NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Fă-ți un “software update” în 2023

Acum poți să achiziționezi cursurile noastre de programare cu 30% mai ieftin și vei primi gratuit un curs suplimentar de UX/UI Designer sau Software Tester!

Te imaginezi în IT și te întrebi care este calea cea mai bună de urmat? Vrem să îți ușurăm această alegere!

“upgradează-ți” cariera!

2022.12.19 23:59:59

Nu rata șansa asta! Avem doar 50 de locuri disponibile.

Înscrie-te

2 în 1 promo la Software Development Academy

Din acest moment, tranziția către IT poate fi și mai ușoară! Ți-am pregătit o oportunitate unică – pe parcursul lunii decembrie, poți cumpăra un curs de programare mai ieftin și primești un al doilea curs gratuit. Mai ai încă îndoieli? Lasă-ne să ți le rezolvăm.

Ai îndoieli cu privire la faptul că industria IT este pentru tine?

Începerea unei noi cariere vine la pachet, de obicei, cu multe îndoieli. Și este normal să fie așa, iei o decizie de viață, nu cumperi o înghețată. Noi le cunoaștem și le înțelegem pe toate! Prin urmare, te întrebi dacă programarea este pentru tine, dar iei în considerare și alte posibilități? Atunci profită de promoția noastră. Îți va deschide larg orizontul de oportunități.

Fii întotdeauna atent la dezvoltarea personală

Viața în IT nu se termină cu programarea. Merită să înveți lucruri noi! În industriile tehnologice, nu se stă pe loc. Viitorii tăi angajatori apreciază o experiență cuprinzătoare. Învață secretele programării, dobândește competențe de la al doilea curs și bucură-te de și mai mult succes pe piața muncii.

Fii parte din schimbarea care se va produce oricum

Munca în domeniul IT vine cu o serie de avantaje. Nu este vorba doar de câștiguri mari, ci și de o profesie stabilă, în care poți conta pe beneficii moderne sau pe munca la distanță 100%. Aceasta este industria, în care majoritatea va lucra în viitorul apropiat. Dar tu o poți face de pe acum, e mai bine să faci un pas înaintea celorlalți.

Acceptă o provocare care va fi răsplătită pe viață

Nu ceda în fața nebuniei cumpărăturilor din decembrie, investește în ceva care nu va deveni un nou bibelou în apartament, investește în tine. Te vei avea aproape toată viața, fără termen de garanție. 

Această ocazie apare o dată pe an!

Iar dacă o prinzi, te va impulsiona toată viața. Înscrie-te acum!

 1. Înscrie-te la curs prin intermediul formularului din partea de jos a paginii.

  În perioada cuprinsă între 5 decembrie și 6 ianuarie, înscrie-te la un curs de JavaScript, Python sau Java, varianta de pachet “Knowledge”, “IT Career” sau “Employment Guarantee”

 2. Profită de promoție și obține gratuit un curs de UX/UI Designer sau Software Tester!

  Toate cursurile din perioada menționată mai sus beneficiază de o reducere de 30% din prețul standard al serviciului de formare. La achiziționarea cursurilor de programare, primilor 50 de participanți li se oferă un al doilea curs gratuit de Software Tester sau UX/UI Designer, în ordinea cronologică a finalizării înscrierilor

 3. Dacă simți pe parcurs că ai prefera să încerci o altă specializare, profită de trainingul gratuit.

  Imediat ce ne vei declara disponibilitatea de a efectua al doilea curs, vei primi informații de la noi despre seriile care vor începe în viitorul apropiat pentru tehnologia aleasă de tine. Ai la dispoziție 90 de zile de la depunerea cererii pentru a începe următorul curs.

Înscrie-te astăzi!

Nu mai amâna. Nu este mâine, ci astăzi! Înscrie-te la un curs și primești unul gratuit! 

Mă înscriu

Vezi aici ce tehnologie poți învăța

Programator Java

Java este unul dintre acele limbaje care merită să fie învățate peste tot, nu doar pentru a obține un loc de muncă stabil și bine plătit. De asemenea, este important faptul că acest limbaj este îmbunătățit în mod constant și vă permite să creați aproape orice pe internet și vă oferă oportunități mari de dezvoltare. Java este o alegere bună pentru persoanele care doresc să intre rapid în industria IT.

Programator JavaScript

JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje din IT. Acesta permite implementarea de elemente complexe pe site-ul web, datorită cărora se pot afișa nu doar informații statice, ci și elemente în mișcare, cum ar fi hărți interactive, grafice sau animații. Datorită simplității sale și pragului de cunoștințe solicitate relativ scăzut pentru un novice, este adesea limbajul preferat la începutul unei cariere în IT.

Programator Python

Python este în prezent unul dintre cele mai populare și mai utilizate limbaje de programare din lume. Ceea ce face Python atât de popular este faptul că orice tehnologie și orice industrie poate fi dezvoltată cu el, are aplicabilitate (aproape) universală. Este folosit de multe companii mari, cum ar fi Google, Facebook și Netflix.

Doar acum! La cumpărarea unui curs, vei primi al doilea curs, în plus, gratuit

Înscrie-te

Când achiziționezi un curs de programare, vei primi un al doilea curs de IT gratuit

Software Tester

Un tester în IT este o persoană care verifică software-ul, detectează erorile și, de asemenea, analizează cerințele pentru o anumită aplicație sau program. Există două tipuri de testeri: tester manual, care verifică manual un anumit produs și evaluează dacă toate funcțiile funcționează corect și eficient, și tester automat, care trebuie să pregătească scripturi.

Proiectarea UX/UI

UX și UI Designer sunt de fapt două profesii diferite, dar foarte apropiate una de cealaltă. Prima se ocupă cu proiectarea site-urilor web și a produselor digitale în așa fel încât acestea să fie intuitive și plăcute pentru utilizator (user experience). La rândul său, designerul UI (user interface) se concentrează pe pregătirea designului interfețelor țintă.

Ei au început deja să lucreze în IT!

“Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!”

Andrei Chirea

“Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în funcție de fișa postului sau de cerințele proiectului la care lucrez. Cei care se gândesc să se apuce de programare trebuie să aibă timp de investit în procesul de învățare. Toți formatorii SDA sunt foarte bine pregătiți și te vor ajuta pe tot parcursul cursului. Totuși, formarea implică un proces constant de învățare și trebuie să înveți cum să îți dezvolți cunoștințele. Sunt foarte încântată de calea pe care am urmat-o după finalizarea cursului.”

Adina Dumitrescu

“Sunt un cursant IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.”

Ioan Cioca

“Trainerii ne oferă mult suport, anunțându-ne când știu de anunțuri de joburi pentru juniori. Cred că am reușit să mă angajez pentru că am început să aplic din timpul cursului la joburi chiar dacă nu îndeplineam toate condițiile încă. Am avut 9 interviuri la 6 companii diferite și după fiecare am început să mă simt tot mai relaxat.”

Elena Anghel

“După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.”

Sebastian Costica

Completează formularul

 

Începe să trăiești din nou. Completează formularul de mai jos pentru a participa la promoția 2 în 1. Te vom contacta pentru a perfecta contractul.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy