Vrei în IT, dar nu știi cu ce să începi? 👉Află ce ți se potrivește! 👈sau sună la 0374 349 900

Învață programare și dă startul unei noi cariere în IT!

Fă 2024 anul transformării tale profesionale.

Este momentul oportun pentru a-ți urma obiectivele și a face pasul decisiv spre domeniul IT. La SDAcademy, te ajutăm să transformi aceste rezoluții în realizări.

Începe anul cu cel mai valoros pas spre o educație de top în programare, deschizându-ți astfel calea spre o carieră promițătoare.

vreau detalii
Hero image background

Absolvenții noștri lucrează la aceste companii

Alătură-te miilor de absolvenți mulțumiți de SDA

Suntem Software Development Academy și de 9 ani de zile ajutăm cu succes mii de oameni să își găsească un loc de muncă în industria IT. Crezi că este timpul să faci o schimbare? SDA este un loc perfect adaptat nevoilor tale.

Academia noastră a fost creată din pasiune pentru predare și pentru industria IT. Credem că industria IT este pentru toată lumea: nu trebuie decât să îndrăznești să îți transformi visul în realitate.. Pentru a face asta, nici măcar nu ai nevoie de o diplomă în informatică. Absolvenții noștri sunt cea mai bună dovadă că poți deveni oricine îți dorești, în orice moment al vieții tale. În prezent, şi-au îndeplinit visul şi lucrează ca programatori, designeri UX/UI sau testeri de software. Fii şi tu parte din această călătorie în lumea IT și începe să lucrezi într-o industrie stabilă și bine plătită!

4.7/5

385 recenzii

4.7/5

384 recenzii

4.69/5

333 recenzii

Află cum poți face primul pas

Participă la webinarul informativ gratuit și află de ce merită să îți schimbi profesia acum. Află rețeta noastră pentru o carieră mai bună.

JavaScript

JavaScript este în prezent unul dintre limbajele de programare cele mai îndrăgite și cu cea mai rapidă dezvoltare, fiind utilizat în dezvoltarea web și nu numai. Înscrie-te la un webinar gratuit pentru a înţelege cum sunt cursurile noastre și modul în care predăm.

află mai mult
 • când
  26.02
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
 • când
  05.03
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote

Java

Cel mai dorit de către angajatori și cel mai răspândit în rândul programatorilor. Java este esența industriei IT, de la soluțiile companiilor mari la proiectele de ultimă generație specifice IoT (Internet of Things). Înscrie-te la un webinar gratuit pentru a înţelege cum sunt cursurile noastre și modul în care predăm.

află mai mult
 • când
  27.02
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
 • când
  06.03
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote

Python

Vrei să lucrezi cu giganți tehnologici sau companii start-up inovatoare? Iată câteva vești bune: toți utilizează Python și ecosistemul său bogat de medii framework și biblioteci cu sursă deschisă. Înscrie-te la un webinar gratuit pentru a înţelege cum sunt cursurile noastre și modul în care predăm.

află mai mult
 • când
  28.02
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
 • când
  07.03
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote

Software Tester

Stăpânește arta testării manuale și descoperă lumea testării automate. Devino software tester și avansează în carieră în echipe motivate de asigurare a calității. Înscrie-te la un webinar gratuit pentru a înţelege cum sunt cursurile noastre și modul în care predăm.

află mai mult
 • când
  29.02
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote
 • când
  11.03
  la ce oră
  18:30
  tipul evenimentului
  webinar gratuit
  locaţie
  remote

Trainerii SDA

Buna! Sunt Ana si sunt Software Tester de 5 ani de zile, fiind singurul domeniu in care am lucrat dupa terminarea facultatii. La Software Development Academy predau de aproximativ doi ani de zile cursuri de software tester. Am experienta in testare manuala de tip black-box si gray-box, testare functionala si non-functionala, printre care, smoke test, sanity test, teste de performanta si stres,field testing, integration testing si system testing. Am avut ocazia sa folosesc in testele executate si SQL, tooluri precum Selenium, Jenkins, ALM, Test Rail, Elvis si Jira dar si tooluri de programare microprocesoare precum Qualcomm sau Media Tek.Ca si metodologii, am lucrat in Waterfall si BDD.

