Python de la zero – remote

Romania - 15.06.2021

Alătură-te industriei IT. În primul rând, învață cel mai popular limbaj de programare. Datorită cursului practic și a programului nostru de asistență în găsirea de locuri de muncă, îți poți schimba viața în doar câteva luni!

Unde se poate găsi Python?

Smart TV
Produsele Smart TV sunt din ce în ce mai populare. Programatorii Python proiectează diverse aplicații dedicate sistemului Smart TV – care este, de asemenea, conectat cu sistemul Smart Home. Această soluție îţi oferă o mulțime de posibilități pentru dezvoltarea și dobândirea de noi abilități ca programator.

Smart Home
Python este utilizat pe scară largă pentru proiecte de Inteligență Artificială, cum ar fi Smart Home (Locuința inteligență) și Smart Home Appliances (produse electrocasnice inteligente) Ca programator Python poţi proiecta sisteme avansate pentru controlul diferitelor dispozitive electronice, ceea ce îţi oferă șansa de a obține mai multe cunoștințe, mai multă experiență și de a face viața oamenilor mai ușoară.

Vehicule cu conducere automată
Cele mai mari companii inovatoare, ca de exemplu Tesla lucrează în prezent la vehicule cu conducere automată. Devenind un programator Python, ai șansa de a crea automobilele viitorului și posibilitatea de a garanta o siguranță mai bună pe drumuri.

În ce constă învățarea la distanță?

Îți prezentăm metoda patentată SDA inIT® Știm că sprijinul oferit de un programator cu experiență este cel mai important element al procesului de învățare. De aceea, sesiunile cu un formator reprezintă 100% din cursul nostru de învățare la distanță.

Atelier live – sesiuni la distanță cu un formator

Aceste lecții practice sunt predate live într-o sală de clasă virtuală, având oportunitatea de a interacționa atât cu formatorul, cât și cu întregul grup. Pe parcursul sesiunii, formatorul va discuta despre noi subiecte, utilizând o abordare pas cu pas, și va răspunde la întrebări.

Atelier final cu un formator

Ai întrebări suplimentare? Vrei să înveți mai multe? Orarul cursurilor conține ateliere finale, supravegheate de un formator, în cadrul cărora poți recapitula materiale din lecții anterioare sau poți învăța ceva nou.

Sesiune de formare

Lecții care au loc după un atelier sau după o codare live, în timpul cărora efectuezi sarcini atribuite de noi. Formatorul te poate ajuta pe tot parcursul sesiunii.

Sesiune individuală

Timpul alocat pentru munca individuală asociată materialelor care sunt atribuite la atelierul live. Pentru a-ți simplifica procesul de învățare, oferim spațiul „Open Room” pentru a putea comunica cu ceilalți membri ai grupului.

Codare live – învățăm să programăm împreună

Învață să programezi în timpul sesiunilor live la distanță cu formatorul. Formatorul îți verifică codurile pe parcurs și îți oferă asistență.

Pachete SDA

Vei primi un suport de curs al cărui autor este Directorul Tehnic SDA. Acesta conține exemple, exerciții și informații suplimentare pentru facilitarea înțelegerii și aplicării practice a tehnologiei Python.

Acestea sunt ateliere practice predate unui grup prin intermediul unui proces de învățare la distanță. În timpul cursului, formatorul parcurge, împreună cu participanții, subiectele incluse în materialele curriculare ale cursului.

Cursurile sunt predate pentru grupuri de până la 20 de persoane.

Participanții la curs fac programare în timp real, supravegheați de un formator. Astfel, are loc verificarea permanentă a muncii și oportunitatea de a învăța codarea „curată”.

În cadrul unei sesiuni de formare cu respectivul formator, participantul începe să învețe materialele, primește teme pentru acasă și are posibilitatea de consultare live cu formatorul.

Sesiunea individuală este utilă pentru ca participantul, în mod individual (fără formator), să își continue munca pentru sarcinile atribuite în spațiul oferit de SDA, respectiv în „Open Room”.

Un atelier final este o sesiune în cadrul căreia formatorul recapitulează materialele din capitolele cheie incluse în curs. Acest lucru le permite participanților să continue formarea după consolidarea cunoștințelor necesare pentru a stăpâni alte subiecte.

În plus, vei primi acces la materiale online, care îți vor permite să dobândești cunoștințe teoretice despre programare în domeniile suplimentare selectate.

Examenul vă permite să rezumați cunoștințele pe care le-ați obținut în timpul cursului.

La terminarea cursului, vei primi un Certificat care va atesta participarea ta în cadrul acestuia [este necesar un grad prezență de minim 60%]. Acesta conține și informații despre Academia noastră, în calitate de organizator al cursului.

Certificatul SDA este o dovadă a participării dvs. în cadrul cursului și că ați dobândit competențele de a lucra ca programator. Certificatul nostru este larg recunoscut de companiile din domeniul IT din Polonia și Europa.

Pachetul IT Career conține toate componentele pachetului Knowledge.

În cadrul acestui curs, vei învăța când se întâmplă ca simbolul de „lacăt verde” doar să dea impresia de securitate, de ce este important să ai grijă când te conectezi, dintr-o cafenea, la contul din aplicația mobilă a băncii tale, precum și ce legătură există între amestecul de diverse culori cu toate aceste lucruri.

Vei învăța despre principiul care stă la baza diferitelor atacuri asupra aplicațiilor de internet, cunoștințele fundamentale despre criptografie și despre „blockchain” (lanțul de blocuri), care este tehnologia din spatele Bitcoin, dar vei vedea și ce se va întâmpla cu lumea odată cu apariția computerelor cuantice.

Grație acestor cunoștințe, în cadrul activității tale profesionale, vei acorda mai multă atenție amenințărilor de securitate cibernetică și vei evita cele mai frecvente greșeli la crearea și testarea aplicațiilor.

Vei primi în mod constant o colecție de sugestii pregătite de noi. Acestea privesc piața locurilor de muncă și pașii care trebuie urmați pentru a reuși în găsirea unui loc de muncă în domeniul IT.

Consilierul nostru în carieră va lucra cu tine în mod individual, te va consilia în timpul căutării unui loc de muncă și te va ajuta în timpul procesului de recrutare.

Acest curs îți va oferi oportunitatea de a participa la webinarii/ateliere de 3,5 ore în compania unui Consilier în carieră. Consilierul va parcurge un proces complet de recrutare, de la crearea unui CV până la discutarea importanței profilului tău de LinkedIn.

Veți participa la o întâlnire cu un formator pentru a vă pregăti pentru primul dumneavoastră interviu de angajare. Astfel, veți ști cum arată interviul de angajare în IT și cum să vă prezentați optim.

Vei primi un proiect suplimentar care îți va îmbogăți portofoliul.

Pachetul IT Career PRO conține toate componentele pachetelor Knowledge și IT Career

Industria IT are o necesitate nesfârșită de explorare a cunoștințelor de specialitate, motiv pentru care le oferim studenților noștri acces gratuit la biblioteca virtuală a editurii HELION. Aceasta este o platformă dedicată studenților și absolvenților noștri, datorită căreia vă puteți aprofunda cunoștințele și puteți deveni un specialist și mai bun în domeniu. Pe această platformă veți putea găsi materiale publicate de editura Helion, în special legate de programare, dar nu numai. Accesul la Bibliotecă este posibil în timpul Instruirii, dar și timp de 1 an de la încheierea acesteia.

Acest curs este condus folosind metode și tehnici de învățare de la distanță. Cursurile sunt conduse de un formator, fiind organizate în grupe de 12 persoane. Această formă de învățare este cea mai eficientă datorită posibilităților dublate – munca în echipă și munca individuală cu formatorul în timpul orelor de curs. Participantul la curs va putea dezvolta abilități care pot fi apoi utilizate în activitatea din sectorul IT. Participantul va primi materialele de instruire în cadrul cursului. Acestea constau într-o prezentare și documentele care îi vor asigura o bază de cunoștințe necesare. Cursul Scrum vă pregătește pentru colaborarea în metodologia AGILE, care este cea mai populară metodologie în sectorul IT. Absolventul va primi un certificat de finalizare a Cursului și un certificat SDA special pentru încheierea Cursului Scrum. Certificatul confirmă participarea la cursuri, indică subiectul instruirii, numărul de ore și informațiile despre organizator. Certificatul SDA este emis în format electronic prin intermediul platformei certificate DiplomaSafe și este un document distinct de Certificatul de absolvire a Cursului, care confirmă finalizarea cursului la nivelul cerut de SDA. Pentru a obține Certificatul SDA, este necesară participarea la întregul curs și trecerea testului final.

Mentorul Tău este persoana care se ocupă de Tine pentru perioada de la începutul studiilor până la 3 luni după terminarea cursului. Cooperarea cu mentorul Tău va include trei domenii importante: Dezvoltarea, Cariera și Succesul. Ca parte a „Dezvoltării”, mentorul Tău îți va recomanda în mod regulat articole din biblioteca SDA, publicații notorii și informații despre evenimentele din industria IT, conferințe, sesiuni și webinare. După terminarea instruirii, mentorul Tău va organiza o consultare individuală de trei ore cu un formator cu care vei fi capabil să discuți despre chestiunile care te deranjează în industria IT. La sfârșitul cursului, vei primi o listă de formatori cu care veți putea consulta în viitor. De asemenea, vei primi și informațiile despre disponibilitatea acestora. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare, nu va avea dreptul la nicio altă despăgubire. Când vine vorba de „Carieră”, mentorul tău va pregăti împreună cu tine o listă de companii și o strategie pentru a ajunge la acestea. Acesta va optimiza CV-ul tău, profilul de candidat și profilul LinkedIn – toate împreună cu tine. Mentorul va pregăti anunțuri pentru ocuparea unor locuri de muncă care să corespundă competențelor și așteptărilor tale. Ca o parte a „Carierei”, vei primi cel puțin 10 oferte din regiunea în care locuiești, precum și din alte regiuni pe care le-ai indicat. De asemenea, vei primi un instrument numit Progress Card, datorită căruia Mentorul va putea monitoriza în mod eficient progresul carierei tale. Acum, să vedem în ce constă „Succesul”? Mentorul tău va colabora cu tine pentru a construi relații cu persoanele care se ocupă de recrutare pe Linkedin. Acesta îți va oferi mai multe sfaturi datorită cărora vei putea obține primul loc de muncă într-un mod simplu. Mentorul tău va organiza interviuri de recrutare simulate, împreună cu Consilierul pe probleme de carieră. În timpul căutării unui loc de muncă, pentru o perioadă de trei luni de la sfârșitul Instruirii, mentorul Tău îți va organiza trei consultări de la distanță individuale – fiecare a câte 30 de minute – cu un Consilier pe probleme de carieră. Astfel îți vei pregăti mai bine interviul pentru recrutare. În cazul în care Participantul nu își exercită dreptul la consultare cu Consilierul pe probleme de carieră, acesta nu va avea dreptul la nicio despăgubire.

În timpul Instruirii, vei avea o întâlnire de 3 ore cu un Consilier pe probleme de carieră și vei afla mai multe detalii despre specificul funcționării echipelor IT moderne. În timpul acestei întâlniri, Consilierul pe probleme de carieră va analiza punctele tari și punctele slabe la care trebuie să mai lucrezi. Împreună, veți putea discuta despre diferitele opțiuni pentru dezvoltarea carierei, în baza cunoștințelor, experienței de lucru, abilităților și intereselor proprii. Veți vorbi despre următorii pași pe care îi poți face pentru a îți atinge obiectivul profesional.

PACHETE - NOȚIUNI DE BAZĂ ÎN PYTHON

Înainte de alegerea pachetului corespunzător, te rugăm să studiezi conținutul acestuia!

