NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Nu mai irosi o altă sâmbătă

Începe schimbarea chiar acum. Participă la webinariile noastre gratuite și învață cum să câștigi între 6500-8000 RON pe lună în IT!

Îți vom arăta cum îți poți schimba cu ușurință actualul loc de muncă.

verifică datele webinarilor

Ce detalii vei afla la webinar?

 1. Cum arată industria IT și de ce merită să o alegi?

  În cadrul întâlnirii vei afla cum arată viața de zi cu zi în industria IT din România și din întreaga lume. De asemenea, vei afla care sunt beneficiile acestei industrii.

 2. Care sunt avantajele de a lucra în domeniul tehnologiei?

  Poți lucra în IT ca programator Python, Java sau JavaScript, dar și ca Software Tester sau UX/UI Designer. Este o industrie foarte largă în care oricine se poate regăsi. În timpul webinarului vei afla care este locul potrivit pentru tine.

 3. Cum îți poți schimba profesia actuală în IT?

  Există mai multe modalități de a-ți schimba actualul loc de muncă și de a te alătura industriei tehnologice. Cel mai important – nu ai nevoie de studii superioare pentru a face acest lucru! IT-ul este deschis pentru oricine este ambițios și îşi face timp să învețe. Află cum poți ajunge acolo.

Programator Java

 

Java este unul dintre acele limbaje care merită să fie învățate, nu doar pentru a obține un loc de muncă stabil și bine plătit. De asemenea, este important că acest limbaj este îmbunătățit constant și îți permite să creezi aproape orice pe internet și îți oferă mari oportunități de dezvoltare. Java este o alegere bună pentru persoanele care doresc să intre rapid în industria IT.

Evenimente de sâmbătă

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

Tester de software

 

Un tester este o persoană care verifică software-ul, găseşte erorile și, de asemenea, analizează cerințele pentru o anumită aplicație sau program. Există două tipuri de testeri: tester manual, care verifică manual un anumit produs și evaluează dacă software-ul funcționează corect și eficient, și un tester automat, care trebuie să pregătească scripturi.

Evenimente de sâmbătă

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

JavaScript

JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje din IT. Acesta permite implementarea de elemente complexe pe site-ul web, datorită cărora se pot afișa nu doar informații statice, ci și elemente în mișcare, cum ar fi hărți interactive, grafice sau animații. Datorită simplității sale și pragului de cunoștințe solicitate relativ scăzut pentru un novice, este adesea limbajul preferat la începutul unei cariere în IT.

Evenimente de sâmbătă

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

Python

Python este în prezent unul dintre cele mai populare și mai utilizate limbaje de programare din lume. Ceea ce face Python, atât de popular este faptul că orice tehnologie și orice aplicație în industrie poate fi dezvoltată cu el. Este folosit de multe companii mari, cum ar fi Google, Facebook și Netflix.

Evenimente de sâmbătă

Acest eveniment s-a încheiat deja. Vom anunța o nouă dată în curând.

Cum îţi schimbi cariera în 3 paşi

Descoperă cursurile noastre

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

 • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
 • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy