:fire: Back to Tech School :point_right:Oferta de toamnă -25% sau sună la 0374 349 900

Vino să ne cunoști personal

Ți-era dor de o strângere de mână? Și nouă! Vino la o prezentare gratuită și află cum poți face primul pas către industria IT.

Nu ai experiență în industrie? Nicio problemă! Te vom învăța totul, de la bază. Prelungim întânirea cât este nevoie pentru a răspunde la toate întrebările, fă-ți curaj și întreabă. Dacă ești mai timid, rămâi la final și discuți individual cu expertul nostru.

Vezi întâlnirile programate

Ce primeşti în afară de cursul în sine?

Cursul nostru nu este doar despre programare. Îţi oferim mult mai mult! Vrem să fim partenerul tău în acest proces de schimbare. De aceea, în plus pe lângă cursurile intensive cu trainerii, am pregătit un pachet complet de sprijin în carieră:

Consiliere în carieră

În timpul cursului vei participa la ateliere practice cu consilierul nostru în carieră, care te va pregăti pentru a începe procesul de căutare a unul loc de muncă. Mai mult decât atât, vei învăţa cum să te descurci bine în timpul unui interviu de recrutare, unde să cauţi informaţii despre evenimentele importante din industrie şi cum să ieşi în evidenţa faţă de ceilalţi candidaţi.

Consultaţii CV individuale

În cadrul cursului te vom ajuta să îţi creezi un CV profesional care va deveni vitrina ta pe piaţa muncii. Consilierii noştri în carieră te vor sprijini şi în crearea profilului de LinkedIn şi de asemenea te vor sfătui cum să obţii primul loc de muncă în industria IT.

Simulare interviu tehnic

La finalul cursului ţi-am pregătit o simulare a unui interviu tehnic. Este similar cu ce te vei confrunta, cel mai probabil, în timpul procesului de recrutare pentru noul tău Job în IT. Unul dintre trainerii noştri va juca rolul unui recrutor tehnic pentru a-ţi verifca cunoştinţele în practică şi apoi îţi va oferi feedback despre rezultatele tale.

Bibliotecă virtuală

Vei primi acces la biblioteca noastră virtuală SDA plină de cărţi electronice,cărţi audio, cursuri video şi astfel vei putea explora secretele lumii IT. În plus, în timpul cursului o să ai acces la materiale foarte utile care te vor ajuta să aprofundezi limba engleză. Nu în ultimul rând, vei acces la bibliotecă şi după finalizarea cursului.

București

Adresa exactă a evenimentului:
București Hotspot Workhub  Calea Grivitei 82-98, The Mark, Clădirea Podium, etaj 1, București

Google: https://g.page/hotspot-workhub?share

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

Cluj-Napoca

Adresa exactă a evenimentului:
The Office Cluj-Napoca
Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 77, clădirea The Office, corp C, parter.

Google: https://goo.gl/maps/AupmETsLKFAKzuR17

 • când
  27.09
  la ce oră
  19:00
  tipul evenimentului
  eveniment cu public
  locaţie
  Cluj-Napoca
  participă close modal

  Vezi care sunt posibilele trasee de carieră