NOU! ­čĺą┬áPersonalizeaz─â-╚Ťi oferta! Ob╚Ťine cel mai bun pre╚Ť pentru tine! Afl─â mai multe sau sun─â la 0374 349 900

├Änva╚Ť─â, programeaz─â ╚Öi economise╚Öte bani!

Începe să programezi profitând de pachetul nostru exclusiv: 30% reducere la cursul de programare și o sesiune gratuită de programare live cu un mentor profesionist dacă te înscrii acum!

aplic─â

Ob╚Ťine o reducere de 30% la cursul ales ╚Öi particip─â gratuit la atelierul Live Coding!

Dacă visezi la o carieră flexibilă și bine plătită, cursul nostru de programare te poate ajuta.

Acum po╚Ťi economisi 30% din costul cursului! ├Än plus, dac─â te ├«nscrii, vei primi o sesiune gratuit─â de programare live cu mentorul nostru expert pentru a vedea dac─â programarea este pentru tine.

Înscrie-te la Code30

 

Grăbește-te până nu expiră oferta exclusivă!

  Înscrie-te la sesiunea de programare live!

  Las─â-ne c├óteva detalii ╚Öi apoi po╚Ťi ├«ncepe s─â programezi cu un mentor profesionist!

  Înscrie-te la sesiunea de programare live!

  F─â primul pas ├«n lumea captivant─â a program─ârii particip├ónd la workshop-ul nostru de programare live. Este punctul de plecare perfect dac─â dore╚Öti s─â ├«n╚Ťelegi ce ├«nseamn─â codingul. Vei fi ├«ndrumat de un mentor cu experien╚Ť─â ├«n timp ce ├«nve╚Ťi elementele de baz─â ale HTML, CSS ╚Öi Javascript. ╚śi vei avea chiar ocazia s─â ├«╚Ťi creezi propriul joc cu ├«ntreb─âri ├«n timpul cursului!

  P├ón─â la sf├ór╚Öitul workshop-ului, vei avea o ├«n╚Ťelegere solid─â a program─ârii de tip front-end.┬áLocurile sunt limitate, a╚Öa c─â gr─âbe╚Öte-te s─â ├«╚Ťi asiguri locul!

  Ce tehnologie po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa

  Dezvoltator Java

  Java este unul dintre acele limbaje pe care merit─â s─â le ├«nve╚Ťi peste tot, nu doar pentru a ob╚Ťine un loc de munc─â stabil ╚Öi bine pl─âtit. De asemenea, este important faptul c─â acest limbaj este ├«mbun─ât─â╚Ťit ├«n mod constant ╚Öi v─â permite s─â crea╚Ťi aproape orice pe internet ╚Öi v─â ofer─â oportunit─â╚Ťi mari de dezvoltare. Java este o alegere bun─â pentru persoanele care doresc s─â intre rapid ├«n industria IT.

  Dezvoltator JavaScript

  JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje din IT. Acesta permite implementarea de elemente complexe pe site-ul web, datorit─â c─ârora se pot afi╚Öa nu doar informa╚Ťii statice, ci ╚Öi elemente ├«n mi╚Öcare, cum ar fi h─âr╚Ťi interactive, grafice sau anima╚Ťii. Datorit─â simplit─â╚Ťii sale ╚Öi pragului de intrare sc─âzut, este adesea limbajul preferat la ├«nceputul unei cariere ├«n IT.

  Dezvoltator Python

  Python este ├«n prezent unul dintre cele mai populare ╚Öi mai utilizate limbaje de programare din lume. Ceea ce face Python, at├ót de popular este faptul c─â orice tehnologie ╚Öi orice aplica╚Ťie ├«n industrie poate fi dezvoltat─â cu el. Este folosit de multe companii mari, cum ar fi Google, Facebook ╚Öi Netflix.

  Tester de software

  Un tester este o persoan─â care verific─â software-ul, g─âse╚Öte erorile ╚Öi, de asemenea, analizeaz─â cerin╚Ťele pentru o anumit─â aplica╚Ťie sau program. Exist─â dou─â tipuri de testeri: un tester manual, care verific─â manual un anumit produs ╚Öi evalueaz─â dac─â toate func╚Ťiile func╚Ťioneaz─â corect ╚Öi eficient, ╚Öi un tester automat, care trebuie s─â preg─âteasc─â scripturi care testeaz─â ├«n locul lui.

  Proiectarea UX/UI

  UX/UI Designer sunt, de fapt, dou─â profesii diferite, dar foarte apropiate una de cealalt─â. Prima se ocup─â cu proiectarea site-urilor web ╚Öi a produselor digitale ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót acestea s─â fie intuitive ╚Öi pl─âcute pentru utilizator (user experience). La r├óndul s─âu, designerul UI (user interface) se concentreaz─â pe preg─âtirea designului interfe╚Ťelor ╚Ťint─â.