Ana-Maria Craciuneanu, Trainer curs Software Tester Software Test Engineer, HARMAN International

Bună! Sunt Cristian, pasionat de programare de peste 3 ani și jumătate, specializat în tehnologii back-end precum Python, SQL și o serie de alte instrumente esențiale. Printre acestea se numără Linux, Postman, GitHub, Docker, JavaScript, Flask și Django, pe care le folosesc în mod frecvent în activitățile mele de zi cu zi. Predau la Software Development Academy de peste un an și jumătate și sunt extrem de bucuros să mă întâlnesc cu persoane dornice de a învăța programare și de a construi un viitor promițător. Haideți să explorăm tehnicile programării și împreună să creăm viitorul digital.

Ionut-Cristian Iordache, Trainer curs Python Senior Software Automation Developer, Grant Thornton Romania

Hello! Sunt Nicoleta Birsan și activez în domeniul IT pe partea de “software engineering” de aproximativ 10 ani. La baza sunt “backend developer” unde am lucrat cu foarte multe tehnologii pe partea de Java ca limbaj, însă am acumulat experiență și pe partea de front-end lucrand pe proiecte full-stack cu tehnologii pe partea de web precum Angular, HTML, CSS, JavaScript, React etc. Sunt trainer în cadrul SDA din 2019 și ceea ce m-a determinat în continuare sa fac acest lucru este pasiunea pentru tehnologie și mentorat, îmi place foarte mult sa mentorez si sa ajut oamenii care doresc si au ambiție sa faca o schimbare și să se dezvolte în acest domeniu atât la nivel tehnic cât și la nivel de “soft skills”. În cadrul cursurilor, îmi doresc în general cu fiecare grupa sa formez o echipă unde sa lucram împreună eficient și să așezăm informația cat mai logic și cât mai rapid, impartasind din experiența mea cat mai multe skill-uri tehnice care pe mine m-au ajutat în acest domeniu.

Nicoleta Cosmina Bîrsan Java Software Engineer, Airbus Defence and Space

Sunt Frontend developer de 7 ani cu exeprienta in HTML, CSS, Javascript, Angular si Node JS si predau in cadrul Software Development Academy de 3 ani.

Sorn Cozma, Trainer curs JavaScript Full Stack Developer, Sware

Sunt Java software engineer cu o experienta de aproximativ 5 ani, lucrez in special cu tehnologii de backend precum Java/Spring Boot , baze de date SQL, servicii in cloud Azure și predau în cadrul Software Development Academy din anul 2023.

Laurentiu Zamfirache, Trainer curs Java Java Software Engineer, EPAM Systems

Sunt software tester de 6 ani și predau în cadrul Software Development Academy o parte din modulele cursului “Software Tester” din acest an. În decursul anilor, am testat o gamă largă de site-uri web, aplicații web și mobile pentru diverse platforme (iOS, Android și chiar Windows). În plus, am creat test case-uri detaliate bazate pe analiza și înțelegerea cerințelor clienților și solicitând informații suplimentare de la Business Analyst despre produsul final. Ulterior am rulat testele și am comunicat rezultatele developerilor folosind diferite tool-uri (de exemplu, Jira, Click Up, Azure). Așadar, în calitate de QA, am dezvoltat o serie de abilități, cum ar fi: gândire critică, creativitate, adaptabilitate, atenție la detalii, răbdare și persuasiune. Prin participarea la cursuri (testare manuală și automată) și în cadrul dezvoltării proiectelor, am învățat cum să înțeleg, să anticipez și să răspund nevoilor și așteptărilor clienților referitoare la calitatea produsului.

Ana-Maria Acomi Software Engineer – SelfPay

“Hello World!” Sunt Solomon Bogdan aka Solo. Pe hartie scrie ca sunt programator Python si SQL din 2021 ani si predau in cadrul SDA din 2023. Ca sa ajung sa fiu programator si sa ii invat pe altii sa faca asta trebuie sa stiti si ce nu scrie pe hartie: am inceput sa programez din 2007 (#liceu) si am inceput sa livrez training-uri din 2014. Asta m-a ajutat ca fiecare modul predat la SDA sa fie finalizat cu succes si cursanti multumiti care au fost deschisi sa tinem legatura ulterior. Imi place sa zambesc tot timpul si sa cunosc oameni de la care am ce invata. Un sfat pentru cei care se apuca de programare: “Munca bate Talentul daca Talentul nu munceste”.

Bogdan Solomon, Trainer curs Python Business Intelligence Analyst & Data Strategist, The Conqueror Challenges

Salut! Numele meu este Călin Mihai-Daniel și sunt pasionat de tehnologie. Am o experienta de aproximativ 8 ani în software testing și am interactionat cu majoritatea tehnicilor de testare, atat manuale cat si automate, precum si tool-urile reprezentative pentru aceasta industrie. Predau în cadrul Software Development Academy de 1 an, unde sunt deosebit de pasionat de formarea persoanelor interesate de o cariera în domeniu. În timpul intalnirilor cu studenții am o abordare calmă, perseverentă și însoțită de foarte multe exemple bazate pe experiențele mele profesionale.

Călin Mihai-Daniel, Trainer curs Software Tester Senior Software Testing Manager, Suvoda

Hello 🙂 Numele meu este Daiana si activez in domeniul IT de 5 ani. Mi-a placut dintotdeauna sa invat si ma bucur sa dau mai departe din cunostintele acumulate in domeniul meu preferat si anume programarea Python. Ma pasioneaza in special lucrul cu baze de date folosind Python si insist pe aplicarea principiilor de clean code cand programam. Consider ca oricine poate invata sa scrie cod atat timp cat exerseaza suficient si are un indrumator bun, asa ca va astept la curs!

Daiana-Elena Banea Senior Python&Cloud Engineer, LSEG (London Stock Exchange Group)

Buna, ma numesc George Dumitrache si sunt Fullstack developer de 3 ani. Ca si main stack, lucrez mainly cu React + Node.js/Python/PHP ( in functie de cerintele proiectului ). Ca si baze de date sunt familiarizat cu MySQL/Transact-SQL iar ca environment de deployment lucrez mainly cu Azure, dar de curand am inceput sa cochetez putin si cu Vercel. Ca si hobby-uri imi place de asemenea si Game Developmentul cu C#/Unity si am cochetat putin cu Solidity + Hardhat pe partea de Blockchain. Sunt trainer la Software Development Academy din anul 2022, de atunci am descoperit ca mi se potriveste foarte bine si imi place foarte mult partea de trainer. Va astept cu drag la cur

George Dumitrache, Trainer curs JavaScript Full Stack Engineer, Hyperleaf

Hello! Numele meu este Meda si sunt designer de peste 16 ani. Dupa ce am urmat un curs asemanator cu cel de la Sdacademy am inceput sa lucrez ca si UI/UX design. Un UI/UX designer este responsabil pentru crearea unor experiențe digitale intuitive, atractive din punct de vedere vizual și centrate pe utilizator. Ne vedem la curs pentru a invata impreuna toti pasii ce duc la creare unui produs digital

Meda Cadar, Trainer curs UX/UI Design UI / UX Designer, Principal33

Descoperă cursurile noastre

UX/UI Design

Chiar și cea mai performantă aplicație are nevoie de un aspect atractiv și de un flux ireproșabil. Înscrie-te la acest curs pentru a deveni designerul UX/UI de care au nevoie echipele de produse. Creează-ți un set de competențe cu impact în viitor.

află mai mult
 • când
  27.02
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  120 h
  preţ
  de la 7117 lei 9 490 lei
  promo! de la 296 lei/lună

Java

Limbajul Java este nucleul software-ului utilizat de companiile mari, fiind folosit și în domenii inovatoare precum IoT (Internet of Things). Participând la acest curs, vei obține o bază solidă pentru a face primii pași în cariera de programator Java.

află mai mult
 • când
  27.02
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Software Tester

În trecut, Nissan a retras de pe piață peste 1 milion de mașini din cauza unei erori de software. Vrei să contribui la calitatea software-ului? Devino software tester și dezvoltă-ți cariera în cadrul unei echipe motivate de asigurare a calității.

află mai mult
 • când
  27.02
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  120 h
  preţ
  de la 6791 lei 7 990 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 6 093 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 6 093 lei

  promo! de la 282 lei/lună
 • când
  16.03
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  120 h
  preţ
  de la 6791 lei 7 990 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 6 093 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 6 093 lei

  promo! de la 282 lei/lună

Python

Vrei să îți dezvolți cariera la giganți tehnologici globali sau în cadrul unui start-up? Python este limbajul de programare ideal. Învață și contribuie la inovare cu IA și învățare programată.

află mai mult
 • când
  27.02
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  02.03
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

JavaScript

O competență esențială pentru programatorii front-end aspiranți, JavaScript este unul dintre limbajele cu cea mai dinamică dezvoltare. Învață noțiunile de bază și descoperă ecosistemul JavaScript al mediilor framework, bibliotecilor, precum și instrumentele necesare pentru a găsi un loc de muncă la orice companie de IT.

află mai mult
 • când
  09.03
  modul
  weekend
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună
 • când
  12.03
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10 117 lei 13 490 lei
  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de aplicarea reducerii este 8 990 lei

  promo! de la 421 lei/lună

Data Science

Vrei să obții cel mai atractiv loc de muncă din secolul XXI? Acest curs te va învăța cum să stăpânești tehnici avansate de învățare programată și să descoperi comori ascunse în seturi uriașe de date.

află mai mult
 • când
  19.03
  modul
  seara
  locaţie
  remote
  durată
  280 h
  preţ
  de la 10999 13 490 RON
  promo! de la 405 RON /lună

  close modal

  Ce spun absolvenții noștri

  Interesul meu pentru tehnologie a inceput odata cu utilizarea anumitor aplicatii la serviciu, din perspectiva de user, astfel ca dincolo de indeplinirea taskurilor operationale, am vrut sa stiu cum este proiectat un progam. Singura modalitate de a invata un limbaj de programare este cu ajutorul unei curicule complexe si a unor traineri care iti inspira profesionalism, ceea ce am si gasit la SDA. In prezent lucrez la NTT Data ca Application Management Services Consultant, intr-un context cu totul nou, dar stiind anumite principii informatice si computationale voi putea face fata cerintelor acestei pozitii.

  Lorena Ana Application Management Services Consultant – NTT Data

  Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de valoroasă. Am participat la cursul de JavaScript și pot spune cu încredere că a fost o decizie care mi-a schimbat viața. Cursul a fost structurat într-un mod care a facilitat înțelegerea conceptelor complexe și a oferit o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților mele de programare. Trainerii au fost excepționali, având o cunoaștere profundă a limbajului de programare JavaScript și o pasiune reală pentru predare. Au fost întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi asistență suplimentară atunci când a fost necesar. În comparație cu un curs online gratuit, cursul plătit cu trainer oferă multe avantaje. În primul rând, interacțiunea directă cu trainerii permite o învățare mai eficientă și o înțelegere mai bună a materialului. În al doilea rând, feedback-ul și asistența personalizată pe care le primești de la traineri sunt inestimabile. În concluzie, cursul plătit oferă o structură și un ritm de învățare care pot fi dificil de menținut atunci când înveți individual. De aceea, de curând am început un curs de UX/UI Design tot în cadrul SDA.

  Madalin Stoicescu Junior Web Front-End Developer

  Salutare tuturor, Datorita pandemiei si altor factori activitatea mea profesionala devenise instabila, fapt pentru care a trebuit sa ma mobilizez. M-am gandit bine ce imi place si ce as putea sa fac, am cerut cateva sfaturi apropiatilor,iar intr-o dimineata de vara pur si simplu am luat decizia de a incepe sa invat programare. I-am contactat pe cei de la SDA, urmand ca in cel mai scurt timp sa incep un curs Python. Nu pot spune ca a fost usor, dar am intalnit oameni dedicati si rabdatori si intr un final am reusit sa inteleg cum merg lucrurile, sa duc cursul la bun sfarsit si surprinzator am reusit sa-mi gasesc si job. Focus si “never give up” si totul este realizabil.

  Marius Mihai Neagu Support engineer Junior – Stefanini Romania

  Din dorinta de a face o schimbare in cariera am luat decizia de a urma cursul Java from Scratch oferit de Software Development Academy. Cursul a inceput inca din perioada de vara si pot spune ca am luat o decizie foarte buna intrucat pe parcursul acestuia am reusit sa dobandesc multe cunostinte folositoare pentru a reusi sa ma dezvolt in acest domeniu. Cu sprijinul mentorilor dedicati si pregatiti in acest domeniu, dar si cu mult efort personal am reusit sa fac schimbarea pe care mi-am dorit-o.

  Spatarelu Catalin Junior Java Developer Cognyte

  “Am început cursul intensiv de JavaScript şi chiar mi-a plăcut programa cursului, trainerii sunt foarte profesionişti, înarmaţi cu foarte multă răbdare, aşa cum ar trebui să fie. Am început de la 0, fără nicio tangenţa cu domeniul IT şi după 3 luni şi jumătate am reuşit să îmi găsesc un job de junior, bineînţeles cu foarte multă implicare și muncă din partea mea în timpul liber. Recomand cursul cu toată încrederea, mi-a fost de mare ajutor. Mulţumiri echipei SDA!”

  Andrei Chirea Frontend Web Developer – Codemelt

  Cursul a avut o informație bine structurată care permitea oricui să înțeleagă chiar și concepte mai avansate. Opțiunea de a face cursul pe week-end a ajutat foarte mult în integrarea unui proces de învățare în paralel cu un job full-time. Un foarte mare plus la acest curs îl reprezintă partea de traineri care aduc pe lângă foarte multe cunoștinte, și foarte multa experiență în domeniu. Aprofundarea materialelor a devenit exponențial mai ușoară cu un trainer decât dacă ar fi fost un curs unde cursantul primește un videoclip sau doar o documentație. Am apreciat foarte mult toate informațiile și ghidajul extra din partea trainerilor. Că încheiere vreau doar să menționez faptul că eu consider că Software Development Academy este o varianta foarte pentru cei care vor să intre în industria IT.

  Andrei Catalina QA Analyst, Pixel Bowl Studio

  “Sunt un cursant  IT din România și totuși am decis să particip la Java Remote Training al SDA. Mă bucur că am făcut-o. A fost o experiență foarte utilă, formatorii erau foarte bine pregătiți și aveau cunoștințe și abilități avansate în Java. Erau, în mod evident, buni profesioniști și aveau foarte bune abilități de predare și răbdare. Formatorii au fost foarte adaptabili la cerințele cursanților. A fost foarte bun ca și curs de coaching în IT în același timp, și totul într-o atmosferă foarte plăcută. Personalul a fost cool, cu o echipă de asistență bună, iar prețul a fost foarte bun pentru valoare.”

  Ioan Cioca

  “După ce am studiat mai multe oportunități de studii online, am selectat SDA; totul a început cu un test de logică și ore la telefon cu echipa de consultanți SDA, care au avut răbdare să-mi răspundă la toate întrebările și, cel mai important, sunt sinceri. Așa că iată-mă din nou cursant la aproape 40 de ani, dornic să învăț și să stăpânesc Python. A fost greu, consumând mult timp după ore, am fost avertizat că va trebui să fac practică suplimentară cel puțin jumătate din orele cursului pentru a obține un rezultat bun. Formatorii sunt minunați, nu sunt profesori clasici, dar au energia și pasiunea de a transmite mai departe, de a gândi altfel și de a explica unui începător ca mine ce este de fapt Python și ce pot face cu el. Sunt sigur că lumea programatorilor a mai primit un alt membru datorită echipei SDA.”

