NOU! Curs inteligență artificială! OFERTA DE LANSARE -50% reducere 👈sau sună la 0374 349 900

Traseul tău spre programare începe sub mentoratul SDA x Codecool

Expertiză acreditată și cursuri construite pe metodologia full-stack, cu garanția angajării

Descoperă programarea într-un centru de excelență născut din fuziunea SDA și Codecool, care a format unul dintre cele mai mari huburi tech din Europa Centrală.

Împreună redefinim standardul în educația IT, oferindu-ți acces la cursuri care formează baza necesară pentru a te iniția în domeniul programării. Pornește într-o călătorie accelerată sub mentoratul nostru, care îți modelează educația pentru a intra cu succes în domeniu, fie pe o specializare de programare, fie full-stack.

Ai nevoie doar de pasiune pentru tehnologie și dorința de a învăța pentru a începe!

fa primul pas spre programare

Avantajele cursurilor SDA x Codecool

Cursurile SDA îți oferă o bază solidă în dezvoltarea frontend și backend, învățându-te să creezi interfețe intuitive și să gestionezi logica aplicațiilor:

⭐ Studiezi o curiculă completă, construită pe metodologia full-stack consacrată de Codecool, și diversificată de abordarea specifică a limbajelor de programare de la SDA.

⭐ Garanția angajării – poți opta pentru un training suplimentar foarte aplicat, ce răspunde cerințelor pieței pentru programatori, care să-ți asigurare o tranziție reușită de la curs la un loc de muncă în IT.

⭐ O acreditare internațională extinsă – diploma ta este acum recunoscută din UE până în SUA și Canada.

⭐ Îți accelerezi cariera și intri în piața muncii în doar 3 luni de la finalizarea cursurilor. Comparativ cu o universitate clasică, unde în 4 ani se studiază ~120 de ore pe o tehnologie, la SDA vei primi o pregătire intensă cu un interval de 280 de ore per curs, creată pentru cei motivați.

⭐ Program prietenos cu reconversia profesională, cu predare în weekend sau seara pe o durată pana la 6 luni, fără a-ți întrerupe activitatea profesională curentă.

⭐ Primești consiliere personalizată în alegerea cursurilor – te ajutăm să identifici cursul care îți corespunde cel mai bine aspirațiilor și are o aliniere precisă între pasiunile tale și cerințele angajatorilor.

 

⭐ Spre deosebire de cursurile „minune” care promit să te facă IT-ist într-un timp record, la SDA oferim aceeași pregătire serioasă și structurată conformă cu Codecool. 

⭐ SDA are parteneriate cu instituții bancare pentru a-ți oferi opțiuni de finanțare cu rate cu dobândă 0.  Investește în educația ta fără presiune financiară. Vezi toate metodele de finanțare.

   Coaching în alegerea programului de cursuri

La SDA, fiecare student este ghidat individual pentru a alege cursul cel mai potrivit, facilitând astfel primii pași esențiali către o carieră în programare full stack. Ne dedicăm în a te ajuta să-ți găsești calea în lumea tehnologiei.

  Garanția angajării

Programatorii full-stack sunt extrem de căutați; la SDA, te pregătim pentru a răspunde acestei cereri și a-ți lansa cariera în IT. Ai feedback valoros pentru proiectul tău final, iar post-curs, simulări de interviuri, oferte de muncă săptămânale și taskuri care te poziționează strategic pe piața muncii.

Pregătirea oferită de SDA îți asigură toate capacitățile necesare pentru a obține un job în domeniul IT. Optează pentru pachetul nostru Garanție de Angajare și îți garantăm că investiția ta în educație va aduce rezultate pe termen lung. 

Află mai multe.

Povești de succes

Salutare tuturor, Datorita pandemiei si altor factori activitatea mea profesionala devenise instabila, fapt pentru care a trebuit sa ma mobilizez. M-am gandit bine ce imi place si ce as putea sa fac, am cerut cateva sfaturi apropiatilor,iar intr-o dimineata de vara pur si simplu am luat decizia de a incepe sa invat programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmand ca in cel mai scurt timp sa incep un curs Python. Nu pot spune ca a fost usor, dar am intalnit oameni dedicati si rabdatori si intr un final am reusit sa inteleg cum merg lucrurile, sa duc cursul la bun sfarsit si surprinzator am reusit sa-mi gasesc si job. Focus si “never give up” si totul este realizabil.

Marius Mihai Neagu

Din dorinta de a face o schimbare in cariera am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a inceput inca din perioada de vara si pot spune ca am luat o decizie foarte buna intrucat pe parcursul acestuia am reusit sa dobandesc multe cunostinte folositoare pentru a reusi sa ma dezvolt in acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicati si pregatiti in acest domeniu, dar si cu mult efort personal am reusit sa fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

Spatarelu Catalin

Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

Bogdan-George Andoni

“Am inceput cursul de Software tester deoarece imi doream sa intru in lumea IT.Profesori sunt bine pragatiti si foarte rabdatori, mi-a placut foarte mult ca sunt oamenii care activeaza in job-uri de QA si am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am inceput sa imi caut un job dupa 3 luni de curs si am reusit sa ma angajez in a 4 a luna de dupa curs. Recomand cursul cu toata increderea, m-a ajutat foarte mult in cariera mea.”

Serban Stefan

Numele meu este Andrei și am avut o experiență anterioară în domeniul retailului, însă am dorit să fac o schimbare profesională. Încă de la o vârstă fragedă, am fost pasionat de calculatoare, dar nu am avut oportunitatea să lucrez în acest domeniu până acum. Am decis să mă înscriu la un curs de JavaScript în toamnă, însă din cauza programului meu de la serviciu, nu am putut să continui cursul. Am reușit în cele din urmă să îl urmez în timpul verii. Am fost extrem de mulțumit de acest curs. Am descoperit că instruirea în timpul verii mi-a oferit oportunitatea de a mă concentra mai bine și de a mă dedica pe deplin învățării JavaScript-ului. Profesorii au fost excepționali, iar resursele și suportul oferite au fost de mare ajutor în procesul meu de învățare. A fost mult mai convenabil pentru mine să fac cursul în vara, deoarece imediat după aceea am reușit să obțin un loc de muncă în IT în toamnă. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a participa la acest curs și cred că a fost un pas important în transformarea mea în cariera de IT.

Andrei Filip

Completează formularul

 

Intră în lumea IT și construiește-ți viitorul pe care ți-l dorești.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy