NOU! Curs inteligență artificială! 45% REDUCERE 👈sau sună la 0374 349 900

Top 25 meserii de viitor din domeniul IT și cum îți pot începe cariera [GHID 2024]

web development

Este deja clar pentru toată lumea că industria tehnologiei este în plină expansiune și generează o mare parte dintre meseriile viitorului. De aceea, este momentul perfect pentru a afla care sunt cele mai bune și mai bine plătite joburi tehnologice din România, dar și la nivel global.

Cea mai bună parte a acestor meserii este că poți urma un program accelerat de formare, pe termen mai scurt ca o facultate, cum sunt și cursurile oferite de SDA. Astfel, poți să înveți programare și să-ți începi cariera tech cât mai rapid, fie că ești la primul job sau faci reconversie profesională din alt domeniu. 

Ți-am pregătit o listă cu 25 de meserii de viitor din IT demne de avut în vedere. Sunt meserii bănoase, cu creștere promițătoare a locurilor de muncă și cote excelente de satisfacție. 

programator la laptop

Abilitățile de care ai nevoie pentru a accesa joburi de viitor

Indiferent de domeniul în care alegi să profesezi, vei avea nevoie de o serie de abilități și competențe care ies în față pe piața muncii și te vor ajuta să obții jobul dorit. 

Iată care sunt abilitățile must-have pentru meseriile viitorului, conform raportului The Future of Jobs, realizat de World Economic Forum: 

Competențe digitale

Competențele digitale se referă la utilizarea și înțelegerea modului în care funcționează tehnologia atunci când este accesată pentru a afla informații, pentru a crea conținut digital, pentru socializare sau alte activități care se derulează online. 

Competențele digitale de bază sunt esențiale pentru joburile viitorului, mare parte dintre acestea vor avea o componentă tech, fie că vorbim de medicină, agricultură, educație, cultură și așa mai departe. 

Creativitate

Abilitatea de a pune lucrurile în perspectivă, de a încerca noi abordări, va deveni extrem de valoroasă în viitor. Înainte de a spune că nu ești o persoană „creativă”, ține cont de faptul că o gândire creativă nu este exclusiv legată de domeniul artelor. Un programator, sau un chirurg, au de asemenea nevoie de o gândire creativă pentru a excela și a inova în profesiile lor.

Gândire critică și analitică

Un mod de gândire care apelează la logică, analiză și raționament pentru a interoga o problemă sau o situație, te va ajuta să preiei cu succes atribuțiile oricărui post. Procesul critic ia în considerare diverse soluții care adresează problemă și analizează avantajele și dezavantajele fiecărei abordări, pentru a ajunge la cea mai bună decizie.

Rezolvarea problemelor

Abilitatea de a rezolva probleme este printre cele mai apreciate la orice loc de muncă și necesită utilizarea resurselor de analiză, comunicare, evaluare, convingere, colaborare și tot ce implică rezolvarea cu succes a unui task problematic. Ies mereu în față persoanele cu inițiativă, care pornesc de la ideea că nu știu răspunsul încă și se pun pe treabă să găsească soluția.

Leadership

Calitățile de leadership care îți permit să iei decizii bune pentru companie, să organizezi sau să motivezi echipa din care faci parte, să te concentrezi pe rezolvarea problemelor, sau chiar să le anticipezi, te pot duce departe în orice tip de companie.

Coordonare cu ceilalți

Munca în echipe din ce în ce mai extinse și diverse implică abilități puternice de comunicare, conștientizarea punctelor forte și punctelor slabe ale altor oameni, dar și cele proprii, și capacitatea de a lucra eficient cu o serie de personalități diferite.

Negociere și convingere

Abilitățile interpersonale de negociere și convingere, care aduc rezultate satisfăcătoare pentru toate părțile implicate, sunt vitale pentru meseriile viitorului. Fie că este vorba de o negociere cu colegii, managementul sau clienții, este nevoie de ascultate activă, empatie, deschidere, adaptare, toate fac parte din arta negocierii.

Învățare activă

Se referă la capacitatea de a lua parte în mod activ la procesul de învățare, de a interacționa prin discuții, experimente, aplicații practice, colaborare. Învățarea activă începe în copilărie și continuă și în viața de adult, când îți poți completa formarea cu noi abilități care să te ajute să avansezi în carieră.