  Sebastian Costica

  Experiența mea la Software Development Academy a fost una extrem de plăcută. Am optat pentru programul JavaScript pe care l-am început vara trecută și, în doar 3 luni de la începerea cursului, am reușit să obțin un loc de muncă. Cursul a fost captivant și interactiv, cu exerciții practice și proiecte interesante, iar comunitatea din jurul academiei a fost susținătoare și inspirațională. Recomand cu căldură această academie tuturor celor interesați să-și dezvolte competențele în dezvoltarea software.

  Bogdan-George Andoni Frontend Developer – Codemelt

  “Am inceput cursul de Software tester deoarece imi doream sa intru in lumea IT.Profesori sunt bine pragatiti si foarte rabdatori, mi-a placut foarte mult ca sunt oamenii care activeaza in job-uri de QA si am primit foarte multe sfaturi care m-au ajutat la interviu. Am inceput sa imi caut un job dupa 3 luni de curs si am reusit sa ma angajez in a 4 a luna de dupa curs. Recomand cursul cu toata increderea, m-a ajutat foarte mult in cariera mea.”

  Serban Stefan SQA Engineer – IGT

  „Pot spune că formatorii ne-au oferit foarte multă susținere. Ne anunțau de fiecare dată când știau despre un post disponibil pentru juniori.”

  Bianca Todoran Data Analyst, The Smart Cube

  Impulsul spre IT a venit în momentul în care am realizat ca vreau mai mult și ca pierdeam timp prețios pe care l-aș fi putut folosi mai mult pentru dezvoltarea mea.Dupa foarte puțin research pe net, mi-au apărut foarte des reclame de promovare pentru SDA și chemarea lor la un meeting de cunoaștere a ceea ce urma să învățăm. A fost o experiență foarte plăcută, din primul moment m-a atras deoarece înainte cu câteva luni începusem să învăț singur domeniul Frontend(HTML, CSS, JS). M-au convins din prima ceea ce m-a făcut să închei un contract exact în ziua meeting-ului și după puțin timp, am și început treaba. Profesionalism, calm, răbdare și multă organizare, asta am întâlnit la toți cei care s-au angajat să ne învețe și să ne susțină timp de aproape un an. Pe departe există o diferență enormă între a primii informația foarte corect și foarte bine structurată de către un trainer, decât ceea ce putem noi singuri să înțelegem când este vorba de ceva nou mai ales într-un astfel de domeniu. A fost o experiență mult mai frumoasă decât mă așteptam și parcă nu-mi vine să cred cat de repede a trecut. Din păcate eu personal încă nu am găsit un loc de muncă în domeniu pentru ca job-ul principal al familiei nu-mi permite un program full-time pentru IT, dar nu renunț, bazele sunt tipărite foarte bine în minte și voi aștepta încontinuare oportunitatea mea. Mulțumesc SDA!

  Vlad-Catalin Duma Python Junior Developer

  „Programa cursului este foarte vastă, nu numai despre Java. Este un loc bun să îți începi formarea. Cursul m-a ajutat să îmi creez o bază de cunoștințe pe care o voi dezvolta în continuare, în conformitate cu fișa postului sau cu cerințele proiectului la care lucrez.”

  Adina Dumitrescu Software Developer – eSolutions.tech

  „Dacă ar trebui să aleg cea mai importantă valoare însușită de mine în urma cursului, aș alege modul care mi-a arătat cum valoarea umană și valoarea tehnică sunt corelate în industria IT. Și SDA a reușit să îmi depășească așteptările în cazul amândurora.”

  Levente Szilveszter Software Developer, Uniqa Raiffeisen Software Service

  Ce vei obține?

  Numeroase oportunități

  Potrivit Forumului Economic Mondial, sectorul IT va crea 133 de milioane de noi locuri de muncă până în 2022. Cu combinația potrivită de competențe, nu vei rămâne niciodată fără loc de muncă.