 • i Suport de curs - Introducere în IT
 • i Atelier live cu un formator
 • i Codare live cu un formator
 • i Sesiuni de formare cu un formator
 • i Sesiuni individuale
 • i Atelier final cu un formator
 • i Curs video suplimentar
 • i Examen
 • i Certificat de participare
 • i Certificat SDA
 • i Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT
 • i Pachetului Carieră în IT
 • i Sesiuni individuale cu un consilier în carieră
 • i Clasa HR - Atelier de asistență directă
 • i Interviu IT
 • i Project+
 • i Accesul la Biblioteca SDA
 • i Cursul SCRUM
 • i Mentorul Tău
 • i Job coaching
 • TRANȘĂ
 • PREȚUL CURSULUI
 • Suport de curs - Introducere în IT i

 • Atelier live cu un formator i

 • Codare live cu un formator i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasa HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviu IT i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  8490 RON
IT Career PRO
 • Suport de curs - Introducere în IT i

 • Atelier live cu un formator i

 • Codare live cu un formator i

 • Sesiuni de formare cu un formator i

 • Sesiuni individuale i

 • Atelier final cu un formator i

 • Curs video suplimentar i

 • Examen i

 • Certificat de participare i

 • Certificat SDA i

 • Securitatea cibernetică – securitatea în domeniul IT i

 • Pachetului Carieră în IT i

 • Sesiuni individuale cu un consilier în carieră i

 • Clasa HR - Atelier de asistență directă i

 • Interviu IT i

 • Project+ i

 • Accesul la Biblioteca SDA i

 • Cursul SCRUM i

 • Mentorul Tău i

 • Job coaching i

 • TRANȘĂ: 218 RON
 • PREȚUL CURSULUI:
  15990 RON
  14990 RON *

Aplica

Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale și contactarea d-stră pentru a vă oferi un curs în tehnologie care vă interesează (conținutul complet al clauzei de informații)

Dacă doriți să primiți informații care vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera în domeniul IT, cum ar fi informații despre alte cursuri, promoții, evenimente din industrie, oferte de job-uri, stagii și practică, etc., la datele de contact furnizate de dvs., bifați caseta de mai jos:

* Câmpuri obligatorii
* Preţul este valabil pentru plată integrală, în limita locurilor disponibile

Știai că?

Numele acestui limbaj de programare a fost inspirat din serialul Monty Python's Flying Circus.

Programul cursului

Inclusiv:

Vei afla ideea care a stat la baza creării Python, așa numitul Zen al lui Python. Vei învăța cum să utilizezi structuri de date de bază și elemente de limbaj, cum ar fi programare orientată pe obiecte, formatare de text și manipulare de fișiere.

Un modul foarte important dedicat configurării, mediilor virtuale, gestionării dependențelor, dezvoltării proiectelor și mediului de dezvoltare integrat (IDE) Python (editor de cod).

Continuarea modului „Noțiuni de bază în Python”. Aici vei învăța expresii obișnuite și ce poți face cu ele. De asemenea, îți vom arăta cum să utilizezi expresii lambda sau excepții și cum să manipulezi fișiere.

Un algoritm este un mod strict definit de a rezolva o anumită categorie de probleme.
De exemplu: putem aranja pachetul de cărți, însă am puteam descrie pas cu pas cum o facem? În acest modul, ne concentrăm pe precizia de prezentare a ideilor prin intermediul codului.
Un alt lucru pe care îl exersăm în sala de curs este înțelegerea structurilor datelor de bază pe care le întâlnim la tot pasul în lumea programării. De exemplu – cu toții știm cum funcționează coada de la magazin – pe durata cursurilor vom descrie o astfel de coadă în lumea programării.

Inclusiv:

Imaginează-ți un scenariu în care dezvolți un proiect împreună cu echipa ta. S-ar putea ca mai mulți colegi să-și dorească să editeze același fișier în același timp. În acest caz, s-ar ivi o problemă, iar echipa ta ar fi nevoită să decidă cine-l va edita primul, cine va fi următorul etc.
Astfel de probleme sunt rezolvate cu GIT, adică instrumentul care permite munca în echipă pe un proiect. De fapt, GIT este ceva mai mult — de exemplu, îți permite să vizualizezi în proiectul tău istoricul fișierului și al modificărilor din ramificații.

O mare parte din procesul de dezvoltare a unui software constă în testarea acestuia. Astfel te asiguri că codul pe care l-ai scris funcționează corect. TDD este metoda de creare de coduri în care începi prin a scrie un test, iar apoi un cod, astfel încât testele să poată verifica funcționarea corectă a codului.

Atunci când programezi, de multe ori dai peste o problemă cu care s-au confruntat și alții. Soluțiile reutilizabile la problemele asociate proiectării unei părți dintr-o aplicație se numesc tipare de proiectare. Veți afla care sunt cele mai des folosite tipare de proiectare, când și cum pot fi ele aplicate.