Rezistență la stres și flexibilitate

Capacitatea de a funcționa în condiții de stres, de a-ți păstra calmul și echilibrul în gânduri și acțiuni, te face un candidat ideal pentru multe joburi de viitor. Este un skill pe care îl poți învăța, dacă nu îl deții încă, și se bazează pe încredere în sine, flexibilitate, răbdare.

Top 25 meserii de viitor

1. Artificial Intelligence (AI) Engineer

Inginerii de inteligență artificială sunt la mare căutare, deoarece industria tehnologică își îndreaptă atenția către domeniul emergent al automatizării. Astfel, se numără printre locurile de muncă cu cele mai bune perspective pentru viitor.

Inginerii AI își petrec timpul folosind big data pentru a antrena modele implicate în procesarea limbajului natural, prognoza economică, recunoașterea imaginilor. Ei pot contribui la dezvoltarea tehnologiei Internet of Things (IoT). Iar inteligența artificială a lucrurilor (AIoT) câștigă teren în întreaga lume.

Cum să devii un inginer AI

Pentru a deveni inginer AI, ai nevoie de studii de specialitate – poți obține o diplomă de licență în inteligență artificială și învățare automată, informatică, știința datelor sau orice domeniu IT conex. O altă modalitate este să urmezi un curs de știință a datelor care este specializat în inginerie AI.

Te interesează acest vast domeniu al inteligenței artificiale, sau vrei pur și simplu să-ți augmentezi cariera printr-o dublă specializare din care să facă parte și AI? Te poți înscrie acum la cursul de AI și machine learning Software Development Academy.

2. Data Scientist

Organizațiile și companiile colectează din ce în ce mai multe date în fiecare zi. De aceea, experții calificați în știința datelor sunt vitali pentru o gamă largă de industrii. Oamenii de știință de date își petrec orele de lucru compilând, analizând și interpretând date pentru ca organizațiile să ia decizii informate.

Numărul de locuri de muncă disponibile în știința datelor este uriaș și nu arată niciun semn de încetinire. Cu această cerere mare, un rol de cercetător al datelor este o alegere ușoară pentru orice top cu meserii de viitor, în tehnologie.

Cum să devii cercetător de date

Pentru a-ți începe cariera poți alege să studiezi la facultate și să obții o diplomă de specializare în știința datelor, informatică sau orice domeniu conex. Sau poți urma cursuri de formare. Majoritatea cercetătorilor de date urmează ulterior un master sau un doctorat.

Dacă te atrage domeniul științelor de date, te invităm să te înscrii la cursul Data Science de la Software Development Academy. Te luăm de la 0 și îți oferim toate cunoștințele necesare fie ca să accesezi o carieră nouă în Data Science, sau să-ți duci actuala profesie la nivelul următor învătând Python și statistică avansată.

3. Software engineer

Ingineria software este una dintre cele mai versatile cariere de viitor, dacă pui lucrurile în context – folosim munca inginerilor de software în fiecare zi. Aplicațiile de smartphone, browser-ul de internet prin care ai ajuns la acest articol, sunt dezvoltate de ingineri software.

Mai mult, aproape fiecare industrie din lume folosește un fel de software și are nevoie de specialiști care să le dezvolte uneltele digitale necesare. Aceasta înseamnă că numărul de locuri de muncă nu scade în curând, din contră.

Cum să devii inginer software

Dacă te interesează acest domeniu cu mare potențial, există mai multe căi pentru a te califica pentru locuri de muncă în inginerie software – studii universitare, cursuri de specializare în informatică și programare. 

Dar tot mai multe companii de tehnologie și alți angajatori renunță la cerințele legate de diplomele universitare în informatică. În schimb, se concentrează pe căutarea de candidați cu experiență practică în dezvoltarea de aplicații software. 

inteligenta artificiala top 25 meserii de viitor

4. Information Security Analyst

Calculatoarele și informațiile digitale continuă să cuprindă tot mai mult activitatea din lumea afacerilor. De aceea este nevoie de analiști în securitatea informațiilor, aceștia lucrează în prima linie pentru a proteja sistemele informaționale de amenințări cibernetice.

Analiștii de securitate sunt esențiali pentru protejarea datelor utilizatorilor și a informațiilor sensibile ale companiei. Ei folosesc o varietate de strategii pentru a se asigura că datele sunt sigure și companiile utilizează sisteme de protecție eficiente, conform reglementărilor guvernamentale.

Cum să devii analist de securitate a informațiilor

Mulți angajatori se așteaptă la o diplomă de licență în informatică, programare sau un domeniu conex. Cu toate acestea, este posibil să obții un post de analist în securitatea informațiilor chiar și fără diplomă. Asta dacă ai experiență semnificativă în IT și securitate cibernetică.

5. Computer Research Scientist

Cercetarea informatică este una dintre cele mai profitabile și pline de satisfacții cariere în tehnologie. Oamenii de știință din domeniul informaticii sunt în fruntea inovației tehnologice, cercetând și descoperind noi modalități de a face lucruri uimitoare cu ajutorul computerelor.

Cum să devii cercetător în domeniul informaticii

Pentru a te califica pentru un rol de cercetător informatic, vei avea nevoie cel puțin de o diplomă de licență în informatică sau sisteme informatice. De asemenea, nu poți greși niciodată cu o diplomă de master.

6. Data Analyst

În lumea afacerilor de astăzi totul se învârte în jurul datelor. De aceea, tot mai mulți angajatori și recrutori caută persoane cu abilități puternice de analiză a datelor. Printre aceștia se numără și analiștii de date.

Aceștia trebuie să fie calificați în interpretarea datelor, iar rolul lor este să asigure acuratețea datelor și să găsescă cele mai bune modalități de a utiliza acele date. Deși unii analiști se tem că ar putea fi înlocuiți de sisteme AI, adevărul este că perspectivele pieței pentru această profesie sunt excelente.

Cum să devii analist de date

În timp ce o diplomă de licență în știința și analiza datelor va fi suficientă, deținătorii de diplome în economie, statistică și matematică pot, de asemenea, să obțină un job de analist de date. Tot mai multe persoane aleg un traseu accelerat și urmează cursuri specializate, cu o durată de la trei luni la un an. 

7. IT Manager

O altă meserie fantastică și de viitor este în managementul IT. Managerii IT se concentrează pe sectorul tehnologiei informației din cadrul unei companii, planificând și coordonând activitatea acest departament. Ei caută modalități de îmbunătățire a sistemelor IT și sunt responsabili de echipe tehnice cu înaltă calificare.

Cum să devii un manager IT

Pentru a deveni un manager IT, ar trebui să ai cel puțin o diplomă de licență în domenii tehnologice, cum ar fi sistemele informaționale, informatica, inginerie software.

Deoarece vei conduce o echipă, va trebui să îți dezvoltați abilitățile și cunoștințele în managementul de proiect. Există o mulțime de cursuri de management de proiect și certificări online care servesc acestui scop.

8. Database administrator

Administratorii bazelor de date, precum oamenii de știință ai datelor, lucrează cu volume mari de informații digitale și ajută companiile să le gestioneze. Aceștia mențin bazele de date și se asigură că sistemele computerizate funcționează cât mai eficient și sigur posibil.

Cum să devii administrator de baze de date

Administratorii bazelor de date dețin, de obicei, o diplomă într-un domeniu legat de tehnologiile informației și comunicațiilor (TIC). De asemenea, se poate obține o certificare de administrator de baze de date oferită de companii, cum ar fi Oracle, IBM, Microsoft.

9. Web developer

Dezvoltatorii web folosesc limbaje de programare, cadre și strategii de proiectare pentru a construi și întreține site-uri web și aplicații. Aceștia se asigura că toate textele, imaginile, videoclipurile și alte elemente de design sunt redate corect pe pagină.

Pe măsură ce companiile și instituțiile migrează către digital în ritm accelerat, nevoia de dezvoltatori web calificați va continua să crească în viitorul apropiat. Nu vei duce lipsă de oportunități de angajare dacă alegi o carieră de web developer, în plus, este una din meseriile bine plătite.

Iată ce posturi poți accesa:

Front-end Developer

Un dezvoltator front-end proiectează părți ale unui site web pe care utilizatorul le vede. Supraveghează fiecare aspect al designului unui site web care implică experiența utilizatorului și interfața. Deși dezvoltarea front-end implică elemente de design vizual, totuși necesită cunoștințe de limbaje de codare, cum ar fi JavaScript. 

Back-end Developer

Dezvoltatorii back-end lucrează pe elemente nevăzute ale unui site, cum ar fi serverul și bazele de date. Site-urile care colectează date, permit utilizatorilor să se conecteze și să utilizeze diverse forme de software fac acest lucru ca urmare a muncii dezvoltatorului back-end. Acesta trebuie să cunoască diferite limbaje de codare, cum ar fi Java, Python.

10. Computer Hardware Engineer

Inginerii hardware de computere proiectează, construiesc și repară circuitele fizice care fac computerele să funcționeze. Deși componenta software iese în față, companiile tehnologice încă au nevoie de profesioniști în hardware și vor continua să joace un rol important. Inginerii hardware sunt bine plătiți, iar postul oferă o abordare practică care este atractivă pentru mulți oameni.

Cum să devii inginer hardware

Calea pentru a deveni inginer hardware începe, de obicei, la o facultate de informatică sau inginerie informatică. Dacă ai studiat un domeniu conex, îți poți completa formarea urmând un curs de profil hardware. 

11. Computer Systems Analyst

Analiștii de sisteme informatice sunt esențiali pentru a ține pasul cu schimbările rapide din tehnologie. Acești profesioniști analizează sistemele informatice ale companiilor și efectuează actualizări pentru a face sistemele mai eficiente și mai sigure. Este cu siguranță o meserie de viitor care îți poate asigura un salariu competitiv.

Cum să devii un analist de sisteme informatice

Pentru a deveni analist de sisteme informatice, ai nevoie de formare în oricare dintre următoarele domenii:

  • Informatică
  • Sisteme informatice de management (MIS)
  • Analiza sistemelor informatice
  • Știința informației
  • Analiza de afaceri

12. Computer Network Architect

Poți avea un rol de arhitect chiar și în domeniul IT! Arhitecții de rețele de calculatoare proiectează sisteme digitale complexe și infrastructură de cloud computing pentru companii mari și mici.

Acest domeniu ajută companiile să funcționeze în era digitală și îți poate oferI perspective bune de angajare și un salariu pe măsură.

Cum să devii arhitect de rețea de calculatoare

Stăpânește domeniul obținând o diplomă de licență în informatică sau inginerie informatică. De asemenea, poți opta pentru domenii conexe precum administrarea rețelei. 

13. DevOps Engineer

Inginerii DevOps lucrează în principal cu producția de software. Cea mai bună parte este că multe companii tehnologice sunt acum deschise către munca remote, iar acest lucru face ca inginerul DevOps să fie unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă de la distanță de pe piață.

Atribuțiile postului implică să analize codul, să identifice unde software-ul este ineficient și să remedieze problemele. Se ocupă de monitorizarea software-ului, configurarea acestuia și editarea, dacă este necesar.

Cum să devii inginer DevOps

Inginerii DevOps au nevoie de studii în informatică sau inginerie electronică. Poți urma un program universitar de formare sau cursuri intensive cu o durată mai scurtă.

14. Java Developer

Dezvoltatorii Java se regăsesc, fără doar și poate, pe lista joburilor de viitor. Acest limbaj de programare este extrem de util în multe arii precum finanțele, construirea de aplicații Android, cercetarea, big data și multe altele.

Un dezvoltator Java își folosește abilitățile pentru a dezvolta și testa programe. Deoarece Java este utilizat atât de larg într-o varietate de industrii mari, oportunitățile în domeniu vor continua să crească.

Cum să devii un dezvoltator Java

O diplomă de licență în informatică sau un domeniu conex este, de obicei, suficientă. Cu toate acestea, nu este o condiție obligatorie pentru mulți angajatori. Experiența este la fel de importantă, dacă nu mai mult, pentru dezvoltatorii Java aspiranți.

Sau te poți înscrie la cursul SDA de Java! Te luăm de la 0 și te ghidăm prin tot labirintul acestui limbaj,

15. Tech Sales Agent

Vânzările de tehnologie sunt o modalitate excelentă de a începe o carieră IT, fără a învăța să codezi. Dacă ești deja familiarizat cu strategiile de vânzări și marketing, te poți integra cu succes în departamentul de sales al unei companii tehnologice.  

În plus, cererea de agenți de vânzări calificați este foarte mare. Profesioniștii în vânzări tehnologice se bucură de salarii bune, completate de comisioane și bonusuri.

Cum să devii inginer de vânzări tehnic

Calificările pentru un agent tehnologic de vânzări nu sunt la fel de stricte precum celelalte cariere din listă. Angajatorii îi preferă pe cei care dețin o diplomă în domenii legate de tehnologie, cum ar fi informatica și ingineria software. Cu toate acestea, dacă ai experiență în vânzări în alte industrii, plus pregătire tehnică, atunci te poți califica pentru un rol entry level.

16. IT trainer/mentor

Nevoia de specialiști IT este un subiect recurent, iar asta deschide o mulțime de posibilități în zona de training. Școlile de programare recrutează periodic traineri cu o bază solidă de cunoștințe tech dar și înclinație către a-i ghida pe cei din jur în procesul de învățare.

Este una dintre cele mai vechi meserii, aceasta de profesor și nu își va pierde prea curând valoarea, mai ales dacă vorbim de trainerii sau mentorii specializați în educația digitală.  

Cum să devii trainer IT

Pentru un post de trainer IT vei avea nevoie de o diplomă de licență în informatică, programare și ideal, o acreditare ca formator.

17. Python Developer

Python este un alt limbaj de programare extrem de popular și utilizat pe scară largă. Acest lucru explică de ce dezvoltarea Python generează unele dintre cele mai bune locuri de muncă din domeniul tehnologiei de astăzi. 

Un dezvoltator Python creează și testează codul pentru o varietate de aplicații, software și sisteme. Aceștia lucrează cu data mining, dezvoltarea cloud și web, învățarea automată și multe altele. De asemenea, ei actualizează și evaluează programele în mod regulat.

Cum să devii un dezvoltator Python

Unii dezvoltatori Python dețin o diplomă de licență în informatică, inginerie software sau știința datelor, dar aceasta nu este obligatorie. Datorită popularității acestui limbaj de programare, au apărut o mulțime de cursuri de formare care te pot ajuta să-ți lansezi o carieră în IT.

Alternativ, poți deveni Python developer înscriindu-te la cursurile oferite de SDA!

18. PHP Developer

Dezvoltatorii PHP își folosesc abilitățile tech pentru a îmbunătăți website-urile și software-ul, adăugând caracteristici și funcții noi care fac programele mai dinamice. Este unul dintre cele mai căutate joburi tehnologice, deoarece reprezintă fundamentul dezvoltării WordPress.

Cum să devii dezvoltator PHP

La fel ca în cazul dezvoltatorilor Java, poți să accesezi un job de dezvoltator PHP fără să ai o diplomă de licență. O cale tipică de formare este să urmezi un curs de programare cu accent specializat pe PHP.

19. Mobile Application Developer

Dezvoltarea de aplicații mobile este unul dintre numeroasele domenii grozave în tehnologie, cu perspective excelente în România și peste tot în lume. Companiile mici și mari, instituțiile recurg din ce în ce mai mult la aplicații pentru a ține pasul cu așteptările utilizatorilor și a rămâne aproape de aceștia, conectați prin smartphone.  

Este o meserie care necesită creativitate și abilități solide de rezolvare a problemelor, ambele necesare pentru a dezvolta următoare generație de aplicații care oferă divertisment, organizare, confort sau o alta valoare.

Cum să devii un dezvoltator de aplicații mobile

Te poți specializa în informatică sau într-un domeniu conex urmând studii universitare sau poți opta pentru cursuri de codare care se concentrează pe dezvoltarea de aplicații mobile.

20. Product Manager

Pe măsură ce domeniul IT devine din ce în ce mai competitiv, managementul eficient al produselor tech este strâns legat de abilitățile de codare. Având o formare ca programator, managerii de produs au o mai bună înțelegere a produselor pe care le creează pentru o companie și, în plus, pot comunica mai bine cu echipa de dezvoltatorii de software și ingineri, pe care îi coordonează.

Cum să devii manager de produs

Pentru a deveni manager de produs, vei avea nevoie de o diplomă de licență sau de master în managementul produselor sau o specializare legată de produsele create de companie, cum ar fi informatica sau ingineria software.

21. Web Designer (UI/UX Designer)

Designerii web, precum dezvoltatorii web, lucrează cu site-uri și aplicații, poziția fiind orientată către aspectele vizuale. Sarcinile includ crearea de machete de pagină și wireframes, colaborarea strânsă cu dezvoltatorii și proiectarea de simulări pentru aplicații.

Designul web o opțiune atractivă de meserie de viitor pentru oamenii creativi fie că alegi web design specializat în interfața cu utilizatorul (UI), experiența utilizatorului (UX) sau ambele.

Cum să devii un web designer

Pentru a deveni web designer, vei avea nevoie de specializare în informatică sau design grafic.

22. Machine Learning Engineer

Un inginer de învățare automată lucrează cu programarea computerelor și inteligența artificială pentru a face un dispozitiv să îndeplinească sarcini specifice. Acești ingineri creează programe care permit mașinăriilor, roboților să îndeplinească anumite sarcini, chiar și fără a fi direcționați să facă acest lucru.

Cum să devii inginer de învățare automată

Pentru un job de inginer de învățare automată ai nevoie de o diplomă avansată în informatică, statistică, matematică aplicată sau alt domeniu conex. De asemenea, vei avea nevoie de experiență de codare în Python, Java, R, C++ și JavaScript.

23. Database Developer

Dezvoltatorii de baze de date supraveghează sistemele de gestionare a acestora și lucrează cu dezvoltatorii de software pentru a se asigura că un sistem poate gestiona cantități mari de date. Responsabilitatea principală este să creeze și să modifice bazele de date de care companiile au nevoie pentru a-și derula activitățile.

Cum să devii dezvoltator de baze de date

Pentru a deveni un dezvoltator de baze de date, vei avea nevoie de o diplomă de licență în informatică sau ceva similar, cum ar fi matematica aplicată. Unele posturi de dezvoltator de baze de date nu necesită o diplomă.

24. Software tester

Testarea este o etapă importantă în dezvoltarea software, ajutând la identificarea erorilor și vulnerabilităților, apelând la instrumente automate, dar si testare manuală. Un manual tester preia rolul de utilizator final și folosește toate caracteristicile și opțiunile aplicației, pentru a se asigura că aceasta sunt proiectate corect și funcționează fără probleme, că nu apar erori în produsul final și să ajută la identificarea punctelor vulnerabile din securitatea programului.

Cum să devii software tester

Pentru a obține un job de software tester este nevoie de formare profesională în informatică, inginerie, programare. Unele posturi de tester nu necesită o diplomă, doar o bună înțelegere a codului software și a limbajelor de programare.

Alege cursul Software Tester de la SDA si ești la câteva săptămâni distanță de formarea de care ai nevoie pentru a-ți începe cariera! 

25. Computer Systems Analyst

Un analist de sisteme informatice se asigură că o organizație sau o companie folosește eficient tehnologia. Această carieră implică cercetarea extinsă și implementarea celor mai noi tehnologii, analizând beneficiile și costurile actualizării tehnologiei și supravegherea instalării upgrade-urilor.

Cum să devii un analist de sisteme informatice

Vei avea nevoie de o diplomă avansată în informatică, afaceri sau un domeniu similar. Dacă vrei să lucrezi ca analist de sisteme informatice într-o anumită industrie, cum ar fi medicină sau finanțe, atunci este bine să iei în considerare cursurile postuniversitare legate de acele domenii.

programator la laptop

Care dintre meseriile viitorului este cea mai potrivită pentru tine?

După cum observi, domeniul IT vine o varietate de joburi, de la cele ce implică dezvoltarea de programe și software, la testarea lor și mai departe vânzarea produselor tech către clienți. Poți alege un post care pune în valoare calitățile tale forte, fie că sunt matematice, creative, persuasive, este o industrie ce îmbrățișează diversitatea în numele progresului. 

Iar lista este în continuă dezvoltare – 85% dintre meseriile viitorului, care vor exista în 2030, nici nu au fost inventate încă, reiese dintr-un studiu Dell Technologies. Ce se știe cu siguranță este că nu vei da greș dacă faci pasul către domeniul IT. 

Te așteptăm la cursurile SDA dacă vrei să înveți programare și să-ți începi cariera!

Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

continuă către SDAcademy