  Program flexibil

  Twitter și Slack și-au anunțat angajații că pot să lucreze permanent de acasă. Munca la distanță și echipele distribuite sunt noua normalitate în sectorul IT. Munca de pe plajă este acum o opțiune reală!

  Salariu mare

  Datele furnizate de Eurostat arată că sectorul IT este cel mai bine plătit sector în aproape jumătate dintre cele 27 de state membre. Debutează în industria de IT pentru a nu simți niciodată lipsuri materiale.

  Obține cunoștințe valoroase pe blogul nostru

  Ce este ChatGPT? Ghid explicativ și cum îl poți folosi eficient la muncă

  interfata chatgpt pe un ecran de smartphone

  Sigur ai auzit de Chat GPT până acum – celebrul program de inteligență artificială care conform oricărei persoane întrebate, a schimbat lumea, atât cu bune, cât și cu rele. Cu doar câteva prompt-uri specifice, poți genera orice tip de text, de la un blurb pe care să-l atașezi de un produs pe un site de […]

  Citeste mai mult

  Ce este inteligența artificială și cum te poți adapta profesional acestei tehnologii în 2024

  inteligenta artificiala

  Inteligența artificială a progresat treptat de la un concept fantastic, la unul aproape realizabil și, dacă ar fi să judecăm ultimii ani din domeniu, cotidian. Însă, pe cât de multe use cases există pentru inteligența artificială (spre exemplu, paleontologi folosind inteligența artificială pentru a reconstrui animale preistorice pe baza unui os), pe atât de multe […]

  Citeste mai mult

  [GHID] Ce face un data scientist si cum sa obții un job în acest domeniu în 2024

  data scientist in fata calculatorului

  Pe lângă clasicele full stack developer, QA și software engineer, puțini se gândesc la data scientist când enumeră job-urile existente în IT. Și asta pentru că meseria de Data Scientist este nu numai nișată, dar și relativ recentă. Facebook și Twitter au fost printre primele companii care au publicat anunțuri de angajare pentru Data Scientist […]

  Citeste mai mult

  Facultate de IT sau cursuri acreditate? + Top Facultăți de Informatică din România 

  facultati de informatica

  Facultate de IT sau cursuri de IT? Care din aceste două este soluția corectă? Pe vremuri, parcursul profesional al unei persoane (cu precădere în sectorul IT) era compus din două etape: educația formală (a.i. facultate) și job-ul. Era o direcție previzibilă și aplicabilă în cazul multor persoane. În ziua de azi, putem declara cu mâna […]

  Citeste mai mult

  Învață Python mai întâi – și vei deveni developer într-un an

  invata python

  Este întotdeauna o idee bună să începi călătoria în programare cu Python. De ce? Pentru că este ușor de învățat chiar și pentru începători și este foarte distractiv! Între timp, vei înțelege dacă programarea îți place cu adevărat sau nu. De asemenea, este întotdeauna mai ușor să înțelegi și să înveți mai bine limbaje mai […]

  Citeste mai mult

  Cauți un job de inginer DevOps? Ce este DevOps și ce trebuie să știi înainte să candidezi [GHID 2024]

  inginer devops

  Astăzi, DevOps este mult mai mult decât un termen foarte popular, este o realitate. Tot mai multe companii iau DevOps în serios și investesc timp, bani și energie în acest domeniu pentru a accelera procesul de digitalizare. Drept dovadă este numărul tot mai mare de joburi promovate în domeniul DevOps – ca să nu le […]

  Citeste mai mult
  Vezi toate

  Schimbă-ți viața începând de astăzi.


  Vreau și eu să fac asta!

  Cursurile Codecool continuă sub tututela SDAcademy!

  Cele două școli și-au unit forțele! Împreună, oferim:

  • Cursuri full-stack: Java, JavaScript, Python
  • Specializări: Software Testing, UX/UI Design, Data Science

  Înscrie-te acum în programul SDAcademy x Codecool și primește coaching personalizat pentru cariera ta în IT!

  continuă către SDAcademy