Atunci când lucrezi la un proiect împreună cu o echipă, este bine să adopți o anumită metodologie. În cazul proiectelor de dezvoltare software, sunt utilizate adesea așa numitele metode agile. Acestea funcționează pe principiul evoluției cerințelor și al lucrului din aproape în aproape.

Inclusiv:

Aplicațiile utilizează foarte frecvent date.
Aceste date pot fi stocate folosind fișiere, însă, de obicei, este mai bine să aplici baze de date. Acest lucru îți va permite să lucrezi cu mecanisme proiectate pentru a introduce, modifica și căuta date. Bazele de date SQL stochează date sub formă de tabele.

Acum că ți-ai făcut deja o idee despre bazele de date, este timpul să le folosești în Pytho. În acest sens, vei utiliza ORM (adică, cum să reconciliezi obiectul cu lumea relațională) pe baza Django. Programele tale vor stoca și procesa informațiile în baze de date.

Inclusiv:

Aceasta este o introducere în protocolul HTTP. Vei înțelege cum funcționează comunicarea pe Internet. Comenzile, metodele, antetele, codurile de stare ale solicitărilor și arhitectura software în stil REST – toate acestea nu vor mai fi un secret pentru tine. La fel și instrumentele prezentate în acest modul.

Tehnologiile front-end sunt utilizate pentru a crea site-uri web. Browserele web analizează codul creat cu aceste instrumente, pentru a afișa paginile funcționale.
HTML este responsabil de conținutul site-ului web, CSS de cum arată, iar JavaScript de cum funcționează. De asemenea, vei descoperi microframework-ul Flask și șabloanele Jinja2.

Acest tehnologii sunt utilizate pentru a crea logica operațională, inima aplicației – codul care va fi instalat pe server. La finalizarea acestui modul, vei ști cum să creezi un panou de administrare, să formezi suport, sesiuni și cookie-uri. De asemenea, aici vei exersa framework-ul Django, mecanismele de autorizare și autentificare.

Odată ce ai dobândit competențele menționate mai sus, vei putea să dezvolți un proiect în care să le pui în practică. Împreună cu formatorul și ceilalți participanți la curs, vei discuta despre subiectul și premisele proiectului și apoi îl vei implementa.
Proiectul va fi o oportunitate grozavă să îți perfecționezi competențele și, în plus, îl poți include în primul tău portofoliu profesional!

Ce vei învăța mai exact pe durata cursului?

Un absolvent al cursului Python știe noțiuni de bază ale tehnologiei front-end și back-end. Poate crea cu succes o pagină simplă în HTML folosind CSS și JavaScript, poate programa în Python și poate utiliza framework-ul Django. Sună tentant, nu-i așa? ;)

Programarea în Python

Vei scrie chiar tu codul și vei verifica dacă funcționează corect testându-l. Aplicațiile tale vor utiliza baze de date pe care le vei accesa prin intermediul site-urilor web. Urmând bunele practici și tiparele de proiectare, codul tău va fi clar și sistematic.

Utilizarea de instrumente de programare

Vei afla care este mediul de dezvoltare (IDE) necesar pentru a implementa sarcini de dezvoltare și a optimiza productivitatea. Mediul conține instrumente pentru proiectare de interfețe, versiunea de control, crearea și testarea de aplicații.

Tehnologii necesare pentru o programare eficientă

Pe durata cursului, ne străduim să te pregătim cât mai bine, pentru a putea crea programe în mod independent, și să îți oferim instrumente care să te ajute să-ți creezi primul tău portofoliu profesional! Vei fi pregătit să utilizezi atât tehnologii front-end, cât și back-end.

Muncă de proiect — exact ca cea din viitoarea ta companie!

Cea mai populară metodologie de gestionare a proiectelor IT este metodologia Agile Scrum. Aceasta te va ajuta să te familiarizezi cu așa numitul cadru de dezvoltare pe care îl vei putea utiliza în viitoarea ta activitate legată de implementarea de proiecte și dezvoltarea de produse.


Sprijin în găsirea unui loc de muncă

Obiectivul tău este obiectivul nostru; prin urmare, acordăm o atenție deosebită pentru a ne asigura că vei obține un loc de muncă în domeniul IT la sfârșitul cursului.

Consultanță profesională

Vei fi pe mâini bune! Consultantul nostru profesional va avea grijă de organizarea procesului de resurse umane pentru studenții și absolvenții noștri în etapele individuale ale cursului.

Ți-am pregătit o bază de date cu întrebări asociate procesului de recrutare și ghiduri cu cele mai recente tendințe pe piața muncii în domeniul IT. Probabil că intri pe un teritoriu necunoscut, așa că vrem să cunoști bine domeniul și din mai multe perspective. De asemenea, vei avea acces la biblioteca noastră virtuală cu o mulțime de cărți utile.

Curs HR – instruire cu consultanți în resurse umane

Cursul de HR este o pregătire specifică și practică care are loc pe parcursul modulului. Aceasta este realizată de recrutori IT cu experiență care îți vor spune la ce să acorzi atenție pe parcursul cursului pentru a obține un loc de muncă în domeniul IT. Este ceva esențial! :)

Managerul Absolvenților de Succes te va ajuta și te va sfătui cu privire la domeniul IT la fiecare pas al intrării tale pe piața IT :) Ai nevoie de un profil Linkedin sau de CV mai bun? Anunță-ne! Te vom surprinde :)


Absolvenții Academiei lucrează la:

Fă cunoștință cu instructorii noștri

Învată de la programatori și experți IT cu experiență

SDA

Adela Kacso-Vidrean

Experienced Python developer, PCAP - Certified Associate in Python Programming

SDA

Nicolae Abacioaiei

Software Development Engineer

SDA

Da, programarea este pentru toată lumea!

Cursul „Python de la zero” este potrivit și pentru persoane fără experiență anterioară de programare.

01

Cel mai în vârstă student pe care l-am avut avea 53 de ani, iar cel mai tânăr avea 19 ani.

02

37% dintre elevii noștri sunt femei

03

24% dintre elevii noștri au fost lucrători manuali înainte de a se alătura Academiei noastre

04

Peste 80% dintre studenți își pot continua munca fără probleme pe parcursul participării la curs

Dacă dorești să înveți programare și să îți testezi abilitățile, acesta este locul ideal!

Verifică-ți potențialul cu ajutorul testului de predispoziții!

Alege metoda de finanțare perfectă pentru tine și înscrieți-te la curs!

Află detaliile următoarei ediții a cursului!

Modulul de seară al cursului nostru durează 280 de ore de instruire

Data de începere a cursului

15.06.2021

Orașul

Romania

Prețul total 7490 RON

de la 218 RON /lună.*

SDA

Multiple metode de finanţare: sistem de eşalonare a plăţii şi o gamă variată de opţiuni financiare.

Află mai multe informaţii despre metodele de finanţare

Vreau să încep, ce urmează?

Completează formularul de înscriere de pe site-ul cursului. Te vom contacta în 48 de ore cu informații complete despre curs, pentru a completa documentele și pentru a-ți rezerva locul cât mai curând posibil.

Înainte de a începe cursul, îți vom trimite câteva materiale online pe care să le consulți înainte de primul curs. Te vor ajuta să afli câteva noțiuni de bază în codare, necesare pentru a începe cursul. Dorim să menționăm că este obligatorie consultarea materialelor.

Cursurile durează între 5 și 7 luni, în funcție de tipul și modulul de curs (seara sau weekend). Acesta este realizat de programatori cu experiență și profesioniști activi. În timpul cursului, vei învăța secretele codării și vei crea primul tău proiect de codare. Vom face, de asemenea, câteva teste, pentru a-ți înțelege nivelul de cunoștințe. Însă nu este obligatoriu și nu-ți va afecta procesul de certificare.

În timpul cursului și după acesta, consultantul nostru în resurse umane din domeniul IT te va ajuta să-ți găsești un loc de muncă. El te va pregăti pentru un interviu în domeniul IT, te va ajuta să îți îmbunătățești CV-ul, să îți perfecționezi abilitățile în domeniul programelor software și să deprinzi cunoștințe asociate celor mai populare sarcini pe care le poți aștepta pe piața IT.