Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

Învață, programează și economisește bani!

Începe să programezi profitând de pachetul nostru exclusiv: 30% reducere la cursul de programare și o sesiune gratuită de programare live cu un mentor profesionist dacă te înscrii acum!

aplică

Obține o reducere de 30% la cursul ales și participă gratuit la atelierul Live Coding!

Dacă visezi la o carieră flexibilă și bine plătită, cursul nostru de programare te poate ajuta.

Acum poți economisi 30% din costul cursului! În plus, dacă te înscrii, vei primi o sesiune gratuită de programare live cu mentorul nostru expert pentru a vedea dacă programarea este pentru tine.

Înscrie-te la Code30

 

Grăbește-te până nu expiră oferta exclusivă!

  Înscrie-te la sesiunea de programare live!

  Lasă-ne câteva detalii și apoi poți începe să programezi cu un mentor profesionist!

  Înscrie-te la sesiunea de programare live!

  Fă primul pas în lumea captivantă a programării participând la workshop-ul nostru de programare live. Este punctul de plecare perfect dacă dorești să înțelegi ce înseamnă codingul. Vei fi îndrumat de un mentor cu experiență în timp ce înveți elementele de bază ale HTML, CSS și Javascript. Și vei avea chiar ocazia să îți creezi propriul joc cu întrebări în timpul cursului!

  Până la sfârșitul workshop-ului, vei avea o înțelegere solidă a programării de tip front-end. Locurile sunt limitate, așa că grăbește-te să îți asiguri locul!

  Ce tehnologie poți învăța

  Dezvoltator Java

  Java este unul dintre acele limbaje pe care merită să le înveți peste tot, nu doar pentru a obține un loc de muncă stabil și bine plătit. De asemenea, este important faptul că acest limbaj este îmbunătățit în mod constant și vă permite să creați aproape orice pe internet și vă oferă oportunități mari de dezvoltare. Java este o alegere bună pentru persoanele care doresc să intre rapid în industria IT.

  Dezvoltator JavaScript

  JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje din IT. Acesta permite implementarea de elemente complexe pe site-ul web, datorită cărora se pot afișa nu doar informații statice, ci și elemente în mișcare, cum ar fi hărți interactive, grafice sau animații. Datorită simplității sale și pragului de intrare scăzut, este adesea limbajul preferat la începutul unei cariere în IT.

  Dezvoltator Python

  Python este în prezent unul dintre cele mai populare și mai utilizate limbaje de programare din lume. Ceea ce face Python, atât de popular este faptul că orice tehnologie și orice aplicație în industrie poate fi dezvoltată cu el. Este folosit de multe companii mari, cum ar fi Google, Facebook și Netflix.

  Tester de software

  Un tester este o persoană care verifică software-ul, găsește erorile și, de asemenea, analizează cerințele pentru o anumită aplicație sau program. Există două tipuri de testeri: un tester manual, care verifică manual un anumit produs și evaluează dacă toate funcțiile funcționează corect și eficient, și un tester automat, care trebuie să pregătească scripturi care testează în locul lui.

  Proiectarea UX/UI

  UX/UI Designer sunt, de fapt, două profesii diferite, dar foarte apropiate una de cealaltă. Prima se ocupă cu proiectarea site-urilor web și a produselor digitale în așa fel încât acestea să fie intuitive și plăcute pentru utilizator (user experience). La rândul său, designerul UI (user interface) se concentrează pe pregătirea designului interfețelor țintă.

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy