întreaga lume? Adică 1,52 miliarde de pagini!

JavaScript este între limbajele de programare cele mai frecvent utilizate printre dezvoltatorii de software din întreaga lume?

Nu mai astepta!

Află astăzi rețeta pentru un nou job incitant.

Mă înscriu

Despre ce o să vorbim?

De ce ar fi bine să iei în serios schimbarea?

Știm că schimbarea vine deseori la pachet cu frica și anxietatea. Dar a bate pasul pe loc este chiar mai rău. Află cum poți face primul pas și oferă-ți șansa pentru un viitor mai bun. Am primit deja încrederea celor peste 15.000 de persoane care și-au schimbat cariera alături de noi.

Cum poți face primul pas chiar astăzi?

Așteptarea a luat sfârșit. Ascultă poveștile persoanelor care au decis să facă schimbarea, deși au avut multe îngrijorări la început, ca și tine. Nu mai aștepta după unii sau după alții și ia lucrurile în propriile mâini astăzi.

Cum să-ți atingi obiectivul și să schimbi un loc de muncă?

Îți vom arăta căile pe care le poți alege pentru a fi un profesionist într-un loc complet diferit de cel de astăzi, în doar câteva luni. În plus, îți vom oferi instrumentele pentru a afla care sunt punctele tale forte și cum să le folosești în timp ce cauți printre ofertele de muncă.

Nu vreau să mai aștept

Îmi schimb viața începând de astăzi.

Mă înscriu

Vezi care sunt traseele de carieră

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

 • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
 • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy